Αναλυτικά οι προβλέψεις:

Κριός

Προσοχή στις λεπτομέρειες αυτές κάνουν τη διαφορά. Η σημερινή ημέρα αποδεικνύεται πιο ήρεμη, και μια καλή στιγμή για να μιλήσεις με τη σχέση σου, και να ρίξετε φως σε όλες τις συγκινήσεις, ανασφάλειες κι εναλλαγές διάθεσης που τόσο ο ένας όσο κι ο άλλος βασανίζεστε τον τελευταίο καιρό.

Ταύρος

Όσο εσύ αναρωτιέσαι ποια είμαι, που πάω και που βρίσκομαι, το άλλο σου μισό είναι επίσης απασχολημένο με άλλα πράγματα, με αποτέλεσμα να νιώθεις απογοητευμένη από την ποιότητα τη σχέσης σας, τη μεταξύ σας επικοινωνία, καθώς και τις προοπτικές σας. Κάνε λίγη υπομονή, τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά.

Δίδυμοι

Οι ευχές σου πραγματοποιούνται! Τα αποθέματα της ενέργειας σου έχουν χτυπήσει κόκκινο, νιώθοντας την ανάγκη να την διοχετεύσεις σε περισσότερα πράγματα από όσα συνήθως ασχολείσαι. Πιέζεις τα όρια σου-αφού μπορείς, γιατί όχι; Η ερωτική σου ζωή συνεχίζει με μικρά σκαμπανεβάσματα να είναι έντονη και παθιασμένη, τη στιγμή που οι προστριβές και οι εκρήξεις εκνευρισμού έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό.

Καρκίνος

Εργασία και… χαρά! Σήμερα τα όποια προβλήματα συναντήσεις, όσο πελώρια κι αν φαντάζουν στιγμιαία,  εξανεμίζονται σε κλάσματα δευτερολέπτων, ενώ στο μυαλό σου στριφογυρνά η ιδέα αν θα πρέπει τελικά ή όχι να προχωρήσεις σε κάτι πιο προσωπικό με εκείνο το συνάδερφο από τη δουλειά.

Λέων

Σήμερα τόσο η προσωπική σου ζωή όσο κι η ερωτική σου μοιάζει μια βόλτα στην εξοχή. Ετοιμάσου για άφθονη διασκέδαση, χαρά, ευτυχία, βόλτες και εξορμήσεις-χωρίς να πρέπει κατ’ ανάγκη όλοι να ακολουθούν τα θέλω σου. Θα δεις, θα είναι μια ωραία αλλαγή αυτή.

Παρθένος

Θα πρέπει να οργανώσεις το μυαλό σου, να πάρεις όσες περισσότερες πληροφορίες είναι εφικτό και στη συνέχεια να δράσεις. Βάλε όλες σου τις δυνάμεις και την προσοχή στα επαγγελματικά σου,  καθώς θα είσαι σε θέση να πετύχεις περισσότερα από ό,τι κι εσύ η ίδια νομίζεις.

Ζυγός

Όσο εσύ θες να περάσεις λίγο χρόνο με το σύντροφό σου, τόσο μοιάζει εκείνος να είναι σε αντίθετη διάθεση. Έτσι, θες να μείνεις σπίτι, εκείνος θέλει να πάει έξω ή το αντίστροφο. Είσαι σε καλή διάθεση, αυτός δεν είναι.

Σκορπιός

Ξέρεις καλύτερα από τον καθένα τι δύναμη έχουν τα όχι και τα ναι σου, γι αυτό και πάλι μη διστάσεις να τα μοιράσεις ανάλογα εκεί που πρέπει. Από την άλλη,  επίσης ξέρεις πόσο αναγκαία η πραγματική χημεία για να ερωτευτείς. Πάντως ό,τι αξίζει να το κάνεις, αξίζει να το κάνεις αργά.

Τοξότης

Μπορείς να αισθάνεσαι ευτυχισμένη, όταν η ερωτική και προσωπική σου ζωή έντονη και παθιασμένη. Είναι μια καλή ευκαιρία να εκφράσεις τα συναισθήματα σου, λαμβάνοντας πολλά σε αντάλλαγμα.

Αιγόκερως

Οι μεγάλες εντάσεις γίνονται λιγότερο σημαντικές, και μοιάζουν σαν ανησυχίες όπως όλες οι άλλες που διαδραματίζονταν κατά βάση στο μυαλό σου. Απόλαυσε τη σημερινή ημέρα και αν είναι δυνατόν πέρνα χρόνο με τους φίλους σου, διασκέδασε, πήγαινε να δείτε μια καλή ταινία ή διάβασε ένα μεγάλο βιβλίο.

Υδροχόος

Ήρθε η στιγμή να κάνεις κάποια από τα όνειρα σου πραγματικότητα με μόνη προϋπόθεση να εμπιστευτείς το ένστικτο σου σχετικά με κάποια χρήματα που σου έρχονται σαν μάνα εξ’ ουρανού! Σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σου.

Ιχθύες

Η πεζή καθημερινότητα και οι εκκρεμότητες που δεν σταματάνε ποτέ σε έχουν ρίξει για ακόμα μία φορά σε μια δίνη ανησυχίας κι αβεβαιότητας. Μια μικρή προσφορά ή μια ανέλπιστη ευκαιρία θα σε κάνουν να αισθανθείς ότι αναπνέεις και πάλι.