Αναλυτικά οι προβλέψεις:

Κριός

Πάλι άρχισες τις φιλοσοφίες σου! Προβληματίζεσαι για θέματα πνευματικής φύσεως. Αν έχεις θέματα με τον σύντροφό σου πρέπει να του τα πεις.

Ταύρος

Να έχεις ανοχή! Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό που πρέπει να διαθέτεις σήμερα αν θέλεις να βγάλεις την ημέρα σου χωρίς πολλά νεύρα. Εντάσεις και πίεση από τη δουλειά και καμία επικοινωνία με τον σύντροφό σου!

Δίδυμοι

Δες τις καταστάσεις από όλες τις οπτικές! Μην είσαι κολλημένος σε αυτά που πιστεύεις μόνο εσύ! Δεν έχεις σε όλα δίκιο! Πάρε και καμιά συμβουλή από κάποιον έμπειρο φίλο σου!

Καρκίνος

Σήμερα είσαι σε παραλήρημα και σου έρχονται σκέψεις για τα πάντα. Ηρέμησε! Άμα είναι κάτσε γράψε κανένα μυθιστόρημα!Μιλάμε για τέτοιο οίστρο! Και γιατί όχι; Μια πρόκληση είναι και αυτό στη ζωή σου. Κάνε την ανατροπή και βγες από τη ρουτίνα σου!

Λέων

Ναι, σήμερα είναι η ημέρα σου!  Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό και άφησε τα σημάδια σου ανεξίτηλα στους αγαπημένους σου ανθρώπους! Τράβηξε την προσοχή και θα σου βγει σε καλό! Ο κόπος σου επιτέλους θα ανταμειφθεί!

Παρθένος

Νέοι ορίζοντες σου ανοίγονται σε μια στιγμή όπου έβλεπες το μέλλον σου δυσοίωνο. Παλιά οικογενειακά θέματα έρχονται στην επιφάνεια και τα αντιμετωπίζεις με μεγαλύτερη ψυχραιμία!

Ζυγός

Τα θέματα που θα προκύψουν σήμερα θα σε κάνουν να θέλεις να αναλάβεις νέες πρωτοβουλίες και να αναδείξεις τα προσόντα σου. Κάτι σε απασχολεί! Και είναι σίγουρο ότι είναι ερωτικού περιεχομένου! Μην ανησυχείς όμως. Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί παρεξηγήσεις!

Σκορπιός

Εκπλήξεις κρύβει η σημερινή ημέρα. Θα σου φτιάξουν την ημέρα και την διάθεση! Εσύ ωφελείσαι πάρα πολύ από τις πλανητικές όψεις! Είσαι από τις τυχερές! Γι΄αυτό εκμεταλλεύσου τις επαγγελματικές ευκαιρίες!

Τοξότης

Μια ημέρα ακόμα γεμάτη ενέργεια και ικανοποίηση είναι αυτή που ξημερώθηκε! Μπορεί να έχεις εντυπωσιάσει τους γύρω σου αλλά πρέπει να έχεις και ένα μέτρο στη ζωή σου και να μη είσαι υπερβολική στις κινήσεις σου!

Αιγόκερως

Ξεκουράσου και λίγο. Αρκετή ένταση είχες αυτές τις ημέρες!Χαλάρωσε και πάρε αποστάσεις από τοξικούς ανθρώπους που συ μεταφέρουν την αρνητική ενέργειά τους.

Υδροχόος

Η καλημέρα από το πρωί φαίνεται! Και εσύ είσαι από τις πιο τυχερές. Ότι δίνεις παίρνεις! Τα έχεις κάνει τα κουμάντα σου με το σύμπαν και στο ανταποδίδει όπως χρειάζεσαι!

Ιχθύες

Κάποια πράγματα που γίνονται στη δουλειά σου σε πάνε λίγο πίσω. Δεν σε αφήνουν να ελιχθείς όπως θέλεις! Ανάλαβε πρωτοβουλίες και ας μην έχεις τα αποτελέσματα που περιμένεις. Αν δεν δοκιμάσεις δεν θα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!