Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, οι σκέψεις που έχεις για το μέλλον είναι πολλές και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, την σημερινή Τρίτη μπορείς να καταφέρεις να τις υλοποιήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Σε όλα αυτά μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές παγιωμένες απόψεις σου, αλλιώς δεν θα είναι εφικτό να φτάνεις εκεί που θέλεις. Μην κάνεις σήμερα σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μην βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Η μέρα σε ευνοεί ιδιαίτερα στην επίτευξη των σκοπών σου. Το βράδυ φρόντισε να περάσεις ευχάριστα.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο στη ζωή σου. Καλύτερα να αποφύγεις καινούργια πράγματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν και σε βάζουν σε σκέψεις.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, κάποιες καταστάσεις αλλά και ειδήσεις θα σου χαλάσουν σήμερα τη διάθεση. Προσπάθησε, όσο αυτό είναι εφικτό, να μην επηρεαστείς και να είσαι σε ετοιμότητα να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα, που σήμερα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς.

Λέων

Σήμερα ίσως να προβληματίζεσαι σχετικά με κάποια θέματα που δεν προχωράνε και στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Καλό είναι να αφήσεις κάθε δεύτερη σκέψη και να κινηθείς αποφασιστικά, για να ξεπεράσεις ό,τι σε κρατάει πίσω, που μπορεί να προέρχεται από το παρελθόν σου ή που μπορεί να αποτελεί νέο δεδομένο.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς πολύ άμεσα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και ο δυναμισμός σου χτυπάει κόκκινο. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τις προσδοκίες σου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα στην ζωή σου, θα σου δώσουν πολλή ενέργεια και δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν συμφέρουσες. Το βράδυ είναι ιδανικό για να αφιερωθείς στην οικογένειά σου και στους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, έχεις κάθε πιθανότητα να πετύχεις όσα θέλεις και αυτό θα φανεί έντονα σήμερα που θα πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου και τον τρόπο που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα τις καταστάσεις. Σε αυτή την πορεία θα σε βοηθήσουν και κάποια άτομα, που πραγματικά σε νοιάζονται.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ό,τι και αν έρθει στον δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την επικρατούσα κατάσταση και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Έφτασε ο καιρός να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε μπορεί να σε κρατάει πίσω στην πορεία της ζωής σου.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, γεγονός είναι πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα πράγματα και να σταματήσεις να πιστεύεις ότι όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα. Προσπάθησε να κρατήσεις την πόρτα του μυαλού σου ανοιχτή σε νέες, ίσως προκλητικές ιδέες και αλήθειες, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην καινούργια πραγματικότητα που σε πλησιάζει. Θα συνειδητοποιήσεις τελικά ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται και η καθημερινότητά σου θα πάρει μια άλλη πορεία, προς το καλύτερο.

Υδροχόος

Σήμερα φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο, ώστε να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά και να ξεμπερδεύεις από κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος, που σε αγχώνουν. Αν νομίζεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα μόνος σου, μη διστάσεις να ζητήσεις την υποστήριξη των δικών σου ανθρώπων. Είναι μια καλή μέρα για κάποιες αλλαγές, ακόμα και στον προσωπικό σου χώρο.

Ιχθείς

Σήμερα μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη, που θα προκαλέσουν προβλήματα στο μέλλον. Η ενέργεια που νιώθεις θα είναι μεγάλη, γι’ αυτό καλό είναι να την διοχετεύσεις σε τομείς που υστερούν. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με τους δικούς σου ανθρώπους, φρόντισε να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Δεν είναι ώρα για συγκρούσεις.

Πηγή: myastro