Αναλυτικά οι προβλέψεις

Κριός

Είσαι ερωτευμένος Κριέ; Αν δεν το έχεις συνειδητοποιήσει θα το καταλάβεις σήμερα μια και καλή. Ξαφνικά θα νιώθεις πως αν δεν είσαι με τον άνθρωπό σου είσαι… μισός και θα κάνεις τα πάντα για να βρεθείς κοντά του. Πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να σου βγάλει εκνευρισμό η ανυπομονησία αυτή.

Ταύρος

Ένα τυχαίο γεγονός θα σε κάνει να νιώσεις… κάπως Ταύρε! Δεν ξέρει τι είναι αυτό αλλά θα αναζητήσεις το γιατί. Αυτό δεν αποκλείεται να σε φέρει στο παρελθόν και να διαπιστώσεις πως έχεις αφήσει μερικές δουλειές ακόμα ανοιχτές. Είσαι έτοιμος για ξεκαθαρίσματα;

Δίδυμοι

Ανησυχείς πολύ για έναν φίλο σου σήμερα Δίδυμε. Εσύ θα είσαι κοντά του από την πρώτη στιγμή, αλλά τα δικά του θα σου θυμίσουν και τα.. δικά σου! Όπου δικά σου βάλε πράγματα που έχεις μετανιώσει, πόρτες που έχεις κλείσει και φταις και για αυτό και πολλά ακόμη. Τον φίλο σου μην ξεχάσεις…

Καρκίνος

Προβλήματα με το amore θα έχεις σήμερα Καρκίνε. Μην περιμένεις να κάνετε σοβαρή συζήτηση σήμερα, γιατί σε καλό δεν θα βγει. Μην πιέζεις τον σύντροφό σου και μην ζητάς εξηγήσεις. Άσε την μέρα να περάσει και ανέβαλε την κουβέντα για άλλη φορά.

Λέων

Σε μια κοινωνική εκδήλωση θα είναι στραμμένη η προσοχή σου σήμερα Λέοντα. Θα είναι μια γιορτή; Θα είναι καμιά κοπή πίτας; Πάντως εκεί θα περάσεις την ημέρα σου με καλή παρέα. Ουσιαστικά το στρες δεν θα σου χτυπήσει την πόρτα σήμερα, οπότε να ξενοιάσεις!

Παρθένος

Σε έναν δικό σου… πλανήτη σε βρίσκει η μέρα σήμερα Παρθένε. Κάτι σε έχει απορροφήσει, κάποιο σχέδιο έχεις και δεν ξέρεις πώς να το υλοποιήσεις. Αλλά την άκρη θα την βρεις, όμως η μέρα θα έχει φύγει. Διάλεξε και πάρε τι προτιμάς…

Ζυγός

Το σπίτι θα είναι το θέμα που θα σε απασχολήσει σήμερα Ζυγέ. Και όταν λέμε σπίτι εννοούμε από πλευράς διακόσμησης καθώς θα βαλθείς να το ανανεώσεις. Καλά κάνεις, αλλά να ξέρεις πως θα μπεις σε μεγάλη ταλαιπωρία. Αξίζει πάντως!

Σκορπιός

Ρόλο συμβουλάτορα θα έχεις σήμερα Σκορπιέ. Κάποιος φίλος θέλει τον ώμο σου να κλάψει και εσύ φυσικά θα είσαι εκεί. Σαν τον Δίδυμο και εσύ θα θυμηθείς τα δικά σου και θα σε πιάσει το συναίσθημα. Ακόμη και η σκληρή φύση σου κάποιες φορές σπάει. Τουλάχιστον κοίτα να ξεδώσεις από το κλάμα!

Τοξότης

Ένα δωράκι που άνετα δεν θα σε κάνει να νιώσεις θα φτάσει στα χέρια σου Τοξότη. Δεν θα είναι από κάποιον που έχεις στο… στόχαστρο και αυτό θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Μην το αρνηθείς, είναι αγένεια, αλλά κοίτα τουλάχιστον να είσαι ευγενικός.

Αιγόκερως

Ζητήματα καρδιά απασχολούν το μυαλό σου Αιγοκεράκι. Τα συναισθήματα τρέχουν με ταχύτητα και εσύ προσπαθείς να εκπονήσεις ένα σχέδιο. Να τα καταφέρεις δεν παίζει και αυτό σε βγάζει εκτός ρυθμού. Έτσι είναι ο έρωτας. Κάνε υπομονή και όλα θα γίνουν.

Υδροχόος

Ιδέες, ιδέες, ιδέες! Αυτή θα είναι η μέρα σου Υδροχόε που παλεύεις για να βρεις ποια θα είναι η καλύτερη όλων για να την υλοποιήσεις επαγγελματικά. Θα κάνεις συζητήσεις με φίλους και θα την βρεις την άκρη. Το σύμπαν είναι σύμμαχός σου άλλωστε.

Ιχθείς

Σε έναν παλιό φίλο θα πέσεις πάνω Ιχθύ. Δεν είναι τυχαία η συνάντησή σας καθώς από την κουβέντα θα μάθεις πολλά πράγματα που δεν ήξερες ακόμη και για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει πολύ. Μπορεί να μην σου αρέσουν αυτά που θα μάθεις, αλλά τουλάχιστον θα έχεις όλα τα δεδομένα πριν πάρεις μια σημαντική απόφαση!