Αναλυτικά οι προβλέψεις:

Κριός

Από τη συμμετοχή σου σε ένα διαγωνισμό  μέχρι μια νέα πρόκληση στη δουλειά τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν μια ανοδική τροχιά και το πορτοφόλι σου θα θυμηθεί τις παλιές καλιές εποχές προ κρίσης.

Ταύρος

Λένε ότι η ζωή είναι γιορτή ενώ άλλοι την παρομοιάζουν με μια βόλτα στο λούνα παρκ, κι από ότι φαίνεται θα είναι για σένα γεμάτη αδρεναλίνη κι ένταση χωρίς το φόβο όμως από τις τρομακτικές στροφές από το rollercoast.

Δίδυμοι

Τώρα, επιτέλους, μπορείς να διεκδικήσεις όσα θέλεις τόσο εύκολα που θα μοιάζει σαν παραμύθι για μικρά παιδιά, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα είσαι σε ανυπομονησία για την εμφάνιση του κακού.

Καρκίνος

Μια πραγματικά μεγάλη ευκαιρία είναι στον ορίζοντα. Το θέμα είναι ότι δεν πρόκειται να κάτσει να περιμένει για εσένα αλλά παντού ελλοχεύουν κρυφοί και φανεροί αντίπαλοι που είναι έτοιμοι να σου στερήσουν την ευκαιρία αυτή.

Λέων

Το σημαντικό είναι να βάλεις τα δυνατά σου για να κάνεις την καλύτερη δυνατή εντύπωση και να πάρεις το παιχνίδι στα χέρια σου. Ένα δήθεν φίλος θα προσπαθήσει να σε αποθαρρύνει, αλλά μη διστάσει να βάλεις σε εφαρμογή τα πλάνα και τις αποφάσεις σου, καθώς ό,τι σπείρεις θα θερίσεις.

Παρθένος

Πότε ήταν η τελευταία φορά που πραγματικά διασκέδασες; Όχι, η βόλτα στο σινεμά δεν υπολογίζεται στην κατηγορία της ξέφρενης διασκέδασης. Ώρα, λοιπόν, να το ρίξεις για λίγο έξω. Βλέπεις, ήρθε η ώρα να διασκεδάσεις…

Ζυγός

Οι άνθρωποι δεν είμαστε παντογνώστες! Ούτε ικανοί για τα πάντα. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι πρέπει να παραβλέπεις την ευθεία οδό και να κρύβεις κάτω από το χαλί πράγματα για να μη δυσαρεστήσεις άτομα-και κυρίως τον αγαπημένο σου.

Σκορπιός

Σε αντίθεση με άλλες φορές είναι η στιγμή να κάνεις αυτό που οι περισσότεροι σε αποτρέπουν: να ενδώσεις στον πειρασμό. Μόνο αυτή τη φορά καλό θα είναι να ακούσεις τον εαυτό σου και να ακολουθήσεις το ένστικτο και τη διαίσθηση σου.

Τοξότης

Όσο κι αν θέλουν να σου χαλάσουν τη ζεν κατάσταση που με κόπο (βλ. διαλογισμούς, γιόγκα, πιλάτες, μάντρα από το Θιβέτ ή απλά εξολοθρεύοντας την πιστωτική σου) κατάφερες να αποκτήσεις, μείνε πιστή στο πραγματικό σου εαυτό.

Αιγόκερως

Η τύχη σου χαμογελά τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά. Και τώρα χαμογελάς κι εσύ όσο κι αν διατείνεσαι δημοσίως ότι δεν πιστεύεις στις αστρολόγες και τις μαντείες. Κάποια επιπλέον χρήματα είναι στο δρόμο τους, κι έρχονται να προστεθούν στους ισολογισμούς σου.

Υδροχόος

Θυμάσαι το παραμύθι με το «Μαγικό Αυλό»; Έτσι, κι εσύ μαγεύεις τους πάντες, με την καλή σου αύρα, το μαγνητισμό και κάνοντας (ασυνείδητα) ότι χρειάζεται για να αποκτήσεις αυτά που πραγματικά επιθυμείς. Όλα φαίνονται και κυλάνε ήρεμα στο δικό σου βασίλειο-όσο κι αν είσαι κατά κάθε είδους εξουσίας.

Ιχθύες

Όλα στη ζωή κάνουν κύκλους και τελικά ξεκινάνε και καταλήγουν σε εσένα και στο αιώνιο ζητούμενο σου: την αγάπη. Αλλά πλέον άστρα σου στέλνουν τόση που θα έχεις για να μοιράζεις. Επειδή αν δεν γκρίνιαζες θα ήταν πρόβλημα, αυτό που σε βασανίζει είναι τι να απολαύσεις πρώτα εκτοξεύοντας τη ρομαντική σου φύση στα ουράνια.