Αναλυτικά οι προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ

Έχουν έρθει τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Και εσύ είσαι εκεί ψύχραιμη για να τα αντιμετωπίσεις. Όλη αυτή η κατάσταση που περνάς θα σε πάει ένα βήμα παρακάτω.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις γίνει παρτάκι. Αναμφίβολα. Κάτι πρέπει να κάνεις γι΄αυτό όμως γιατί οι φίλοι σου είναι ήδη έξαλλοι. Βάλε προτεραιότητες και κάνε και λίγο πίσω κάποιες φορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθεις ευάλωτη στις καταστάσεις και δεν ξέρεις πως να χειριστείς σωστά τα οικονομικά σου θέματα. Βάλε τάξη και όλα θα γίνουν. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις μπει στο σωστό δρόμο. Έχεις πάρει τα πάνω σου. Και αρχίζεις και τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα. Λίγο πιο διαλλακτικά, λίγο πιο θετικά

ΛΕΩΝ

Η επαγγελματική σου πορεία έχει πάρει μια άλλη τροπή. Προς το καλύτερο. Πρόσεξε μην λοξοδρομήσεις και μην επηρεαστείς από παράγοντες εξωτερικούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλεις να κάνεις τα πάντα από την αρχή. Θέλεις να ακολουθήσεις τον σωστό δρόμο αλλά δεν ξέρεις ποιος είναι. Πάρε τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων. Την χρειάζεσαι.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, για να ξεχαστείς από όλα. Ξεχνιέσαι full αλλά νιώθεις ότι κάτι σου λείπει. Ίσως σου λείπει κάποιο πρόσωπο από τα παλιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν θέλεις να ασχοληθείς με τίποτα άλλο παρά μόνο με τον εαυτό σου. Και καλά θα κάνεις. Διότι αν εσύ δεν είσαι καλά δεν θα μπορείς να βοηθήσεις κανέναν

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρίσκεσαι σε περίεργα μονοπάτια. Το μόνο που θέλεις είναι να εξαφανιστείς από όλους και από όλα. Όμως μην το βάζεις κάτω έτσι απλά. Μην είσαι δειλή και πάρε την κατάσταση στα χέρια σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώσε χρόνο σε μια επαγγελματική ευκαιρία να εξελιχτεί όπως πρέπει. Δεν χρειάζεται να βιάζεσαι και να κάνεις επιπόλαιες κινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις κάνει focus στους φίλους σου. Είσαι εκεί γι΄αυτούς και αυτό θα σου γυρίσει πίσω επί χίλια. Κάνεις καλό θα βρεις καλό! Τα επαγγελματικά σου σημειώνουν κάποια εξέλιξη!

ΙΧΘΥΣ

Mην κολλάς πουθενά. Να σκέφτεσαι μόνο τα καλά και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Προσπάθησε απλά να περνάς το χρόνο σου δημιουργικά και όπως σε ευχαριστεί.