Τα ζώδια του Μαρτίου 2021: Ο Μάρτιος από τις αρχές του δημιουργεί συνθήκες επιτάχυνσης και δράσης, κάτι που θα κυριαρχήσει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Στις 4 Μαρτίου ο Άρης περνάει στους Διδύμους αυξάνοντας την ενεργητικότητά μας και την επιθυμία να επικοινωνήσουμε. Η κοινωνικοποίηση δημιουργεί ένα περιβάλλον επαφών και συνομιλιών που θα μας βοηθήσει να βγούμε από τις δύσκολες ψυχολογικές συνθήκες που βιώνουμε. Συναντήσεις με πρόσωπα του στενού μας περιβάλλοντος έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, καθώς μας βάζουν στη διαδικασία να κινητοποιηθούμε ώστε να ξεφύγουμε από την ρουτίνα και τη μονοτονία.

Στις 13 Μαρτίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες που ενισχύει την ανάγκη ώστε να υπάρξει μία νέα αρχή σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να μας απασχολούν. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη ενισχύει ακόμα περισσότερο τις ευαισθησίες και μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές, κυρίως στο κομμάτι της προσωπικής μας ζωής. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε γρήγορες αποφάσεις που θα κρίνουν την πορεία σχέσεων που μπορεί να μην είναι κατάλληλες για εμάς.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη με αισιοδοξία και διάθεση για δράση

Στις 16 Μαρτίου ο Ερμής περνάει στους Ιχθύες, μια δύσκολη θέση για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Το μυαλό επιδιώκει να ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους, όμως αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόσθετα προβλήματα στην καθημερινότητα και στον εργασιακό χώρο. Είναι απαραίτητο να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας για να μην εκτεθούμε. Από την άλλη, μελαγχολία και εσωστρέφεια ενδέχεται να μας οδηγήσει σε μία εσωτερική διαδικασία προσωπικής αναζήτησης.

Στις 20 Μαρτίου ο Ήλιος περνάει στον Κριό και έχουμε την εαρινή ισημερία. Ένας νέος ετήσιος ζωδιακός κύκλος του Ήλιου ξεκινάει, καθώς περνάει στο ζώδιο της έξαρσης του και μας προετοιμάζει ώστε να υποδεχτούμε την άνοιξη. Το πύρινο ζώδιο του Κριού δίνει έντονη ενεργητικότητα και πάθος που θα μας βοηθήσει να δραστηριοποιηθούμε σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε λόγω παρορμητισμού και επιθετικών διαθέσεων που μπορεί να εκδηλώσουμε κάποιες στιγμές.

Στις 21 Μαρτίου η Αφροδίτη περνάει με την σειρά της στον Κριό, θέση αδυναμίας για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Πιθανό είναι να εκδηλωθούν εντάσεις στην προσωπική μας ζωής, λόγω της ανάγκης κάλυψης των προσωπικών αναγκών. Η κοινωνικότητα και η γοητεία μας θα μας φέρει πιο κοντά σε νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας.

Στις 28 Μαρτίου η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού διαμορφώνει συνθήκες σταθερότητας και ασφάλειας σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Με τον Κρόνο από τον Υδροχόο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη συγκεκριμένη Πανσέληνο έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε ζητήματα που απασχολούν σχέσεις και συνεργασίες με ωριμότητα. Η λογική και η υπεύθυνη στάση μας θα χαρακτηρίσουν τις κινήσεις μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ευνοεί ψευδαισθήσεις, ψεύδη και αυταπάτες.

Δείτε τις προβλέψεις του μήνα Μαρτίου ξεχωριστά για κάθε ζώδιο:

Κριός

Κριέ μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα έχει ευκαιρίες για εσένα σε γενικότερο πλαίσιο και φαίνεται πως θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για κάποιες βελτιωτικές κινήσεις στον οικονομικό τομέα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 φέρνει πληροφορίες από πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον και κάποιες από αυτές ίσως αποτελέσουν και αφορμή για διενέξεις. Φαίνεται πως θα είσαι υπερδραστήριος και υπερκινητικός αυτό το μήνα κάτι που μπορεί να σου «κοστίσει» αν δεν είσαι προσεκτικός ή αν είσαι πολύ βιαστικός. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13/3 στο ζώδιο των Ιχθύων και η σύνοδος που θα σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη ίσως δημιουργήσει διλήμματα αλλά και μπερδέματα ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα.

