Αναλυτικά οι προβλέψεις

Κριός

Σήμερα νιώθεις μέσα στην ευεξία! Με κάτι θα καταπιαστείς και θα του δώσεις να καταλάβει! Θα ξεχορταριάσεις την αυλή; Θα σκαλίσεις τον κήπο; Θα φέρεις το σπίτι τρεις βόλτες για να το καθαρίσεις; Όλη την ημέρα πάντως με κάτι πρακτικό θα ασχολείσαι!

Ταύρος

Μια έντονη συζήτηση με κάποιον φίλο ή τον σύντροφό σας θα σας φέρει πιο κοντά του. Πιθανότατα θα μοιραστείτε μαζί του όνειρα και στόχους. Το επικοινωνιακό σας χάρισμα είναι στο ζενίθ και θα αναλάβετε πρωτοβουλίες. Βάλτε το κεφάλι κάτω και προχωρήστε μπροστά!

Δίδυμοι

Η ευαισθησία σας μπορεί να σας βγάλει έξω από τον ρυθμό σας. Οι υποχρεώσεις τρέχουν, μαζί και εσείς να τις προλάβετε. Σπίτι, δουλειά, υποχρεώσεις και ο χρόνος σας πιέζει. Η οικογένειά σας είναι στο πλάι σας και ίσως πρέπει να μιλήσετε μαζί τους για μια… χείρα βοηθείας.

Καρκίνος

Η καθημερινότητά σου έχει αλλάξει αρκετές φορές μέσα σε λίγους μήνες ωστόσο έχεις μπει πλέον σε άλλη βάση. Η επιτυχία μαζί με την τύχη περπατούν χέρι-χέρι για σένα και σήμερα θα τα καταφέρεις. Έχεις την δύναμη να πραγματοποιήσεις κάθε σου όνειρο.

Λέων

Έχεις ένα προαίσθημα σήμερα, που θα σου βγει σε κάτι καλό. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη ή η τελευταία φορά που εσύ έχεις αυτή την ικανότητα. Σήμερα πάντως θα είσαι το γλυκό πλάσμα που όλοι θα θέλουν στην παρέα τους!

Παρθένος

Η επίτευξη ενός στόχου σήμερα θα είναι στο μυαλό σου από το πρωί! Μην φοβάσαι να τον κυνηγήσεις και η αισιοδοξία για την επιτυχία θα σε ωθήσει. Μην σου κάνει έκπληξη πάντως αν σήμερα σου είναι όλα δεξιά…

Ζυγός

Εδώ και λίγες μέρες αναρωτιέσαι ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στη ζωή σου. Σήμερα λοιπόν είναι η ιδανική μέρα για να βρεις ποιο μονοπάτι θα  πατήσεις. Να είσαι σίγουρος για όποια επιλογή πάρεις και μην βιαστείς σε καμία περίπτωση. Μπορεί και να λαθέψεις…

Σκορπιός

Ακόμη μια μέρα που είσαι στα όρια να… εκραγείς! Οπότε σήμερα είναι μια καλή μέρα για να δείξεις ξανά την δύναμή σου, που είσαι διάσημος για αυτή. Μόνο πρόσεχε, πάνω στις διεκδικήσεις μην εξαπολύσεις το διαβόητο κεντρί σου σε κάποιον που δεν φταίει…

Τοξότης

Σήμερα θα έχεις την προσοχή σου στα οικονομικά. Ξέρεις πως έχεις… στριμωχτεί οπότε θα βγάλεις τευτέρια, μολύβια και κομπιουτεράκι για να βγάλεις επιτέλους τον προϋπολογισμό που θες. Να είσαι συγκεντρωμένος Τοξότη!

Αιγόκερως

Τα γεγονότα στην προσωπική σου ζωή παίρνουν μια περίεργη τροπή. Ίσως φταίει που το έχεις ρίξει στην δουλειά και το έτερον σου ήμισυ το έχεις ξεχάσει. Σήμερα λοιπόν θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά του, αλλά άφησε το κινητό κλειστό γιατί δεν θα σταματήσει να χτυπάει.

Υδροχόος

Σήμερα όλο και κάποιες επισκέψεις θα έχετε από το… πουθενά στο σπίτι. Θα ανταλλάξετε απόψεις, αναμνήσεις και ίσως μια κουβέντα που θα έχετε θα σου δείξει ένα σημάδι που περίμενες. Τώρα μια πληροφορία θα είναι; Θα μάθεις τίποτα που περίμενες; Η εμπειρία πάντως θα σου φέρει κάτι…

Ιχθείς

Η μέρα που θα βρεις τον μεγάλο έρωτα μπορεί να είναι και σήμερα. Που θα τον συναντήσεις; Πιθανότατα κάπου που δεν πηγαίνει το μυαλό σου. Αλλά θα αξίζει ο κόπος και το Σύμπαν θα συνωμοτήσει ώστε η μέρα να σε βρει με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!