Αναλυτικά οι προβλέψεις

Κριός

Προσπαθείς να τα κάνεις όλα παράλληλα αλλά οι αντοχές σου σε εγκαταλείπουν! Χαλάρωσε και μην τα κάνεις όλα μαζί. Καλύτερα να κάνεις ένα και σωστό παρά χίλια πράγματα μαζί και λάθος.

Ταύρος

Σταμάτα να κάνεις παράπονα και ανάλαβε δράση. Δείξε τον δυναμικό σου χαρακτήρα. Μην πτοείσαι από ανούσια πράγματα και κοίταξε να πάρεις τα πάνω σου!

Δίδυμοι

Έχεις αναλάβει πολλά projects μαζί και μπορεί να νιώθεις πίεση αλλά πρέπει να δείξεις υπομονή και επιμονή. Περνάς δοκιμασίες και πρέπει να τα καταφέρεις. Μην εγκαταλείψεις την προσπάθειά σου τώρα που το πας καλά!

Καρκίνος

Το τελευταίο διάστημα έχεις πάρει τα πάνω σου! Έχεις κάνει τις σωστές κινήσεις και σου έχουν έρθει όλα όπως πρέπει. Το μονοπάτι που επέλεξες να πάρεις είναι το σωστό. Μπορεί να πέρασες δύσκολα αλλά αξίζει τώρα αυτό που σου συμβαίνει!

Λέων

Η υπομονή που έκανες τόσο καιρό δεν πήγε χαμένη. Είναι η στιγμή που θα λάμψεις, που θα κάνεις εντύπωση και όλοι θα μιλάνε για εσένα..χωρίς υπερβολή!

Παρθένος

Σήμερα δίνεις όλη σου την ενέργεια στο σύντροφό σου! Περνάτε ξέγνοιαστες στιγμές και η σχέση σας ανανεώνεται. Κάνε focus στο ερωτικό κομμάτι της ζωής σου και άφησε τα άλλα για άλλη φορά.

Ζυγός

Η κατάσταση των τελευταίων ημερών σε έχει κουράσει. Δέχτηκες πολύ πίεση και θέλεις μια αλλαγή! Μην είσαι σκληρή με τον εαυτό σου. Κάνε ότι νιώθεις και ότι σε ευχαριστεί!

Σκορπιός

Είσαι σε καλή φάση αυτόν το καιρό! Περνάς μια περίοδο χάριτος! Είχες καιρό να νιώσεις έτσι και τώρα ποιος σε πιάνει! Θέλεις να κάνεις νέα και διαφορετικά πράγματα. Θέλεις να είσαι όλη την ώρα έξω με φίλους και να διασκεδάζεις!

Τοξότης

Έχεις άγχος σήμερα για όλα. Δεν υπάρχει λόγος όμως. Χαλάρωσε και απόλαυσε τις καταστάσεις όπως και αν έρχονται. Να θυμάσαι πάντα όμως ότι εσύ ευθύνεσαι για ότι σου συμβαίνει.

Αιγόκερως

Έχεις χίλιες έννοιες και δεν υπάρχει λόγος. Αφού όλα τα έχεις υπό έλεγχο γιατί απασχολείς το μυαλό σου με περιττά; Σύνελθε και πάρε την κατάσταση στα χέρια σου!

Υδροχόος

Έχεις καταφέρει και έχεις βελτιώσει την εικόνα σου σε αυτούς που σε έχουν παρεξηγήσει τον τελευταίο καιρό. Χρειάζεσαι βέβαια συνέχεια κίνητρο για να συνεχίζεις να παλεύεις για τους στόχους σου. Μην τα παρατάς έτσι απλά διότι είσαι σε καλό δρόμο!

Ιχθείς

Αν και όλα σου πανε καλά η διάθεση σου έχει σκαμπανεβάσματα! Σου συμβαίνουν τέλεια πράγματα αλλά εσύ μέσα στην ημέρα έχεις μια μελαγχολία. Μην σκέφτεσαι παλιές καταστάσεις που σε έχουν πληγώσει γιατί δεν υπάρχει λόγος.