Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, τα σχέδιά σου προχωράνε με αργούς ρυθμούς, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε προβληματίζει. Όταν θέλεις κάτι πολύ το πετυχαίνεις ό,τι κι αν γίνει, χάρη στις ικανότητες αλλά και το πείσμα σου, που δεν αφήνει τίποτα να του ξεφύγει.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσεις στους δικούς σου για όσα σε απασχολούν και να λύσεις ίσως και κάποια οικογενειακά θέματα που σας έχουν απομακρύνει. Μην διστάσεις να ανοίξεις την καρδιά σου και θα βρεις την ανταπόκριση και την κατανόηση, που θα σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Αν σε προβληματίζουν οικογενειακά θέματα, ευνοείσαι απόλυτα, γιατί η ημέρα είναι κατάλληλη να τα διεκπεραιώσεις. Απόφυγε μόνο να εμπλακείς σε θέματα που είτε δεν είναι της δικής σου αρμοδιότητας, είτε σχετίζονται με μελλοντικά σχέδια που είναι ασαφή, γιατί θα βρεθείς αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, αρκετό άγχος και ένταση έχει η σημερινή μέρα για εσένα και σου βάζει συνεχόμενες τρικλοποδιές. Δυστυχώς πρέπει να εγκλιματιστείς άμεσα σε αυτή την κατάσταση και να μάθεις να τη χειρίζεσαι όσο καλύτερα γίνεται. Μόνο έτσι δεν θα χαλάς τη διάθεσή σου και δεν θα αφήνεις τον εκνευρισμό να σε κυριεύει. Προσοχή σε ποιους ξεσπάς, γιατί τα δικά σου άτομα δεν φταίνε σε τίποτα.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα μην αναλώνεσαι με άσχετους ανθρώπους και ανταποκρίσου σωστά στις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα έχεις. Προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα σου με ήρεμο τρόπο, αν θέλεις να κρατήσεις σε καλά επίπεδα τη σχέση σου. Στην καριέρα σου θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες, αλλά προσπάθησε να κρατήσεις την αισιοδοξία σου και να μην είσαι εγωκεντρικός. Πάρε πρωτοβουλίες και πρόβαλε πιο δυναμικά τις δυνατότητες σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε να βάλεις νέα θεμέλια, προκειμένου να υπερβείς τα εμπόδια που μπορεί να έχεις από το παρελθόν. Μην δώσεις βάση σε σχόλια που μπορεί να γίνουν και δεν έχουν μεγάλη σημασία. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη, λόγω της νέας θέσης της Αφροδίτης στον Καρκίνο, που σε επηρεάζει θετικά. Δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό ή την παρόρμηση σου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, μετρίασε το άγχος σου φροντίζοντας σήμερα τον εαυτό σου και βρίσκοντας λύσεις σε πράγματα που σε δυσκολεύουν. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν βελτίωση, καθώς θα δεχτείς ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, μέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετό άγχος είναι η σημερινή για εσένα. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια θέματα προβληματικά, που έχουν σχέση με την οικογένεια. Θα έχεις πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Κατάλληλη στιγμή για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινη Δευτέρα σε βρίσκει σε υπερδιέγερση και με μια διάθεση να κάνεις όσα σκέφτεσαι άμεσα. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να τα βάλεις σε μια σειρά, γιατί δεν γίνονται όλα σε μία στιγμή. Μη χάσεις την καλή σου διάθεση και τη θέληση να τακτοποιήσεις όλα σου τα θέματα.

Αιγόκερως

Η ημέρα είναι αγχωτική για εσένα, φίλε Αιγόκερε, καθώς θα κληθείς να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου. Βέβαια, να ξέρεις ότι με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι σήμερα, το μυαλό σου είναι καθαρό για να πάρεις τις πιο ορθές. Πρόσεξε μόνο να μην παρασυρθείς από το συναίσθημα και δεν κρίνεις με τη λογική.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, αρκετά ζητήματα θα σε απασχολήσουν τη σημερινή Δευτέρα και πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος θα κάνουν την εμφάνισή τους, για να σου υπενθυμίσουν πως ό,τι δεν λύνεται στην ώρα του, δεν εξαφανίζεται, αλλά επανέρχεται στο προσκήνιο εκεί που δεν το περιμένεις. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για προφανείς λύσεις που δεν έχεις σκεφτεί και συζήτησε με τα άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Κάτι θα έχουν να σε συμβουλέψουν και αυτοί…

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, αν καταφέρεις να ξεκολλήσεις από κάποια ζητήματα που ανήκουν στο παρελθόν, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ πιο όμορφα στο παρόν και να υλοποιήσεις τα περισσότερα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Είναι στο χέρι σου να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις.

Πηγή: myastro