Στις 16/3 ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και από τη νέα του θέση δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα έχει αρκετό παρασκήνιο, για αυτό θα πρέπει «να φυλάς τα νώτα σου» και να επιλέγεις με προσοχή τους ανθρώπους που θα εμπιστευτείς προσωπικά σου ζητήματα. Στις 20/3 ξεκινά επίσημα ο μήνας των γενεθλίων σου καθώς ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μία περίοδο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Κριού-Ζυγού) στις 28/3, η οποία φέρνει στο προσκήνιο τις ανάγκες σου και φαίνεται πως θα δώσει την αφορμή για να τις συνειδητοποιήσεις.

Ταύρος

Ταύρε μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που δείχνει πως θα πρέπει να επικεντρωθείς στα έσοδα, στα έξοδα και στις υποχρεώσεις σου, μιας και φαίνεται πως θα βρεθούν στο προσκήνιο. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 εγκαινιάζει μία περίοδο κατά την οποία ενδεχομένως να υπάρξουν περισσότερα έξοδα από ότι έσοδα ή δεν αποκλείεται να κάνεις κάποιες αγορές και κάποιες κινήσεις στον οικονομικό τομέα που θα χαλάσουν την ισορροπία. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα τα οποία αφορούν μία ομάδα ή κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Επίσης είναι πιθανόν να παρασυρθείς από τη γνώμη άλλων για δικά σου ζητήματα και τελικά να δράσεις απερίσκεπτα.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 μπορεί να φέρει συζητήσεις επί συζητήσεων με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Το δεύτερο μισό του μήνα μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακό όμως από τις 20/3 και μετά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, καλό θα ήταν να έχεις κατά νου πως κάποιες συζητήσεις μπορεί να κινηθούν σε παρασκηνιακό επίπεδο. Κράτα σε απόσταση ανθρώπους που δεν ξέρεις τι ρόλο παίζουν και δεν φαίνεται να ανοίγουν τα χαρτιά τους απέναντι σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια υπόθεση του παρελθόντος, η οποία παραμένει σε εκκρεμότητα. Βέβαια λόγω της συνόδου Ερμή/Ποσειδώνα που θα είναι σε ισχύ κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου, θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στις «λεπτομέρειες» αλλά και σε αυτά που θα ειπωθούν.

Δίδυμος

Δίδυμε μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα σε φέρει στο προσκήνιο καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου στις 4/3 δείχνει κινητικότητα. Είναι πιθανό να νιώσεις πως θέλεις να τα προλάβεις όλα και αυτό δεν αποκλείεται να δημιουργήσει τέτοια εγρήγορση στις αποφάσεις, τις κινήσεις και τις πράξεις σου που κάποιες φορές θα φτάνεις στα όρια της νευρικότητας. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο ώστε να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 στρέφει το ενδιαφέρον σου στη δουλειά όμως η σύνοδος των «φώτων» με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για εξαπατήσεις.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 εγκαινιάζει μία νέα περίοδο κατά την οποία θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις καθώς και προτάσεις σχετικά με αυτά. Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο της έξαρσης του τον Κριό στις 20/3 και από τη νέα του θέση σου δείχνει πως χρειάζεται να δώσεις προσοχή στα άτομα με τα οποία ανταλλάσσεις ιδέες και απόψεις καθώς θα έχουν ισχυρή επιρροή επάνω σου. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3 η οποία φαίνεται πως θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να ανθίσει ένα νέο αισθηματικό ειδύλλιο, όμως θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος μέχρι να δεις πως εξελίσσεται.

