Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Καλό είναι σήμερα να ξεμπερδεύεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να μην τα αναβάλεις, για να σκεφτείς καλύτερα κάποιες λεπτομέρειες στα ζητήματα που σε απασχολούν. Η μέρα θα προκαλέσει κάποιες παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, οπότε κάνε ό,τι μπορείς για να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις, προτού πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ταύρος

Σήμερα χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος και να μην παρασυρθείς από κάποιες συγκυρίες που μπορεί να φαίνονται θετικές, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να κρύβουν παγίδες. Άλλωστε το πρόγραμμά σου είναι πολύ φορτωμένο και δεν υπάρχει χώρος για λάθη.

Δίδυμοι

Η ευαίσθητη πλευρά σου βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα και σε κάνει να απομονώνεσαι από το περιβάλλον σου. Η μέρα σε παροτρύνει να αξιολογήσεις τα λάθη που έχεις κάνει και να βρεις τρόπους να τα διορθώσεις. Λίγη προσοχή μόνο για να μην παρασυρθείς από μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις.

Καρκίνος

Σήμερα θα διαπιστώσεις ότι διάφοροι τομείς της ζωής σου, σε έχουν κουράσει αρκετά και θα έχεις τη διάθεση να πάρεις αποφάσεις για αρκετές αλλαγές. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα σε προβληματίσουν πολύ και θα χρειαστεί ψυχραιμία στην αντιμετώπιση τους.

Λέων

Τα νεύρα σου σήμερα δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και αυτό δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και στους οποίους ξεσπάς με κάθε αφορμή και αιτία. Καλό είναι να ηρεμήσεις λίγο και να βρεις τι ακριβώς σου φταίει, γιατί σήμερα κινδυνεύεις να ταράξεις τις ισορροπίες σε σημαντικές σχέσεις σου, κάτι που αργότερα θα το μετανιώσεις και θα σου δημιουργήσει προβλήματα.

Παρθένος

Σήμερα μπορείς να υλοποιήσεις ότι έχεις στο νου σου και γενικά να κάνεις πάρα πολλά πράγματα, αφού η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις προβλήματα που αφορούν τον οικογενειακό τομέα, αλλά καλό είναι να μην πάρεις ακόμη σημαντικές αποφάσεις γιατί θα ξεγελαστείς. Γενικά θα σε κυριεύσει ένα αίσθημα έντονης επικοινωνίας και καλό είναι να το εκμεταλλευτείς, για να βάλεις σε μία σειρά τη ζωή σου.

Ζυγός

Ο αυτοέλεγχος θα σου χρειαστεί σήμερα καθώς κάποια γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν και μπορεί να παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις. Κάθε τι που θα σου συμβεί σήμερα πρέπει να το αξιολογήσεις με τη λογική και όχι με το συναίσθημα για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Μην αφήνεις τη σκέψη σου να ξεφεύγει από την ορθή πορεία.

Σκορπιός

Η διάθεσή σου σήμερα, δεν είναι και η καλύτερη. Διάφορες καθυστερήσεις, αλλά και παρεξηγήσεις σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και δημιουργούν εκνευρισμούς. Η μέρα είναι υπεύθυνη για πολλές ασυνεννοησίες, οπότε προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, αλλά και τη θετική σου διάθεση.

Τοξότης

Σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα για χαζολόγημα φίλε Τοξότη γιατί μπορεί να σου ξεφύγει κάτι σημαντικό! Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν είναι πολλές και χρειάζεται όλη σου η προσοχή για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Θα σου γίνουν προτάσεις που με τους κατάλληλους χειρισμούς θα σου φέρουν πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σου.

Αιγόκερως

Τα σχέδια σου έχουν μείνει λίγο πίσω και αυτό σε έχει απογοητεύσει. Όμως το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να επανεξετάσεις τις καταστάσεις και με την ησυχία σου να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις για το πώς προχωράς. Η μέρα, είναι καλή για υλοποίηση στόχων, αλλά και για να μιλήσεις στους δικούς σου ανθρώπους σχετικά με όσα σε απασχολούν. Θα σε βοηθήσουν τόσο πολύ που θα εκπλαγείς.

Υδροχόος

Τα προβλήματα που έχεις έχουν αρχίσει να σε αγχώνουν τόσο που δεν ξέρεις τι να κάνεις. Για να μην πνιγείς σε μια κουταλιά νερό, φρόντισε να βρεις τη χαμένη σου αισιοδοξία και να κινηθείς με πείσμα προς την ολοκλήρωση των στόχων σου. Θα χρειαστεί σήμερα να δεις με μια πιο θετική ματιά όλα όσα σε καθυστερούν για να μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις.

Ιχθείς

Καλό είναι σήμερα να μην αφήσεις διάφορες καταστάσεις να σε ρίξουν και να σε καταβάλλουν ψυχικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από αυτούς, όσες καθυστερήσεις ή αναποδιές κι αν προκύψουν. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί σήμερα να νιώσεις μία μικρή απογοήτευση, για κάποια θέματα που θέλεις να τελειώνουν, αλλά αυτά παραμένουν σε στασιμότητα και σε ανησυχούν. Κάνε υπομονή, γιατί πραγματικά είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο και θα πετύχεις πάρα πολλά. Σε κάθε περίπτωση να είσαι θετικός και να κάνεις ότι καλύτερο περνάει από το χέρι σου. Θα δεις ότι σύντομα θα δικαιωθείς.

Πηγή: myastro