Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Η σημερινή Πέμπτη σε βρίσκει αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο, σε διάφορους τομείς που μέχρι τώρα σου δημιουργούσαν πρόβλημα και σε αναστάτωναν. Μην αφήσεις να σου ξεφύγει πάλι η κατάσταση και κάνε ό,τι μπορείς, για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, αλλά και τη δική σου δύναμη και ενέργεια για να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη μια και καλή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσεις τα πισωγυρίσματα.

Ταύρος

Σήμερα η σκέψη σου θα είναι καθαρή και θα δεις πολλές καταστάσεις ρεαλιστικά, γεγονός που θα σε βοηθήσει σημαντικά να τις αντιμετωπίσεις κιόλας. Σταμάτα να καταπιέζεσαι και πρόσεξε να μην λες μερικές φορές πράγματα που δεν τα πιστεύεις. Δρομολόγησε λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Αν κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, πρόσεξε μην οδηγηθείς σε αντιπαραθέσεις.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, θα σε καταβάλει το άγχος και δεν θα μπορείς να λύσεις άμεσα θέματα που σε απασχολούν. Δεν χρειάζεται να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε επιπόλαιες ενέργειες. Έχε το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου και δράσε αναλόγως.

Καρκίνος

Βρες χρόνο για να χαρείς τον έρωτά σου με τον σύντροφό σου και αν είναι εφικτό ξέκλεψε χρόνο, για να κάνεις κάτι πέραν του συνηθισμένου, που θα αναθερμάνει τη σχέσης σας, ενώ συγχρόνως θα αποτελέσει και μια όμορφη κοινή ανάμνηση που θα αναπολείτε στο μέλλον. Εσύ που είσαι μόνος στην ερωτική σου ζωή, να ξέρεις ότι μια ευχάριστη είδηση θα σου φτιάξει τη διάθεση από άτομο που υπήρχε στο ερωτικό σου παρελθόν.

Λέων

Είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, αγαπητέ Λέοντα, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της μέρας ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες και πρέπει να είσαι ήρεμος και συνετός σε ό,τι επιχειρήσεις να κάνεις. Περίεργα συναισθήματα θα σε διακατέχουν, γι’ αυτό προτίμησε να περάσεις το βράδυ σου με δικά σου άτομα, για να νιώσεις καλύτερα.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να δείξεις πολύ μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μη δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς, γιατί δεν έχουν όλοι τις καλύτερες προθέσεις απέναντί σου. Η ημέρα κρύβει πολλές και δυσάρεστες εκπλήξεις και θα σε αιφνιδιάσουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Ζυγός

Η σημερινή Πέμπτη σου δίνει τη δυνατότητα να ανασύρεις τις ικανότητές σου, που είναι πολλές, αγαπητέ Ζυγέ, για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς στο δρόμο της επιτυχίας. Θα αποφασίσεις ότι δεν μπορείς να αφήνεις τίποτα στην τύχη του και θα πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου. Μόνο προσοχή να μην κάνεις ενθουσιώδεις κινήσεις από την υπεραισιοδοξία σου.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, θα είναι μέρα εσωτερικής αναζήτησης η σημερινή Πέμπτη για το ζώδιό σου. Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σου θα γίνει πολύ εκρηκτική και θα σε διακρίνει μια αυταρχική διάθεση, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, μόνο ένας σωστός προγραμματισμός θα σε σώσει σήμερα από τις κακοτοπιές. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό, γιατί ίσως να πρέπει να χειριστείς έκτακτα περιστατικά και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και οργανωμένος.

Αιγόκερως

Φρόντισε να κλείσεις οριστικά κάθε ανοιχτή πόρτα με το παρελθόν, που μόνο σε στενοχωρεί και επικεντρώσου στο μέλλον σου και μόνο. Βάζοντας μια τάξη και κρατώντας μακριά καθετί παλιό και αρνητικό, γεμίζεις αισιοδοξία και δύναμη, ώστε να πετύχεις νέους στόχους, που θα αναβαθμίσουν εξαιρετικά τη ζωή σου.

Υδροχόος

Την σημερινή ημέρα θα υπερισχύσει η συναισθηματικότητα, γι’ αυτό φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις πιο αντικειμενικά, αγαπητέ Υδροχόε, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Η οικογενειακή σου ζωή μπορεί να σε έχει προβληματίσει το τελευταίο διάστημα, αλλά με τις κατάλληλες κινήσεις μπορείς να βρεις συμφέρουσες λύσεις για όλους. Το βράδυ μην αρνηθείς προτάσεις για κάποια έξοδο.

Ιχθείς

Σήμερα μπορείς να πείσεις όσους φέρνουν εμπόδια στα σχέδια σου, να αλλάξουν οπτική και στάση απέναντι σου. Η ευστροφία σου, αγαπητέ Ιχθύ, θα χτυπήσει κόκκινο και θα καταφέρεις να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να προωθήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή: myastro