Αναλυτικά οι προβλέψεις:

Κριός

Είχες κάποιες περιπέτειες το τελευταίο καιρό τις οποίες και δεν έχεις ξεπεράσει ακόμα. Χρειάζεσαι χρόνο! Κάνε υπομονή και όλα θα φτιάξουν. Πρόσεξε όμως τι κάνεις και τι σκέφτεσαι! Μην αναλώνεσαι στα ίδια και τα ίδια. Ότι έγινε έγινε και μένει στο παρελθόν.

Ταύρος

Η περίοδος που περνάς είναι λίγο περίεργη αλλά μην πτοείσαι. Μπόρα είναι θα περάσει! Χρειάζεται που και που να περνάς μια αναμπουμπούλα για να σε βγάζει από τη ρουτίνα σου και να δραστηριοποιεί!

Δίδυμοι

Έχεις περίεργη ψυχολογία σήμερα και απρόβλεπτα νεύρα! Για ποιο λόγο; Αφού όλα όσα θέλεις έχουν μπει στο δρόμο τους και πραγματοποιούνται! Δεν είναι κρίμα να μην συμβαδίζει η ψυχολογία σου με όλο αυτό το θετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω σου;

Καρκίνος

To tip της ημέρας είναι να προσέχεις τι λες στους άλλους διότι εσύ εμπιστεύεσαι όποιον κινείται και δεν έχεις αίσθηση για το τι πρέπει να κρατάς για τον εαυτό σου.

Λέων

Πιθανότατα να χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να μείνεις μόνη σου και να τα βάλεις όλα κάτω και να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις. Η ανεξαρτησία είναι το κλειδί για όλα. Θέλεις να έχεις ελευθερία κινήσεων. Γιατί δεν το διεκδικείς; Μην μπαίνεις σε καλούπια και κάνε ότι νιώθεις!

Παρθένος

Απόβαλλε τα στερεότυπα που έχεις θέσει στο κεφάλι σου. Γίνε λίγο πιο μοντέρνα. Άνοιξε τους ορίζοντές σου και δες πέρα από το δάσος. Μην εστιάζεις μόνο στα δέντρα, χάνεις χρόνο.

Ζυγός

Σήμερα τα πράγματα είναι απαιτητικά και δύσκολα. Με ηρεμία και προσοχή όμως όλα θα τα καταφέρεις! Δείξε ψυχραιμία σε τυχόν παρεξηγήσεις και μην συμμετέχεις. Ότι και αν γίνεται δίπλα σου μην δώσεις αξία, δεν σε αφορούν!

Σκορπιός

Αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλεις μην τα πιέσεις διότι θα τα κάνεις ακόμα χειρότερα. Μάλλον οι καταστάσεις θέλουν να σου δώσουν το μήνυμα ότι πρέπει να βρεις άλλο δρόμο ή ότι απλά δεν ήταν να γίνουν κάποια πράγματα.

Τοξότης

Το τελευταίο διάστημα το έχεις παρακάνει. Κάνεις επιπόλαιες κινήσεις και ούτε που φαντάζεσαι τι επιπτώσεις μπορούν να έχουν στη ζωή σου μελλοντικά. Μην δίνεις την εντύπωση ότι είσαι αναίσθητη και ότι δεν σε νοιάζει τίποτα γιατί δεν είναι έτσι.

Αιγόκερως

Είσαι σε αδιέξοδο πάλι! Δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Να πας αριστερά ή δεξιά; Κάπως έτσι τελοσπάντων. Εξέτασε καλά τις οπτικές που έχεις και μην κάνεις επιπολαιότητες. Ακολούθα το ένστικτό σου.

Υδροχόος

Δεν μπορείς να κλειστείς μέσα! Έχεις γίνει πάλι party animal και θέλεις να ξαναζήσεις την εφηβεία σου! Όμως μήπως να είσαι και λίγο προσεκτική στις κινήσεις σου; Μην νομίζεις ότι πρέπει να αλλάξεις κατεύθυνση για να τους ικανοποιήσεις όλους!

Ιχθύες

Ό,τι αρνητικό συμβαίνει αυτό το διάστημα δεν γίνεται γιατί κάποιος σε έχει καταραστεί αλλά γιατί πρέπει να αλλάξεις κατεύθυνση, να αλλάξεις σκεπτικό και να ξυπνήσεις! Θα γίνονται on stop τα ίδια και τα ίδια αν δεν αλλάξεις. Πάρε τα πάνω σου και ανάκτησε αυτοπεποίθηση!