Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα τα οποία έχεις παραμελήσει τελευταία και θα οδηγηθείς στις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ικανοποιήσει η εξέλιξή τους. Φρόντισε να μιλήσεις με φίλους για τα προβλήματα που έχεις αλλά και να ακούσεις τα δικά τους.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η απαισιοδοξία που θα σε διακατέχει σήμερα θα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα χειρότερα απ’ όσο είναι και δεν θα μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά και με ρεαλισμό όσα συμβαίνουν γύρω σου. Μείωσε την ευαισθησία σου και βρες το χαμένο σου πείσμα για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που σε έχουν περικυκλώσει.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς να βρεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα που σε προβληματίζουν. Ειδικά σε θέματα που αφορούν την οικογένειά σου, τα εμπόδια σιγά-σιγά εξαφανίζονται και μπορείς να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα σχέδια που ετοιμάζεις. Μην καταπιάνεσαι, όμως, με θέματα τα οποία δεν επείγουν, γιατί θα αφήσεις πίσω κάποια άλλα, πιο σημαντικά.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε κάποιες καθυστερήσεις που σε απασχολούν δεν πρόκειται να ξεπεραστούν αν δεν κάνεις κάτι δραστικό για αυτές και άμεσα. Πάρε λοιπόν, τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις που είναι αρκετά σημαντικές για την πορεία των πραγμάτων.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, αυτή η Τετάρτη είναι μια πολύ ευχάριστη μέρα για εσένα και ίσως και η αρχή μιας περιόδου, όπου όλα θα σου πηγαίνουν καλύτερα απ’ όσο περιμένεις. Μην χάνεις χρόνο και μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη τη συγκυρία. Τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερα ζητήματα και μην αφήσεις κανένα να μπει στο δρόμο σου. Όλα θα πάνε πολύ καλά!

Παρθένος

Η σημερινή μέρα, φίλε Παρθένε είναι κατάλληλη για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, κάνοντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές που σκέφτεσαι. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και αν θέλεις, συμβουλεύσου τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σου δώσουν και μια άλλη οπτική των ζητημάτων που σε απασχολούν.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, κάποιες μικροαναποδιές θα βρεθούν σήμερα στο δρόμο σου και θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Μη δίνεις πολύ σημασία και μην αφήνεις τα νεύρα σου να κάνουν κουμάντο στις αποφάσεις σου. Η αλήθεια είναι ότι ο θυμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε πολύ λάθος δρόμους.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή μέρα θα σου δημιουργήσει κάποια προβλήματα και θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, για να βρεις κάποιες λύσεις, ζωτικής σημασίας.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη οι καθυστερήσεις αλλά και τα προβλήματα δεν θα λείπουν σήμερα από τη ζωή σου και καλό είναι να είσαι έτοιμος για όλα. Μην αιφνιδιαστείς και αφήσεις τα σχέδιά σου. Καλό είναι να μείνεις σταθερός στις απόψεις αλλά και στις τακτικές σου για να δώσεις οριστικές λύσεις σε όσα προκύπτουν.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Τετάρτη θα είναι κάπως περίεργη για εσένα, με πολλές αιφνιδιαστικές προτάσεις να σου γίνονται και εσύ να μην μπορείς να καταλάβεις τι κρύβεται από πίσω τους.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Οι ευκαιρίες που θα σου φέρει το πλανητικό σκηνικό είναι πολλές και δεν έχεις πραγματικά καμία δικαιολογία, για να μη βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου, και μάλιστα με επιτυχία. Αρκεί να κάνεις θετικές σκέψεις για το μέλλον και να ξέρεις ότι θα έχεις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, ο εκνευρισμός θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας για εσένα. Μην ανησυχείς όμως, γιατί με λίγη παραπάνω προσπάθεια θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις και να κερδίσεις θετικές εκτιμήσεις και εντυπώσεις από τον περίγυρό σου. Από το απόγευμα και μετά, κάποια ευχάριστα γεγονότα θα σε χαροποιήσουν αρκετά και θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου. Το βράδυ, φρόντισε να ξεκουραστείς και να επιδοθείς σε ευχάριστες δραστηριότητες.

Πηγή: myastro