Καρκίνος

Καρκίνε μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που μπορεί να σου δημιουργήσει αντικρουόμενα συναισθήματα καθώς κατά το πρώτο μισό του, με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των διδύμων στις 4/3, φαίνεται πως δεν θα έχεις την ενέργεια για να ασχοληθείς με κάποια ζητήματα τα οποία έχουν προκύψει, παρόλο που θέλεις πολύ να ξεμπερδεύεις μαζί τους. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και δείχνει πως οι αποφάσεις σου ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με εκπαιδευτικά ζητήματα και μελλοντικούς στόχους χρειάζονται προσοχή ενδεχομένως και αναθεώρηση, προκειμένου να μπορέσουν να υλοποιηθούν στο μέλλον. Δεν αποκλείεται να έχεις επενδύσει σε μία ιδέα η οποία φαντάζει δύσκολο να πραγματοποιηθεί, κάτι το οποίο μπορεί να σου δημιουργήσει απογοήτευση.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 θα σε βάλει διαδικασία να επικεντρωθείς σε ζητήματα που σχετίζονται με πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος καθώς και σε κάποια συλλογικά θέματα. Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση δείχνει πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα εμφανιστούν στο προσκήνιο αρκετά επαγγελματικά ζητήματα. Είναι πιθανόν να μην βρίσκεσαι στην κατάλληλη διάθεση για αυτά, όμως ακόμα και μέσα από κάποιες δυσκολίες μπορούν να δημιουργηθούν πολύ καλές ευκαιρίες για εσένα. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 28/3 στον άξονα Κριού-Ζυγού, η οποία φαίνεται πως θα φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικά σχέδια. Οι επαγγελματικές σου ανάγκες φαίνεται πως θα αποτελέσουν την κινητήριο δύναμη σου, για να αλλάξεις μερικά από τα δεδομένα στη δουλειά.

Λέων

Λέων μου ο Μάρτιος προμηνύεται άκρως επικοινωνιακός και αυτό είναι κάτι που θα γίνει εμφανές από τις πρώτες κιόλας ημέρες του με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων (4/3). Ο Άρης μετακινείται σε ένα ζώδιο που ταιριάζει καλύτερα στη δική σου ενέργεια και διώχνει μακριά τα ζητήματα που μπορεί να είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα και σου είχαν δημιουργήσει συναισθηματική πίεση. Ίσως υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται να αποτελέσουν αφορμή για να απομακρυνθείς από κάποια πρόσωπα. Για εσένα θα παίξει μεγάλο ρόλο ο τρόπος που αντιλαμβάνονται οι άλλοι οποιοδήποτε ζήτημα και αν αυτός ο τρόπος ταυτίζεται με τον δικό σου. Στις 13/3 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα δείχνει πως χρειάζεται να είσαι προσεκτικός σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα ιδιαίτερα αν υπάρχουν χρέη και θέματα του παρελθόντος.

Μην υπερτιμήσεις τις δυνάμεις του ταμείου σου αν δεν θέλεις το ταμείο να βγει μείον. Στις 16/3 ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και επισφραγίζει το πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει για τη διάθεσή σου η κατάσταση που θα επικρατήσει στον οικονομικό τομέα. Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού και προσφέρει ανάσες αισιοδοξίας και χαράς σε εσένα! Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3, δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένα νέο αισθηματικό ειδύλλιο ή να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

Παρθένος

Παρθένε μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικά ζητήματα και θα δημιουργήσει ιδιαίτερη κινητικότητα σε αυτό τον τομέα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3, επισφραγίζει το γεγονός πως θα υπάρξουν εξελίξεις ή και αλλαγές στα επαγγελματικά ζητήματα. Είναι γεγονός πως σε κανέναν δεν αρέσει να αλλάζει κάτι που έχει μάθει, όμως να θυμάσαι πως κάποιες από αυτές τις αλλαγές θα είναι για καλό και θα σου προσφέρουν ακόμα καλύτερη εξέλιξη. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 σου δείχνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με συζητήσεις που θα έχεις και αφορούν είτε τη δουλειά είτε και προσωπικά ζητήματα, καθώς η τόσο κοντινή σχέση του Ποσειδώνα με τα «φώτα» της νέα Σελήνης δημιουργεί ένα κλίμα το οποίο μπορεί να φαίνεται ιδανικό όμως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 δείχνει πως το δεύτερο μισό του μήνα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, όμως θα πρέπει να είσαι πολύ διαλλακτικός ώστε να μπορέσεις να βρεις άκρη με συγκεκριμένα πρόσωπα. Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση στρέφει το ενδιαφέρον σου στα συναισθήματά σου, την ψυχολογία σου αλλά και σε κάποια θέματα του παρελθόντος. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3, η οποία κάνει επιτακτική την ανάγκη να κλείσεις αισθηματικές και οικονομικές ιστορίες του παρελθόντος, καθώς φαίνεται πως υπονομεύουν τις ανάγκες σου.

