Αναλυτικά οι προβλέψεις

Κριός

Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου. Άλλαξε ότι δεν σε ευχαριστεί! Κάνε παρέα με όσους έχουν να σου δώσουν πράγματα. Μην αναλώνεσαι από εδώ και από εκεί…δεν είσαι σε φάση!

Ταύρος

Δεν μπορείς να διαχειριστείς τις καταστάσεις και είναι ξεκάθαρο πια! Τα προβλήματα ξεπηδούν το ένα μετά το άλλο και δεν ξέρεις που να κάνεις focus. Relax!Πάρε τα πράγματα με τη σειρά. Δεν μπορείς μέσα σε μια ημέρα να τα λύσεις όλα. Θέλεις το χρόνο σου!

Δίδυμοι

Θα βρεθείς σε μια κατάσταση λίγο διαφορετική. θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις για τη ζωή σου, να αλλάξεις παλιές συνήθειες που σε κρατάνε πίσω. Πάει αυτή η ανεμελιά που είχες τόσο καιρό. Προσγειώσου στην πραγματικότητα και ανάκτησε δυνάμεις!

Καρκίνος

Aκολούθα το ένστικτό σου και όλα θα πάνε καλά. Παράτα την καθιερωμένη τακτική που ακολουθείς και κάνε κάτι διαφορετικό. Άφησε τα συναισθήματά σου ελεύθερα και μην φοβάσαι.Είναι σχεδόν αδύνατο σήμερα ότι προγραμματίσεις να γίνει κιόλας.

Λέων

Είσαι η ψυχή της παρέας αυτό το διάστημα. Είσαι στα καλύτερα σου. Είσαι cool, ok, fine! Όλοι χρειάζονται την ενέργειά σου και σε θέλουν στη παρέα τους. Πετυχαίνεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις!

Παρθένος

Επειδή εσύ είσαι φάση να ανοιχτείς ενώ οι άλλοι γύρω σου δεν έχουν όρεξη για συναισθηματισμούς το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας με τα νερά τους. Βάλε στην άκρη τις ευαισθησίες σου και κάνε ανατρεπτικά πράγματα.

Ζυγός

Ότι καινούριο στοιχείο ανακαλύπτεις καλό είναι για να σε βοηθήσει να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Ανάλαβε δράση τώρα! Μην αργείς λεπτό. Τώρα έχεις καθαρό μυαλό και ξέρεις τι σου γίνεται! Μην χάνεις χρόνο άσκοπα!

Σκορπιός

Πρόσεξε τις κινήσεις σου σήμερα. Μην λες πράγματα που δεν είσαι σίγουρη σε δικά σου άτομα γιατί θα παρεξηγηθούν χωρίς λόγο. Μην ανακατευτείς σε κουτσομπολιά γιατί εσύ θα βρεις το μπελά σου.

Τοξότης

Μην αφήνεις καμία εκκρεμότητα για άλλη ημέρα. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και πάρε συμβουλές από ανθρώπους που εμπιστεύεσαι! Μην επιμένεις σε καταστάσεις που δεν σου βγαίνουν. Μην πιέζεσαι να κάνεις πράγματα που δεν είναι του χαρακτήρα σου!

Αιγόκερως

Δεν έχεις καμία συγκέντρωση και είσαι μπερδεμένη. Πάρε το χρόνο σου και ξεκαθάρισε τα πράγματα. Μην νιώθεις υποχρεωμένη να μείνεις σε μια κατάσταση που δεν σε βγάζει πουθενά.

Υδροχόος

Είναι σημαντικό να ξεφύγεις λίγο αυτό το διάστημα και να κάνεις διαφορετικά πράγματα. Πάρε βαθιές ανάσες και κάνε μια νέα αρχή! Φαντάσου τι θέλεις να κάνεις και επιδίωξε το.

Ιχθείς

Kάνε μια πρακτική στις σκέψεις που έχεις συγκεντρώσει το τελευταίο διάστημα. Επέκτεινε τα όρια σου και χρησιμοποίησε τη σοφία που έχεις αποκτήσει τον τελευταίο καιρό από τις καταστάσεις και πράξε σωστά αυτή τη φορά!