Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείς, θα δεις πολύ σύντομα μια αισθητή βελτίωση στη ζωή σου. Το πρόβλημα είναι πως με την κούραση που σε χαρακτηρίζει τον τελευταίο καιρό, μάλλον δεν έχεις τη διαύγεια αλλά ούτε και τη δύναμη να αξιοποιήσεις τίποτα. Ξεκίνησε λοιπόν αλλάζοντας τον τρόπο ζωής σου και βρες χρόνο για να ξεκουραστείς.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, είσαι σε μια πολύ καλή μέρα όπου ό,τι σκέφτεσαι θα μπορεί να πραγματοποιηθεί και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Ξεκίνησε λύνοντας υποθέσεις του παρελθόντος, για να μπορέσεις να προχωρήσεις ανενόχλητος στα μελλοντικά σχέδιά σου. Μη δίνεις πολύ σημασία σε μικρά προβλήματα. Είναι σίγουρο ότι μπορείς να τα χειριστείς όλα, αν μείνεις προσηλωμένος σε όσα θέλεις να πετύχεις.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε είναι κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν και επειδή νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτές τις αφήνεις άλυτες και μονίμως τις αποφεύγεις. Με αυτήν την τακτική όμως δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις. Βάλε κάτω τη λογική σου και δώσε λύσεις ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες απόψεις και τακτικές σου.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μια πολύ θετική μέρα για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, που κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και εξελίξεις σε διάφορα ζητήματα που είχες σχεδόν ξεγραμμένα. Θα μπορέσεις λοιπόν να ξεκολλήσεις από τη στασιμότητα και να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία την πορεία σου.

Λέων

Οι εξελίξεις που έχεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη θα είναι πολύ καλές, αλλά εσύ θα μπεις σε σκέψεις γιατί γίνονται μερικά πράγματα που δεν σου αρέσουν και τόσο. Μην εξωτερικεύσεις τίποτα σήμερα! Άφησε τις καταστάσεις να δείξουν από μόνες τους, γιατί θα έχεις εκνευρισμό και μπορεί να έρθουν αντίθετα αποτελέσματα. Κινήσου με προγραμματισμό, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και είναι βέβαιο ότι θα φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, είναι μια πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με θέματα που θεωρείς ιδιαίτερα σημαντικά. Μπορείς να κλείσεις ραντεβού και να δρομολογήσεις κάποιες υποθέσεις που παρέμεναν στάσιμες μέχρι τώρα. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Στο οικογενειακό περιβάλλον κερδίζεις συνεχώς έδαφος, γιατί έχεις την ικανότητα να δημιουργείς την ιδανική ατμόσφαιρα.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα μπορεί να υπάρξουν αλλαγές καθώς και κάποια μορφής ανακατάταξη στην προσωπική σου ζωή, η οποία όμως θα σε επηρεάσει θετικά. Υπάρχει πιθανότητα για καινοτομίες στη ζωή σου ύστερα από μία δοκιμασία που θα περάσεις, αλλά οι εξελίξεις θα σε ευχαριστήσουν.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή μέρα είναι καλή για σκέψη και αναδιοργάνωση, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου, ώστε να ανακαλύψεις τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Πρόσεξε την υγεία, αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, μόνο ένας σωστός προγραμματισμός θα σε σώσει σήμερα από τις κακοτοπιές. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό γιατί ίσως να πρέπει να χειριστείς έκτακτα περιστατικά και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και οργανωμένος.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα καταπλήξεις τα πλήθη καθώς η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη και θα κάνεις ευχάριστες επαφές και συζητήσεις, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Θα διαπιστώσεις πως όταν είσαι καλά ακόμα και οι δικοί σου άνθρωποι είναι πιο θετικοί και δεκτικοί απέναντί σου. Με λίγα λόγια η αυτοπεποίθησή και ο δυναμισμός σου είναι σήμερα στα καλύτερά τους.

Υδροχόος

Η σημερινή Παρασκευή θα σου δώσει την ευκαιρία, αγαπητέ Υδροχόε, να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση που θα σου κοστίσει στο μέλλον. Γενικά να είσαι διαλλακτικός σήμερα και αρκετά διπλωμάτης απέναντι στους ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν, γιατί μπορεί να ακούσεις απόψεις και προτάσεις που σε ενδιαφέρουν.

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, η διάθεσή σου είναι λίγο περίεργη και καλύτερα να αποφύγεις κάποια άτομα, που σου χαλάνε τη διάθεση με την γκρίνια τους. Αλλιώς κινδυνεύεις να έρθεις σε σύγκρουση και να γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Μη χάνεις την αισιοδοξία και την πίστη στις ικανότητές σου, και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Πηγή: myastro