Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Η ημέρα, κρύβει εκπλήξεις που θα αλλάξουν την οπτική που βλέπεις τα πράγματα, αγαπητέ Κριέ. Αν έχεις ανασφάλειες φρόντισε να μιλήσεις με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και να ακούσεις τη γνώμη τους. Φρόντισε να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε τραβούν πίσω στο παρελθόν και βάλε δυναμικά πλώρη για το μέλλον.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα στη ζωή σου είναι πολλές, γι’ αυτό πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να τις εκμεταλλευτείς. Μην επαναπαύεσαι και μην καθυστερείς τις κινήσεις σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να δεις τις καταστάσεις γύρω σου με καθαρό μάτι, για να μην ξεγελαστείς.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε μόνο να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους, εξαιτίας της ισχυρογνωμοσύνης σου.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μια από εκείνες τις μέρες που τα βάζεις αποκλειστικά με τον εαυτό σου, γιατί σου φταίνε όλα επάνω σου. Από το παρουσιαστικό σου μέχρι τα ρούχα σου και από τις ιδέες σου μέχρι τις αποφάσεις σου. Μην κρίνεις τον εαυτό σου με τόσο αυστηρά κριτήρια, γιατί δεν είναι ούτε απαραίτητο αλλά ούτε και λογικό. Αντιθέτως θα έπρεπε να χαίρεσαι με αυτά που έχεις καταφέρει μέχρι τώρα και να νοιώθεις ότι επιτελούς η ζωή σου κυλά ήρεμα και όπως εσύ την θέλεις.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, αυτή η Πέμπτη είναι καλή για να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένεια σου και σε πιο πρακτικές δουλειές που έχεις παραμερίσει. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις όποιες προβληματικές καταστάσεις που σε περιβάλλουν και να τις διορθώσεις με την βοήθεια των δικών σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, είναι πολλά αυτά που έχεις στο μυαλό σου και μπορείς να τα καταφέρεις όλα με τις ικανότητες που έχεις. Αυτό που σε κρατάει πίσω είναι ορισμένες καταστάσεις του παρελθόντος, τις οποίες πρέπει να ξεπεράσεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Μην αφήσεις τη σημερινή μέρα να περάσει χωρίς να κάνεις κάποιες κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα οι άνθρωποι αλλά και τα γεγονότα γύρω σου θα σε επηρεάσουν αρκετά και θα διαταράξουν για τα καλά τις ισορροπίες σου. Δείξε ψυχραιμία και ασχολήσου με όσα πραγματικά σε αφορούν προσωπικά. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και εσύ πρέπει να το σεβαστείς αυτό, ανεξάρτητα αν συμφωνείς ή διαφωνείς.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η ημέρα θα είναι κάπως δύσκολη για εσένα και το πλανητικό σκηνικό θα παίξει παιχνιδάκια με τα νεύρα και τις αντοχές σου. Προσπάθησε να μην ανακατεύεις τρίτα άτομα στις υποθέσεις σου και φρόντισε να τις λύνεις μόνος σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν την σημερινή Πέμπτη, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και θέλεις να τις διευθετήσεις το συντομότερο. Δεν είναι δυνατόν να τα καταφέρεις, αν δεν ηρεμήσεις και δεν καταπολεμήσεις την παρορμητικότητά σου, που μπορεί να οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις και να αποφύγεις τις κινήσεις πανικού. Όσα σε απασχολούν θα βρουν λύση μέσα από ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα σε ευνοήσουν ιδιαίτερα. Για να μην αγχώνεσαι, μίλησε στους δικούς σου ανθρώπους και ζήτησε τη βοήθειά τους.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, οι στόχοι που έχεις θέσει στη ζωή σου αρχίζουν να υλοποιούνται και είναι καιρός να κάνεις το επόμενο βήμα, που θα σε φέρει πιο κοντά στην επιτυχία. Η κοινωνικότητά σου και ο τρόπος που επικοινωνείς με τους γύρω σου είναι στα φόρτε τους γι’ αυτό εκμεταλλεύσου το!

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ η επιτυχία που περιμένεις έρχεται και θα την απολαύσεις την σημερινή Πέμπτη. Συγκράτησε μόνο τη φαντασία σου και μην κινείσαι με συναισθηματισμούς, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε λανθασμένες κινήσεις που δε θα σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Πηγή:myastro