Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, μη δείχνεις έλλειψη υποχωρητικότητας και αδιαλλαξία απέναντι στους συνομιλητές σου, γιατί θα χάσεις βαθμούς στο θέμα της επικοινωνίας. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα και οι περιστάσεις απαιτούν αμερόληπτη στάση και ουδετερότητα. Φρόντισε να μην επηρεαστείς από παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Βάλε μπροστά την εξυπνάδα και το δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματα. Επίσης, καλό θα είναι να προσέξεις λίγο τον εαυτό σου, γιατί την τελευταία περίοδο με τις τόσες υποχρεώσεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, θα είναι μια ημέρα εσωτερικής αναγέννησης αυτή η Παρασκευή για εσένα. Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σου θα γίνει πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές. Θα πρέπει να προσέχεις πώς χειρίζεσαι τις καταστάσεις και να επιχειρείς πάντα να τις θέτεις υπό έλεγχο.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα έχεις κάποια υποτονικότητα με αποτέλεσμα να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες του παρελθόντος, γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και σε περιμένουν καινούργιες υποχρεώσεις, που θα σε οδηγήσουν στην κορυφή. Μπορείς να δρομολογήσεις ανάλογα τα θέματά σου, ώστε να εξασφαλίσεις την επιτυχία στο μέλλον.

Λέων

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Λέοντα, σου φέρνει αρκετή ένταση και άγχος για καταστάσεις που καθυστερούν ή δεν βρίσκουν τις λύσεις που επιθυμείς. Κράτησε την ψυχραιμία σου για να αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο κάθε πρόβλημα και κυρίως μην ξεσπάς σε άτομα του φιλικού ή του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Παρθένος

Σήμερα θα πρέπει να επαναπροσδιορίσεις και να βάλεις σε μια σειρά τις προτεραιότητές σου. Κάποιες απογοητεύσεις από ζητήματα του παρελθόντος, που δεν πήγαν όπως ακριβώς σχεδίαζες, δεν σε απασχολούν πια. Μην κλείνεσαι λοιπόν στον εαυτό σου και μην αφήνεις την απαισιοδοξία να σε επηρεάζει αρνητικά. Αν χρησιμοποιήσεις όλη σου την ενέργεια, θα πετύχεις όσα θέλεις.

Ζυγός

Αν είσαι Ζυγός, σήμερα σε απασχολεί τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον. Καλύτερα λοιπόν να επικεντρωθείς στο παρόν. Μην αφήνεις να σε πάρει από κάτω η σκέψη του τι έκανες λάθος στο παρελθόν και μην κάνεις καινούργια σχέδια, αν δεν τελειώνεις με τις παρούσες εκκρεμότητες. Με τις κοινωνικές επαφές που θα κάνεις, θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις που δεν φανταζόσουν.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και ο δυναμισμός σου χτυπάει κόκκινο. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τις προσδοκίες σου.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, μπορείς να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο με ψυχραιμία και ισορροπία, χωρίς να φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν θα γίνουν παρελθόν, αν κινηθείς με προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις. Θα δεις ότι στην πορεία θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, αρκετά ασχολήθηκες με τα παλιά και ήρθε ο καιρός να δεις τι θα κάνεις από εδώ και πέρα στην ζωή σου. Αν πρέπει να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις που εκκρεμούν, είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις, προκειμένου να αφήσεις χώρο για καινούργια που έρχονται και δεν θα είναι και λίγα. Καινούργιες φιλίες φαίνονται στον ορίζοντα. Μη διστάζεις, γιατί εκτός από χαρά, μπορεί να σου φέρουν και αλλαγές που τόσο χρειάζεσαι.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή μέρα σου δημιουργεί τη διάθεση να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και να κόψεις από το περιβάλλον σου ανθρώπους που σε βλάπτουν. Άλλωστε, δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάς άλλο το χρόνο σου σε πράγματα που δεν σε γεμίζουν. Συγκεντρώσου και οργάνωσε τις σκέψεις σου, για να πας παρακάτω τα σχέδιά σου.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, οι πλανήτες είναι ευνοϊκοί σήμερα μαζί σου και σε βοηθούν να βάλεις σε μια τάξη όσα σε απασχολούν. Θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με την οικογένειά σου και να δώσεις λύσεις σε αδιέξοδα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Σε ό,τι κάνεις πάντως, θα βρεις την συμπαράσταση των δικών σου ανθρώπων.

Πηγή: myastro