Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Φίλε Κριέ, έχεις αρκετή πίεση και νεύρα σήμερα κι αυτά στέκονται εμπόδιο στο να ξεκινήσεις αυτήν την Πέμπτη τη μέρα σου με αισιοδοξία. Ωστόσο, τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ θετικά και αρκετά γεγονότα θα σε ανακουφίσουν. Μη δίνεις σημασία σε λόγια που θα ειπωθούν πίσω από την πλάτη σου και συνέχισε απερίσπαστος το πρόγραμμα που έχεις καταστρώσει.

Ταύρος

Το πείσμα και η επιμονή δε σου κάνουν καλό. Μάλλον σε στεναχωρούν περισσότερο και σου φέρνουν χειρότερα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις. Θα χρειαστεί σήμερα να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις, γιατί έτσι θα βρεις πιο γρήγορα λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορείς να κάνεις σχέδια και να σκεφτείς το μέλλον σου με αισιοδοξία. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην παραμελείς την υγεία σου, αλλά και την εμφάνιση σου. Μπορεί να δεχτείς βοήθεια από κάποιο άτομο, που θα εξελιχθεί σε πολύτιμο φίλο.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτήν η Πέμπτη είναι μία μέρα με πολλές υποχρεώσεις, που θα πρέπει να ανταποκριθείς στις περισσότερες, διαφορετικά θα έχεις πολύ σύντομα πρόβλημα. Να είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις με μεγάλη επιτυχία, αρκεί να μην τα χάσεις και στο τέλος πελαγοδρομήσεις. Πολύ δικά σου άτομα θα βρεθούν δίπλα σου, για να βοηθήσουν την κατάσταση.

Λέων

Η σημερινή μέρα θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα για εσένα, αλλά για να μην αγχωθείς, καλό είναι να βάλεις μια σειρά στις προτεραιότητές σου σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρεις να ξεμπερδεύεις με τις δουλειές σου μια ώρα αρχύτερα. Οι δυνατότητές που έχεις είναι πάρα πολλές και όσο καταλαβαίνεις τις κρυφές σκέψεις που έχουν κάποια άτομα από τον περίγυρό σου, τόσο θα αντιλαμβάνεσαι τι ζητάνε πραγματικά από εσένα.

Πάρθενος

Σήμερα ο δυναμισμός σου θα βγει μπροστά και θα σου δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Κυρίως στα οικογενειακά σου, να γνωρίζεις ότι η σιωπή δε θα σε ωφελήσει στην επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε, θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, κάνοντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και αν θέλεις, συμβουλεύσου τα δικά σου άτομα που μπορούν να σου δώσουν και μια άλλη οπτική των ζητημάτων που σε απασχολούν.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, ημέρα με πολλές ευχάριστες ειδήσεις θα είναι η σημερινή Πέμπτη για εσένα. Μπορείς να πλησιάσεις άτομα που το τελευταίο διάστημα είχες παρεξηγηθεί και να λύσετε τις μεταξύ σας διαφορές με ήρεμες κουβέντες. Θα νιώσεις απόλυτα ικανοποιημένος και μετά θα επιστρέψεις στην οικογένειά σου με ευχάριστη διάθεση.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αλλά δεν ξέρεις τους ιδανικούς τρόπους. Για να καταφέρεις να βρεις τις λύσεις, θα πρέπει να εξωτερικευθείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι, αναβάλλοντας τις λύσεις στα προβλήματά σου. Σήμερα άλλωστε θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα.

Αιγόκερως

Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για εσένα, αφού θα καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχε το νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα αφορά τα σχέδιά σου.

Υδροχόος

Αρκετά γεγονότα θα σε κάνουν να αμφιβάλεις για διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός στις απόψεις σου. Βρες τα κατάλληλα επιχειρήματα και πείσε τους γύρω σου για όσα σκέφτεσαι και μην υποχωρείς τόσο εύκολα.

Ιχθείς

Η σημερινή μέρα απαιτεί επιμονή και υπομονή γιατί θα προκύψουν έκτακτες καταστάσεις που δεν είχες υπολογίσει και θα χρειαστεί να αλλάξεις ακόμα και κάποια από τα σχέδιά σου για να τα καταφέρεις. Αν αντιληφθείς ότι πίσω από την πλάτη σου δημιουργούνται παρασκηνιακές καταστάσεις, μην αντιδράσεις αλλά πάρε το χρόνο σου πρώτα για να διαπιστώσεις τι είναι αλήθεια και τι όχι.

Πηγή: myastro