Ζυγός

Ζυγέ μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα σε βάλει στην ενεργό δράση σε τομείς που είναι πολύ σημαντικοί για εσένα και εξαιρετική βοήθεια για αυτή τη δράση θα αποτελέσει ο Άρης, ο οποίος θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων από τις 4/3. Η παρουσία του Άρη σε αυτό το ζώδιο τονίζει την επικοινωνία, δημιουργεί εγρήγορση και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε κάποιες αισθηματικές περιπέτειες! Η ενέργειά σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα κάτι που θα βοηθήσει θετικά τη διάθεσή σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει κάποιες ασάφειες ή θολά σημεία σε εργασιακές σχέσεις καθώς και σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Στις 16/3 ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και από τη νέα του θέση δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτά που για εσένα αποτελούν τη ρουτίνα σου. Δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις όμως την ίδια στιγμή θα υπάρξουν και ευκαιρίες για διαπραγματεύσεις εργασιακών υποθέσεων. Λίγες ημέρες μετά και συγκεκριμένα στις 20/3 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Κριού τονίζοντας οτιδήποτε σχετίζεται με προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Ο τομέας των σχέσεων θα είναι νευραλγικός για εσένα το επόμενο διάστημα, για αυτό θα χρειαστεί την προσοχή σου. Ο Μάρτιος κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Κριού – Ζυγού) στις 28/3 που φαίνεται πως θα σε βοηθήσει να κλείσεις κάποιες σχέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, οι οποίες δεν εξελίσσονται.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου ο Μάρτιος είναι ο μήνας που θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσα ιδιαίτερα μετά από ένα διάστημα το οποίο ήταν αρκετά απαιτητικό και έντονο για εσένα. Σε αυτό θα συμβάλει η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 καθώς πλέον ο Άρης δεν θα βρίσκεται απέναντι σου, κάτι το οποίο θα κατευνάσει τις εντάσεις που μπορεί να είχες μέχρι τώρα. Από τη νέα του θέση ο Άρης δείχνει πως θα πρέπει να επικεντρωθείς και να προσέξεις τα οικονομικά ζητήματα ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται με οφειλές του παρελθόντος. Θα χρειαστεί να επενδύσεις χρόνο σε αυτά προκειμένου να μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο δεν θα σου δημιουργούν άγχος.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα δείχνει πως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις αποφάσεις που θα πάρεις στα μέσα του μήνα για τα αισθηματικά σου ζητήματα, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, καθώς ο Ποσειδώνας δημιουργεί απάτες και αυταπάτες. Στις 16/3 περνά ο Ερμής στους Ιχθύς και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει σε συζητήσεις που έχουν σκοπό να εξελίξουν κάποιες γνωριμίες. Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού και στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα. Όσο περισσότερο ασχολείσαι με δουλειές, εργασιακά ζητήματα και υποχρεώσεις τόσο πιο εύκολο θα είναι να τις βάλεις σε μία σειρά και στο τέλος να βγεις κερδισμένος. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3 υποδηλώνει πως οι τελευταίες ημέρες του μήνα θα φέρουν στο προσκήνιο τις βαθύτερες ανάγκες σου, ώστε να σε ωθήσουν να τις αφουγκραστείς.

