Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ τα σχέδιά σου προχωράνε με αργούς ρυθμούς, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε προβληματίζει. Όταν θέλεις κάτι πολύ το πετυχαίνεις ότι κι αν γίνει χάρη στις ικανότητες αλλά και το πείσμα σου που δεν αφήνει τίποτα να του ξεφύγει. Η σημερινή Παρασκευή θα σου ανοίξει το δρόμο για να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, έχεις να αντιμετωπίσεις μία δύσκολη ημέρα και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα για να ανταπεξέλθεις. Πολλά πράγματα είναι πιθανό να μην συμβούν λόγω της δικής σου αδράνειας αλλά και λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την αρνητική όψη της Παρασκευής. Ίσως βέβαια ο φόβος σου μήπως και σε απορρίψουν, σε κάνει διστακτικό στο να κάνεις σημαντικά βήματα. Πρόσεξε γιατί αργότερα θα χτυπάς το κεφάλι σου για τις ευκαιρίες που θα χάσεις.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα και θα το καταλάβεις πολύ σύντομα κατά τη διάρκεια της, καθώς η αισιοδοξία για κάποια ζητήματα που έμεναν στάσιμα επανέρχονται και σου φτιάχνουν τη διάθεση. Το πρόγραμμα σου θα είναι γεμάτο από εξελίξεις που θα σου δώσουν ικανοποίηση και επιβεβαίωση ότι οι προσπάθειές σου αποδίδουν.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η ημέρα θα είναι καλή για να αποκαταστήσεις κάποιες σχέσεις σου που το τελευταίο διάστημα περνάνε αρκετές δυσκολίες. Μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά για όλα σε έχουν στεναχωρήσει και με ειλικρίνεια να καταφέρεις να λύσεις πολλές από τις παρεξηγήσεις, που σε έχουν προβληματίσει.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα κάποια γεγονότα σήμερα θα σε ξαφνιάσουν και θα σε κάνουν να τα χάσεις. Μην υποκύψεις σε αυτές τις απρόσμενες εξελίξεις και δείξε λίγη ψυχραιμία. Χρησιμοποίησε το διπλωματικό σου ταλέντο για να τα χειριστείς και να στρέψεις τα γεγονότα προς το συμφέρον σου. Απόφυγε τον εκνευρισμό και τις εντάσεις.

Παρθένος

Σήμερα, φίλε Παρθένε, έχεις μια πολύ δυναμική στάση απέναντι στις καταστάσεις και μπορείς να λύσεις διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις όμως και μην κουραστείς πάρα πολύ. Βρες το χρόνο για να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί και σου φτιάχνει τη διάθεση. Παν μέτρον άριστον… μην το ξεχνάς!!!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για να καλυτερέψεις τις συνθήκες της ζωής σου, αλλά πρέπει να βάλεις προγραμματισμό στις κινήσεις που θα κάνεις. Σήμερα τονώνεται η διάθεση σου και το αίσθημα της αλλαγής θα είναι έντονο μέσα σου. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για να βάλεις μπροστά τα σχέδια σου. Μπροστά σου ξανοίγονται οι καλύτερες λύσεις και δεν θα αργήσεις να πάρεις μεγάλη ικανοποίηση.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ υπάρχουν θέματα από το παρελθόν που επανέρχονται σήμερα στην ζωή σου και ζητούν επιτακτικά μία λύση. Μη δίνεις άλλη αναβολή για να ηρεμήσεις επιτέλους από το άγχος που σου προκαλούν. Βάλε μια σειρά και κάνε όσα περισσότερα μπορείς βάζοντας όλες σου τις δυνάμεις για να τα τελειώσεις.

Τοξότης

Πολύ προσοχή απαιτείται σήμερα σε αποφάσεις που αφορούν βασικούς τομείς της ζωής σου αγαπητέ Τοξότη. Υπάρχουν μερικές καθυστερήσεις που σε εκνευρίζουν και θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα. Μείνε συνετός στην συμπεριφορά σου και μην οδηγείσαι από την παρορμητικότητα σου σε λανθασμένες κινήσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε σήμερα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να ξέρεις ότι η στασιμότητα του παρελθόντος έχει περάσει. Είσαι σε περίοδο αναδημιουργίας και μπορείς να ξεκινήσεις με καινούργιες βάσεις, για να δώσεις έναν άλλο τόνο στη ζωή σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και οι ιδέες σου θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Άτομα του περίγυρού σου που εμπιστεύεσαι σου ανοίγουν νέους δρόμους και σου υποδεικνύουν λύσεις.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε προσπάθησε σήμερα να μην απαισιοδοξείς και να μην σκέφτεσαι αρνητικά. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ θετικό σημείο. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα γιατί οι πλανήτες στέκονται αρωγοί στα σχέδιά σου για το μέλλον. Χρησιμοποίησε την εύνοιά τους για σένα και για να βοηθήσεις κάποια δικά σου άτομα, σε προβλήματα που μπορεί να έχουν.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, σε έχει πιάσει σήμερα ένα παράπονο σχετικά με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και αναρωτιέσαι ποιοι είναι εκείνοι που πραγματικά θέλουν το καλό σου. Μην αναλώνεσαι σε σκέψεις που σου χαλάνε τη διάθεση και σου προκαλούν εκνευρισμό. Άλλωστε θα διαπιστώσεις ότι όσοι νοιάζονται είναι αρκετοί για να αισθάνεσαι καλά και κάποιοι είναι όντως περιττοί και πρέπει να τους απομακρύνεις. Μη διστάσεις!!

Πηγή: myastro