Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Μπορεί μερικά πράγματα και κάποιες αλλαγές να γίνονται αργά, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές για εσένα. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που μπορεί να έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει. Η πολλή κούραση αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα φέρει προβλήματα.

Ταύρος

Σήμερα μπορεί η μέρα σου να είναι αρκετά ταραχώδης, αλλά εσύ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε, γιατί θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους. Οι διάφορες προθεσμίες που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου πλησιάζουν σύντομα και σιγά-σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τις επιτυχίες που θα σε κατακλύζουν.

Δίδυμοι

Η σημερινή Πέμπτη θα έχει πολύ άγχος καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και στην πραγματικότητα δεν τις προλαβαίνεις όλες μόνος σου. Όπως και να έχει θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς χωρίς να βγαίνεις από τα όριά σου.

Καρκίνος

Απόφυγε με εξυπνάδα και διπλωματία τα παιχνίδια επιβολής σήμερα που οξύνεται το δυναμικό μυαλό σου, η εφευρετικότητα και η δημοτικότητά σου. Είναι κάτι που δεν το χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις, μια και η παρουσία σου δεν περνάει πουθενά απαρατήρητη. Μην χαραμίζεις λοιπόν την ενέργειά σου στο να αντικρούσεις κακίες και ζήλιες, γιατί ούτως η άλλως, η κάθε κακόβουλη κριτική για σένα θα πέσει στο κενό.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, αξιοποίησε αυτήν την Πέμπτη για να κλείσεις τις πιο σοβαρές εκκρεμότητές σου και φτιάξε ένα πρόγραμμα, υπολογίζοντας λίγο παραπάνω χρόνο, για τα αναπάντεχα γεγονότα που μπορεί να προκύψουν αιφνίδια. Κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν από φιλικά σου πρόσωπα, θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Παρθένος

Η σημερινή Πέμπτη θα είναι θετική παρόλο που μερικές στιγμές θα έχεις εκνευρισμό για κάποιες καθυστερήσεις που θα παρουσιαστούν. Έχεις πολύ δυναμισμό και ό,τι αναλάβεις μπορείς να το φέρεις εις πέρας αποτελεσματικά, με μεγάλη υπευθυνότητα. Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι στα ύψη και πρέπει να προσέξεις να μην πεις πράγματα που μπορεί να μην τα πιστεύεις, μόνο και μόνο για να κάνεις εντύπωση.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα πρέπει να είσαι πολύ τυπικός και συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Μην πάρεις αποφάσεις και μην κάνεις επιλογές εν βρασμώ ψυχής, γιατί κάθε απόφαση και κάθε σκέψη, από την πιο απλή μέχρι την πιο πολύπλοκη, χρειάζεται το χρόνο της για να ωριμάσει. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσεις την σιγουριά της ορθής κρίσης καθώς και την καλή συναναστροφή με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.

Σκορπιός

Ο δυναμισμός που θα έχεις αυτήν την Πέμπτη θα σε κάνει να έχεις θετικά αποτελέσματα σε οικονομικές ή επαγγελματικές σου υποθέσεις που κινδυνεύουν ή που απλώς είχες παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Στα συναισθηματικά σου το κλίμα δεν αλλάζει όσο θα ήθελες, αλλά μπορείς να αναπληρώσεις κάποιες ελλείψεις με την παρέμβαση φίλων και να περάσεις εξίσου καλά.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα. Πρέπει όμως να προγραμματιστείς περισσότερο, για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη και με τη βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποια κοντινά σου άτομα, θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος με τον ιδανικότερο τρόπο.

Αιγόκερως

Προσπάθησε να βάλεις καινούργια πλάνα για τις προβληματικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και να ξέρεις ότι οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί για εσένα και σου στέλνουν όλες τις καλές τους επιρροές για να τα καταφέρεις. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις που στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις.

Υδροχόος

Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για τις επαγγελματικές σου σχέσεις και ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσεις και κάποια επιπλέον χρηματική αμοιβή. Ωστόσο, η αισιοδοξία σου μπορεί να σε παρασύρει σε άπληστες συμπεριφορές, γι’ αυτό φρόντισε να κινηθείς με γνώμονα μόνο τη λογική σου.

Ιχθείς

Η επιτυχία που περιμένεις έρχεται και θα την απολαύσεις πολύ σύντομα. Όλα πηγαίνουν καλά και αν δεν κάνεις υπερβολές, μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα. Συγκράτησε τη φαντασία σου, μην κινείσαι με συναισθηματισμούς κι άσε τους άλλους να κάνουν τα υπόλοιπα. Έχεις πολύ καλές προοπτικές για να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και τα καλύτερα είναι ήδη στην πόρτα σου.

Πηγή: myastro