Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, καλό είναι σήμερα να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου για όλα όσα θέλεις να κάνεις και να μην τα αφήνεις τελευταία στιγμή. Τα ταλέντα σου είναι πολλά και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα αρκεί να είσαι ψύχραιμος, ώστε να αντιληφθείς γρήγορα τις απαιτήσεις των περιστάσεων, αλλά και των γύρω σου.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα σε ωθεί να κάνεις διάφορες αλλαγές στη ζωή σου, τις οποίες θέλεις εδώ και καιρό. Γενικά είσαι σε μια εγρήγορση και δεν αφήνεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Δίδυμοι

Πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου και κυρίως τη σχέση σου με κάποια άτομα του στενού σου κύκλου, με τα οποία μπορεί να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση. Τακτοποίησε τις καταστάσεις που χρειάζονται άμεση διευθέτηση και κράτησε χαμηλούς τόνους. Και μέσα σε όλα αυτά δώσε βάση και στην υγεία σου, γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις παραμελήσει.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να σκεφτείς κάποια ζητήματα ήρεμα και να βρεις τις λύσεις που αναζητάς εδώ και καιρό. Μην αφήσεις τίποτα να σε εκνευρίσει και κινήσου με προγραμματισμό, για να ξεπεράσεις τα θέματα που σε απασχολούν.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, οι προσπάθειες που έχεις κάνει το προηγούμενο διάστημα αρχίζουν να σε ανταμείβουν σιγά-σιγά και να σε ικανοποιούν πολύ. Πολλοί άνθρωποι θα βρεθούν δίπλα σου για να βοηθήσουν στα σχέδιά σου. Τελειώνεις με κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Παρθένος

Η ημέρα θα είναι καλή για εσένα, αν δεν παρασυρθείς σε υπερβολές. Συγκράτησε τη φαντασία σου, μην κινείσαι με συναισθηματισμούς κι άσε τους άλλους να κάνουν τα υπόλοιπα. Έχεις πολύ καλές προοπτικές για να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου και διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου. Όλα θα πάνε καλύτερα από ό,τι ελπίζεις.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι λίγο περίεργη και καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από ζητήματα που κρύβουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Γενικά μείνε ουδέτερος απέναντι σε διάφορες καταστάσεις και μην πάρεις θέση, γιατί μπορεί να βρεθείς υπόλογος, χωρίς να ευθύνεσαι.

Σκορπιός

Η σημερινή Δευτέρα σου φέρνει λίγη αναστάτωση και πρέπει να έχεις την προσοχή σου στραμμένη στα γεγονότα που θα συμβούν γύρω σου. Λίγο το παρελθόν που επιστρέφει, λίγο κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις του παρόντος, θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να ανταποκριθείς στις δυσκολίες που θα προκύψουν.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, επειδή τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν σου πάνε και τόσο καλά, είναι ευκαιρία σήμερα να κάνεις μια καινούργια αρχή. Ξεκίνησε αλλάζοντας το καθημερινό σου πρόγραμμα, για να καταλήξεις στην αίσθηση αισιοδοξίας, με την οποία πρέπει να κινηθείς από εδώ και πέρα.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα πρέπει να είναι αφιερωμένη σε εσένα και τα πράγματα που σε ευχαριστούν. Άφησε λίγο τις ανάγκες των άλλων και κοίταξε τι μπορείς να κάνεις για εσένα. Οι ευκαιρίες γύρω σου είναι πολλές, αρκεί να τις εκμεταλλευτείς.

Υδροχόος

Η συναισθηματική σου πλευρά σήμερα εμφανίζεται σε όλο της μεγαλείο και δε σε αφήνει να δεις καθαρά τις καταστάσεις. Προσπάθησε να γίνεις αντικειμενικός για να μην πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Αν έχεις πρόβλημα με άτομα της οικογένειάς σου, σύντομα θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις.

Ιχθείς

Σημαντικές αλλαγές θα γίνουν αυτήν την ημέρα στη ζωή σου και πολλές θα είναι αυτές που θα γίνουν χωρίς τη δική σου θέληση. Από την άλλη όμως, οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να περάσουν, γιατί θα αποδειχτούν πολύ συμφέρουσες σε βάθος χρόνου. Ανασκουμπώσου, κάνε τις κινήσεις που πρέπει και σίγουρα με ό,τι καταπιαστείς, θα έχεις και την επιτυχία που σου αξίζει.

Πηγή:myastro