Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, αναμένεται σήμερα να εκδηλωθούν κάποιες αναβολές ή και ανατροπές σε πράγματα που θέλεις να πετύχεις και θα εκνευριστείς. Φρόντισε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να μην τα εκδηλώσεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις με τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Δώσε επίσης προσοχή στις μετακινήσεις σου και στον χειρισμό μηχανημάτων.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα θελήσεις να αλλάξεις πολλά πράγματα, που δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελες. Μην κάνεις πίσω και κυρίως μη χάνεις την αισιοδοξία σου. Όλα μπορούν να συμβούν αν πραγματικά τα προσπαθήσεις. Με τονισμένη την αυτοπεποίθησή σου μπορείς να κάνεις θαύματα!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η Τετάρτη θα είναι αρκετά δύσκολη για εσένα και απαιτεί την προσοχή σου. Είναι πολύ πιθανό με την συμπεριφορά σου να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις τόσο στο οικογενειακό σου περιβάλλον όσο και στο επαγγελματικό. Απόφυγε να εμπλακείς σε διαμάχες και διαφωνίες που δε σε οδηγούν πουθενά και προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Καρκίνος

Η στασιμότητα και οι καθυστερήσεις σε διάφορα θέματα υποχωρούν αισθητά σήμερα θα βλέπεις πιο αισιόδοξα το μέλλον σου, αγαπητέ Καρκίνε. Με λίγο προγραμματισμό μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην υποκύψεις στην πίεση που σε κυριεύει και σε οδηγεί σε βιαστικές αποφάσεις. Χρησιμοποίησε όσο περισσότερο μπορείς τον ορθολογισμό σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, συνέχισε στους ρυθμούς που εργάζεσαι και πολύ γρήγορα θα πετύχεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που επιθυμείς. Προσπάθησε να επιλύσεις οριστικά καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν. Μην κρατάς παθητική στάση σε ζητήματα που απαιτούν ριζοσπαστικές κινήσεις και αποφάσεις.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε η ενέργεια που θα έχεις αυτήν την Τετάρτη θα είναι πολύ μεγάλη και σε συνδυασμό με τις ικανότητές που διαθέτεις θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά θέματα και να τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώσεις ακόμα γιατί οι τομείς που θέλουν δουλειά είναι αρκετοί και δεν πρέπει δε καμία περίπτωση να επαναπαύεσαι.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η μέρα είναι καλή για να σκεφτείς και να προγραμματίσεις εκ νέου όλα όσα θέλεις να κάνεις. Τώρα που οι πλανήτες ευνοούν τις ενδοσκοπήσεις και τους βαθύτερους συλλογισμούς, είναι σημαντικό να ανακαλύψεις τις ουσιαστικές ανάγκες σου που αφορούν το μέλλον της επαγγελματικής σου ζωής, αλλά και τις σχέσεις σου με κάποια άτομα. Για να αποφασίσεις επ’ αυτών των ζητημάτων, χρειάζεται λίγη ηρεμία και σκέψη.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, κατακλύζεσαι από ευφάνταστες ιδέες που αν τις προωθήσεις με τον κατάλληλο τρόπο μπορεί να σου φέρουν θεαματικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μην αγχώνεσαι και μη χαλάς τη διάθεση σου αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στο πρόγραμμά σου, και προσαρμόσου εύκολα.

Τοξότης

Η ημέρα απαιτεί να επιστρατεύσεις τις πιο κοινωνικές πτυχές του χαρακτήρα σου και να επιδιώξεις νέες γνωριμίες με άτομα ισχύος, που θα σε βοηθήσουν σημαντικά στην προώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων, αγαπητέ Τοξότη. Επίσης καλή θα είναι η ημέρα για να διορθώσεις κάποια λάθη του παρελθόντος και να συνεχίσεις μπροστά, απαλλαγμένος πλέον από αυτά.

Αιγόκερως

Η ημέρα είναι αγχωτική για εσένα, φίλε Αιγόκερε, καθώς θα κληθείς να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου. Βέβαια να ξέρεις ότι με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι σήμερα, το μυαλό σου είναι καθαρό για να πάρεις τις πιο ορθές. Πρόσεξε μόνο να μην παρασυρθείς από το συναίσθημα και δεν κρίνεις με τη λογική.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, αρκετά ζητήματα θα σε απασχολήσουν τη σημερινή μέρα και πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος θα κάνουν την εμφάνισή τους, για να σου υπενθυμίσουν πως ό,τι δε λύνεται στην ώρα του, δεν εξαφανίζεται αλλά επανέρχεται στο προσκήνιο εκεί που δεν το περιμένεις. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για προφανείς λύσεις που δεν έχεις σκεφτεί και συζήτησε με τα άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Κάτι θα έχουν να σε συμβουλέψουν και αυτοί…

Ιχθείς

Ημέρα που θα απαιτήσεις ξεκάθαρες λύσεις στα προβλήματα σου και στις καταστάσεις που σε αγχώνουν θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ. Μπορείς να πετύχεις αυτά που θες αρκεί να είσαι δίκαιος και ειλικρινής. Η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να παίρνονται κατόπιν ώριμης σκέψεως.

Πηγή: myastro