Αναλυτικά οι προβλέψεις:

Κριός

Αλλάζεις κατεύθυνση. Ακολουθείς άλλο δρόμο προκειμένου να σε βγάλει από το ερωτικό αδιέξοδο που έχεις κλειστεί. Έχεις ευκαιρίες να αλλάξεις ότι σε ενοχλεί και το καταφέρνεις. Διάθεση να έχεις και όλα τα μπορείς!

Ταύρος

Βρίσκεσαι σε συναισθηματικό ντελίριο. Δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις. Η λογική δεν μπορεί να επικρατήσει οπότε και πρέπει να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να εξετάσεις τι πρέπει να κάνεις. Πνευματικά είσαι full ενεργητική και θέλεις να κάνεις πολλές δραστηριότητες!

Δίδυμοι

Σχέδια και οράματα σου έρχονται όλα στο μυαλό! Δεν ξέρεις από που να αρχίσεις! Βάλε σε τάξη τις σκέψεις σου και μην τρελαίνεσαι! Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεσαι!Όλα θα έρθουν στην ώρα τους!

Καρκίνος

Σήμερα είσαι ιδιαίτερα κοινωνική και έρχεσαι σε επαφή με πολύ κόσμο. Ίσως στη ζωή σου εμφανιστεί κάτι νέο που θα ταράξει λίγο τα νερά που ήταν στάσιμα για καιρό. Απλά μην καταπιέζεσαι για τίποτα. Κάνε ότι σε ευχαριστεί!

Λέων

Νιώθεις την ενέργεια να κατακλύζει το κάθε κύτταρό σου. Είσαι έτοιμη για νέες περιπέτειες. Και γιατί όχι άλλωστε; Βρίσκεσαι στα καλύτερά σου και φαίνεται! Βάζεις νέους στόχους στη ζωή σου και σου ανοίγονται νέοι ορίζοντες!

Παρθένος

Σε διακατέχει ο ρομαντισμός και θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό με το σύντροφό σου. Κάνε και μην το σκέφτεσαι! Ιδέες έχεις, δες πως θα τις υλοποιήσεις!

Ζυγός

Αν είσαι δεσμευμένη, υπάρχει πρόσφορο έδαφος έτσι ώστε η σχέση σου να πάει ένα βήμα παρακάτω…ακόμα και σε γάμο. Αν είσαι παντρεμένη τότε ίσως είσαι έτοιμη να κάνεις ένα παιδάκι. Αν είσαι μόνη σου τότε σίγουρα θα προσεγγίσεις τον έρωτα της ζωής σου αυτές τις ημέρες.

Σκορπιός

Σήμερα να πεις ναι σε όλα! Όπου σε καλέσουν να πας χωρίς δεύτερη σκέψη! Θα περάσεις καλά και είναι αυτό που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή. Να ξεφύγεις εντελώς από όλα αυτά τα καθημερινά προβλήματα που σε βαραίνουν χωρίς λόγο. Προχώρα μπροστά. Ότι έγινε, έγινε!

Τοξότης

Είσαι στον κόσμο σου αναμφίβολα. Έχεις ανέβει σε άλλο level. Πιστεύεις πως δεν μπορεί να σε φτάσει κανείς. Νομίζεις όμως! Μην υποτιμάς τους άλλους και μην υπερτιμάς τις δυνάμεις σου.

Αιγόκερως

Έχεις αποφασίσει να κάνεις νέα πράγματα και δραστηριότητες που θα σου αναπτερώσουν το ηθικό! Και πολύ καλά το σκέφτηκες. Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει αρνητικά!

Υδροχόος

O ενθουσιασμός σε έχει συνεπάρει. Είσαι διακοπές και είσαι αλλού εγκεφαλικά. Δεν στο χαλάει κανείς τώρα αυτό που ζεις. Είσαι εκεί που ήθελες να είσαι. Πέρνα καλά και ξέχασε για λίγο τις υποχρεώσεις σου. Όταν επιστρέψεις όμως θα πρέπει να είναι η προτεραιότητά σου!

Ιχθύες

Οι πληροφορίες που αντλείς από τους φίλους σου πρέπει να σε κάνουν να τσιτώσεις και να πάρεις νέες αποφάσεις! Θέσε νέο στόχο τώρα. Κάθε εμπόδιο για καλό! Πριν ξεκινήσεις να κάνεις κάτι σκέψου το καλά. Είναι αυτό που χρειάζεσαι και θέλεις;