Αναλυτικά οι προβλέψεις:

Κριός

Θέλεις να ασχοληθείς με νέα πράγματα από εδώ και πέρα…και καλά θα κάνεις. Αρκετά αναλώθηκες σε επιθυμίες άλλων. Βάλε τα δικά σου θέλω σε προτεραιότητα! Ανακάλυψε κρυφά ταλέντα που διαθέτεις!

Ταύρος

Τι και αν είσαι δεσμευμένη…ερωτικές ευκαιρίες σου έρχονται από το πουθενά και από τι φαίνεται δεν μπορείς να αντισταθείς! Αν είσαι αδέσμευτη…αυτή είναι ιδανική περίοδος για εσένα. Θα περάσεις καλά ότι και αν θέλεις! Επίσης η τύχη σε ευνοεί και οικονομικά! Απρόσμενα χρήματα σου έρχονται και λύνεις όλα σου τα προβλήματα!

Δίδυμοι

Έτσι ξαφνικά συμβαίνουν διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις και έχεις πρόσκληση για όλες! Το ρίχνεις έξω και περνάς καλά! Σε έχει πιάσει πάλι αυτό το mood να τα κάνεις όλα και βρίσκεις τον εαυτό σου! Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες σου παρουσιάζονται και πρέπει να τις εκμεταλλευτείς!

Καρκίνος

Έχεις σκεφτεί να κάνεις κάτι διαφορετικό εκτός από το να γκρινιάζεις για όλα τα άλλα; Πρέπει να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη και να δίνεις βάση εκεί που πρέπει. Επίσης σταμάτα να περιμένεις από τους άλλους να είναι τέλειοι μαζί σου. Όλοι έχουν τα ελαττώματά τους, το ίδιο και εσύ!

Λέων

Μην επηρεάζεσαι έτσι απλά από τον οποιοδήποτε. Ότι και αν σου προτείνει κάποιος εξέτασε το πρώτα και δες το με τα δικά σου κριτήρια. Μόνο αν σε συμφέρει κάτι πήγαινέ το στο επόμενο βήμα. Μην λες σε όλα ναι και μετά το μετανιώνεις και δεν ξέρεις πως να το πάρεις πίσω. Κανείς δεν σε πιέζει να κάνεις κάτι. Κάνε ότι σου αρέσει και βολεύει!

Παρθένος

Η τύχη σου χτυπάει την πόρτα και σε βγάζει από το αδιέξοδο στο οποίο και έχεις μπει μόνη σου τον τελευταίο καιρό! Όλα αλλάζουν ξαφνικά και φτιάχνουν προς το καλύτερο! Μήπως ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσεις πως όταν έχεις πρόβλημα δεν πρέπει να το κρύβεις αλλά να το λες; Διότι δεν είσαι παντοδύναμη και χρειάζεσαι τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων!

Ζυγός

Το mood σου είναι ανεβασμένο! Θέλεις να κάνεις τα πάντα. Νιώθεις λες και σε είχαν κλεισμένη σε κλουβί και πως τώρα απελευθερώθηκες! Όμως στάσου…χαλάρωσε, αυτή η ενέργεια δεν πρόκειται να σου φύγει. Το διάστημα αυτό είναι τέλειο για εσένα και αυτή η διάθεση θα σου κρατήσει για καιρό.

Σκορπιός

Ο οργανισμός σου ζητάει περιπέτεια! Γι΄αυτό και καταφεύγεις σε δραστηριότητες που θα σου χαρίσουν suspence! Θέλεις να δοκιμάσεις τα πάντα! Τώρα είναι η στιγμή! Μπαίνεις σε μια νέα και δημιουργική φάση!

Τοξότης

Lucky you! Σου έχει πει κανείς πόσο τυχερή είσαι γενικά ή το έχεις διαπιστώσει και από μόνη σου; Μπαίνεις για λίγο σε μια αρνητική κατάσταση και μετά ξεγλιστράς με ένα τρόπο που είναι εκνευριστικός…θα χαρακτήριζε κάποιος απέξω! Και όμως σου παρουσιάζονται ευκαιρίες από όλους τους τομείς και θα μπεις σε μια φάση δημιουργικότητας!

Αιγόκερως

Άφησε τα συναισθήματα να σε συνεπάρουν και έλεγξε λίγο τη λογική σου! Δεν πρέπει να σκέφτεσαι σε όλα “ξύλινα”. Γίνε λίγο αυθόρμητη και μην ελέγχεις την κάθε σου κίνηση! Επίσης οποιαδήποτε δημιουργική σκέψη κάνεις καλό είναι να την γράψεις κάπου γιατί δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει!

Υδροχόος

Αναποδιές σου τυχαίνουν από το πουθενά αλλά διαχειρίσιμες. Έχεις κάνει και εσύ τις επιπολαιότητές σου στο παρελθόν. Τώρα απλά βλέπεις τις επιπτώσεις. Για καλή σου τύχη όμως όλα λύνονται!

Ιχθύες

Έχεις αλλάξει ρότα και αυτό είναι ευδιάκριτο από όλους! Σε βλέπουν ξαφνικά με άλλο μάτι οι γύρω σου και δέχεσαι ερωτικές και επαγγελματικές προτάσεις. Σαν ψαράκι που είσαι ελίχτηκες πάλι σε ότι δυσάρεστο σου έτυχε τον τελευταίο καιρό και τα κατάφερες!