Αναλυτικά οι προβλέψεις

Κριός

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι ο εαυτός σου! Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με άτομα που έχουν να σου δώσουν περαιτέρω πράγματα!

Ταύρος

Βγάλε όλο τον αρνητισμό που σε διακατέχει αυτές τις ημέρες. Μην νιώθεις ενοχές για τίποτα! Είσαι ευάλωτη σε καταστάσεις και για πλάκα μπορείς να έχεις ξεσπάσματα. Γι΄αυτό πρόσεξε τις αντιδράσεις σου!

Δίδυμοι

H ενέργειά σου αυτό το διάστημα είναι στο ζενίθ! Να είσαι προσεκτική για το πως την διαχειρίζεσαι!Πρέπει να την διοχετεύσεις και σε αυτούς που σε έχουν ανάγκη!

Καρκίνος

Πρόσεξε τις κινήσεις σου! Είσαι σε περίεργη φάση και νιώθεις ευάλωτη! Γι΄αυτό και ίσως να κάνεις πράγματα που είναι έξω από τα νερά σου και πιθανότατα οι άλλοι να σε παρεξηγήσουν!

Λέων

Μην φοβάσαι την αποτυχία. Το μόνο που μπορεί να σε κρατήσει πίσω είναι το μυαλό σου.Όλα βασίζονται πάνω σου! Move forward! Σκέψου πως ότι και να κάνεις θα πετύχεις! Μόνο έτσι θα πας μπροστά.

Παρθένος

Οι δικοί σου άνθρωποι είναι σκληροί μαζί σου χωρίς λόγο. Προσπάθησε να μην είσαι τόσο συναισθηματική! Κράτα αποστάσεις από τις δύσκολες καταστάσεις και παράτα το δράμα!

Ζυγός

Είσαι το επίκεντρο σήμερα! Όλοι θέλουν λίγο από τη λάμψη σου! Τα πράγματα στη ζωή σου είναι απίθανα αυτό το διάστημα. Παραδέξου το!

Σκορπιός

Μείνε σπίτι αν δεν έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα άλλο! Δίνεις μια μάχη με τον εαυτό σου τώρα τελευταία διότι ψάχνεις να δεις τι σου γίνεται!

Τοξότης

Πέρνα χρόνο με τους φίλους σου σήμερα! Να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και σε νοιάζονται! Μην προσπαθείς να ελέγξεις κάθε κατάσταση στη ζωή σου.

Αιγόκερως

Nα είσαι προετοιμασμένη ψυχολογικά και σωματικά! Διότι έρχονται συναισθηματικές εκπλήξεις! Εκεί που νομίζεις ότι όλα είναι υπό έλεγχο κάνεις λάθος! Να είσαι σε εγρήγορση!

Υδροχόος

Έχεις αμφιβολίες σήμερα; Τι σου συμβαίνει;Έχεις κάθε λόγο να είσαι happy! Ζήσε την ημέρα σου στο full! Ανάκτησε αυτοπεποίθηση και πήγαινε με τη ροή των πραγμάτων!

Ιχθείς

Να είσαι επιθετική σήμερα με τα συναισθήματά σου! Έχεις ένα συναισθηματικό ντελίριο. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεσαι ελευθερία! Πέρνα λίγο χρόνο μόνη σου και ξεκαθάρισε τι νιώθεις. Μην εκπλαγείς αν ένας πρώην σου κάνει comeback και σου κάνει ερωτική εξομολόγηση!