Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για  σήμερα Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, είσαι αρκετά προβληματισμένος σήμερα για τον τρόπο που εξελίσσονται διάφοροι τομείς στη ζωή σου. Κάποιες από αυτές τις εξελίξεις σε ικανοποιούν και κάποιες όχι. Μην παρασυρθείς σε στενάχωρες σκέψεις και κυρίως σε συμπεράσματα, που μπορεί να είναι και αβάσιμα. Κινήσου ψύχραιμα και κάνε λίγη υπομονή, για να δεις πιο ρεαλιστικά τις καταστάσεις.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, βάλε πρόγραμμα και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μην στεναχωριέσαι και πιέζεσαι άδικα και ότι είναι να κάνεις, κάνε το άμεσα χωρίς περαιτέρω αναβολές. Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα σου φέρει πολύ καλές εξελίξεις. Μην αφήνεις τις ευκαιρίες να περνάνε χωρίς να τις εκμεταλλευτείς. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα που σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις. Θα χρειαστεί να λάβεις αποφάσεις τις οποίες αποφεύγεις εδώ και καιρό. Αν παραμείνεις ψύχραιμος και δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μόνο προσοχή, γιατί οι συγκρούσεις είναι πιθανές και βαδίζεις σε λεπτές ισορροπίες.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα και δεν πρέπει να επηρεαστείς από τους γύρω σου και να κάνεις πίσω στα σχέδιά σου. Εμπιστεύσου τις ικανότητές σου, αλλά και το ένστικτό σου για να δώσεις τις απαντήσεις που εσύ νομίζεις ότι είναι οι κατάλληλες.

Λέων

Φίλε Λέοντα, μπορεί να έχεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειάς σου και καλό θα είναι να βρεις σήμερα το χρόνο να τα συζητήσεις μαζί τους και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας τις επόμενες μέρες σου, ώστε να εξασφαλίσεις τις ανώτερες δυνατές αποδόσεις.

Παρθένος

Η σημερινή Παρασκευή αγαπητέ Παρθένε φέρνει ξεκαθαρίσματα σε διάφορους τομείς και κυρίως σε θέματα του παρελθόντος που σε απασχολούν ακόμη. Μην τα χάσεις και μην κλειστείς στον εαυτό σου. Αξιοποίησε την ενέργειά σου και κινήσου δυναμικά για να λύσεις όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα. Αλλά προσοχή, χωρίς βιασύνη και παρορμητικότητα.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η βιασύνη δεν θα σου βγει σε καλό και αυτό σήμερα θα φανεί πολύ έντονα καθώς ο δυναμισμός σου σε οδηγεί σε βιαστικές κινήσεις και άρα σε λανθασμένες επιλογές. Μην αφήνεις το πρόγραμμα που έχεις βάλει νομίζοντας ότι σε πηγαίνει πίσω. Για να βγεις από κάποιες αδιέξοδες καταστάσεις χρειάζονται προσεκτικές και όχι γρήγορες κινήσεις.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Παρασκευή είναι λίγο περίεργη για εσένα, καθώς φέρνει εκνευρισμό και πείσμα απέναντι σε διάφορα ζητήματα που σε απασχολούν. Ειδικά τα οικογενειακά θέματα θέλουν λεπτούς χειρισμούς και διαλλακτικότητα για να βρεις μια άκρη και να μην οδηγήσεις τους δικούς σου ανθρώπους σε ακραίες συμπεριφορές.

Τοξότης

Σήμερα μπορείς να οδηγηθείς στην επιτυχία με τις κατάλληλες κινήσεις. Ωστόσο πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα και κυρίως ψύχραιμος σε κάποια απρόοπτα που θα συμβούν. Η βιασύνη θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Αιγόκερως

Καλό είναι σήμερα να κάνεις μια ανασκόπηση σε όσα έχεις καταφέρει και να μην κρίνεις με τόση αυστηρότητα τον εαυτό σου. Απόφυγε να σε πάρει από κάτω και μην επικεντρώνεσαι στα λάθη που έχεις κάνει, αλλά στα βήματα εκείνα που σου έφεραν τα αποτελέσματα που ζητούσες.

Υδροχόος

Κάποιες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν σήμερα κυρίως γιατί αδυνατείς να καταλάβεις τι συμβαίνει. Αν δεις με ψυχραιμία τα γεγονότα θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα χωρίς όμως βιασύνες και επιπολαιότητες. Άκουσε το ένστικτο σου και δεν θα χάσεις!

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η δύναμη που αισθάνεσαι σήμερα θα επικεντρωθεί κυρίως σε ζητήματα του παρελθόντος. Θα καταφέρεις να διορθώσεις κάποια λάθη, ώστε να κινηθείς απαλλαγμένος προς τα μελλοντικά σου σχέδια. Ό,τι κι αν κάνεις πάντως, μην το κάνεις βιαστικά και παρορμητικά, γιατί οι συνέπειες δε θα είναι καθόλου ευχάριστες.\

Πηγή: myastro