Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η πίεση της καθημερινότητας σε έχει αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και πώς θα καταφέρεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Η αλήθεια είναι ότι οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις, αρκεί να τα προγραμματίσεις σωστά και να τα οργανώσεις κατάλληλα. Συζήτησε με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και ίσως οι προτάσεις τους να σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Παρασκευή θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκουραστείς, γεγονός που θα σε αναζωογονήσει ώστε στην συνέχεια να έχεις αποθέματα ενέργειας για τις προσωπικές σου υποθέσεις. Κάθε ευκαιρία που θα υπάρξει, δεν πρέπει να σε παρασύρει σε εξάρσεις ενθουσιασμού και έντονων αντιδράσεων.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα πρέπει να δείξεις αποφασιστικότητα για να μπορέσεις να κάνεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις να σε παρασύρει η ένταση που μπορεί να νιώσεις μόνο και μόνο επειδή θέλεις να τελειώνεις με κάποια ζητήματα. Γενικά η μέρα είναι πολύ θετική και λίγα είναι τα εμπόδια που μπορούν πραγματικά να σε σταματήσουν, όποτε μην την αφήσεις να πάει χαμένη.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και κάποια θέματα που μπορεί να καθυστερούν. Σκέψου πολύ καλά τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις και συζήτησε με δικά σου άτομα όλες τις πιθανές λύσεις.

Λέων

Αντί να φορτώνεις τις δικές σου ευθύνες στους άλλους, σκέψου πώς θα απαλλαγείς ουσιαστικά από αυτές. Ο δρόμος για το ζώδιό σου είναι γεμάτος ευκαιρίες για δράση που μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα, αρκεί να συγκεντρωθείς και να δείξεις ηρεμία και συνέπεια.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα τα οποία έχεις παραμελήσει τελευταία και θα οδηγηθείς στις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ικανοποιήσει η εξέλιξή τους. Φρόντισε να μιλήσεις με φίλους για τα προβλήματα που έχεις αλλά και να ακούσεις τα δικά τους.

Ζυγός

Η οικογένεια σε κουράζει, αγαπητέ Ζυγέ, με τα χιλιάδες άλυτα προβλήματα και υποχρεώσεις που περιμένουν. Βάλε τάξη στα πράγματα και μην περιμένεις από κανέναν να αντιδράσει όπως πρέπει. Μία συζήτηση θα αναθέσει αναλόγως τις ευθύνες και όλα θα δρομολογηθούν. Δείξε ψυχραιμία και κάνε υπομονή.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ κάποιες καθυστερήσεις που σε απασχολούν δεν πρόκειται να ξεπεραστούν αν δεν κάνεις κάτι δραστικό γι’ αυτές. Πάρε λοιπόν, τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις που είναι αρκετά σημαντικές.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα φρόντισε να μην επηρεαστείς από παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Η οικογένεια σου έχει ανάγκη την παρουσία σου, γι’ αυτό φρόντισε τον ελεύθερο σου χρόνο να τον περάσεις μαζί της και μην την αμελείς άλλο…

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, αν το θέλεις πραγματικά, μπορείς να ξεπεράσεις ενδεχόμενες δυσκολίες που θα προκύψουν αυτήν την Παρασκευή στη ζωή σου και είναι μία καλή ευκαιρία να κάτσεις να σκεφτείς, για να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου. Μπορεί σε μερικά πράγματα να φταις κι εσύ, αλλά ακόμη να μην το έχεις συνειδητοποιήσει. Άλλαξε λοιπόν στάση στα πράγματα και στα γεγονότα και με περισσότερη διπλωματικότητα, τα αποτελέσματα που θα έχεις θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, είσαι σε αναμονή και περιμένεις κάποια πράγματα για διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι και να ξέρεις ότι θα έρθουν και θα είναι όλα πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να βάλεις καινούργιους στόχους και τα θεμέλια σε θέματα που υπάρχουν ήδη, αλλά είναι προβληματικά. Μην απογοητεύεσαι από τη στασιμότητα των ημερών. Πολύ γρήγορα θα φανεί φως στο τούνελ!

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει σήμερα και επίσης μην αφήνεις διάφορες καταστάσεις να σε καταβάλλουν ψυχικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από αυτούς, γιατί θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Θα νιώσεις απογοήτευση για πολλά θέματα που θέλεις να τελειώνουν και είναι σε στασιμότητα. Κάνε υπομονή, γιατί είσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα πετύχεις πάρα πολλά.

Πηγή: myastro