Τοξότης

Τοξότη μου ο Μάρτιος φέρνει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στο προσκήνιο και σε οδηγεί στην αξιολόγηση τους, ιδιαίτερα αυτών που δεν έχουν δώσει και τα καλύτερα δείγματα το τελευταίο διάστημα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 δείχνει πως κάποιες προσωπικές σχέσεις ή κάποιες συνεργασίες θα βρεθούν στο προσκήνιο και οι λόγοι μπορεί να μην είναι τόσο ευχάριστοι. Πιθανό να υπάρχουν αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους, καθώς ο Άρης συχνά πυκνά θα δυναμιτίζει το κλίμα. Η συμπεριφορά κάποιων προσώπων φαίνεται πως θα σε εκπλήξει, όμως καλό θα ήταν να μην αντιδράσεις εν θερμώ και να πάρεις απόσταση από τις καταστάσεις ώστε να τις διαχειριστείς να τον καλύτερο τρόπο.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα δείχνει πως στα μέσα του μήνα καλό θα ήταν να δώσεις προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με οικογενειακές υποθέσεις, αγοραπωλησίες ακινήτων και όλα αυτά τα οποία αφορούν το σπίτι είτε με τη στενή είτε με την ευρύτερη έννοια. Ο Ποσειδώνας δεν προάγει τη σταθερότητα όπως επίσης δεν προάγει και την καθαρή εικόνα των ζητημάτων. Στις 16/3 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και από τη νέα του θέση επισφραγίζει πως ζητήματα του σπιτιού θα σε απασχολήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Το «κλίμα» θα αλλάξει αισθητά στις 20/3 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού καθώς θα σε γεμίσει αισιοδοξία. Ο Ήλιος από τη νέα του θέση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για φλερτ και για αισθηματικές επιτυχίες! Ο Μάρτιος κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3, η οποία φαίνεται πως μπορεί να έχει θετικές εκπλήξεις για εσένα σε αισθηματικό επίπεδο!

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που δείχνει πως θα χρειαστεί να επενδύσεις περισσότερο χρόνο και προσοχή σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 υποδηλώνει πως το διάστημα που η προσωπική σου ζωή βρισκόταν σε πρώτο πλάνο έχει περάσει και τώρα θα πρέπει να αλλάξεις προτεραιότητες. Οι εργασιακές υποχρεώσεις, η καθημερινότητα στη δουλειά, καθώς και κάποιες δουλειές ρουτίνας θα κάνουν αισθητή την εμφάνισή τους από τις αρχές του μήνα και όσο νωρίτερα ασχοληθείς μαζί τους τόσο πιο εύκολο θα είναι να τις φέρεις εις πέρας.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα δείχνει πως θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι σε πληροφορίες που θα έρχονται σε εσένα μέσω άλλων, καθώς φαίνεται πως κάποιες από αυτές έχουν ως στόχο να σε παραπλανήσουν. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 εγκαινιάζει ένα super επικοινωνιακό διάστημα που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ουσιαστική επαφή και να γνωρίσεις ακόμα καλύτερα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι και κάποιες οικογενειακές υποθέσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3 μπορεί να σε οδηγήσει να πάρεις αποφάσεις σχετικά με μία αλλαγή στο χώρο που ζεις ή ακόμα και με μία μετακόμιση. Άκουσε τις ανάγκες σου είτε πρακτικές είτε αισθηματικές είτε ακόμα και οικονομικές και πάρε τις αποφάσεις σου σύμφωνα με αυτές.

Υδροχόος

Υδροχόε μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με δραστηριότητες οι οποίες θα είναι βοηθητικές στο να διοχετεύσεις την ενέργειά σου και τη φαντασία σου σε αυτές και θα αποτελέσουν το ευχάριστο διάλειμμα από οτιδήποτε σε απασχολεί και σε πιέζει. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 δείχνει πως χρειάζεται να βρεις δραστηριότητες και ανθρώπους που σε εμπνέουν ώστε να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την παρουσία του σε ένα ζώδιο που σε ευνοεί. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα σου «κρούει τον κώδωνα του κινδύνου» όσον αφορά το ταμείο σου και σου λέει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις κινήσεις που θα κάνεις και το αφορούν, ιδιαίτερα με τα έξοδά σου στα μέσα του μήνα.

Είναι πιθανόν να υποτιμήσεις την αλλαγή που θα φέρουν στο ταμείο σου κάποιες αγορές ή να υπερτιμήσεις το budget σου και κάτι τέτοιο θα φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα το οποίο θα σε ωθήσει να διευθετήσεις κάποια οικονομικά ζητήματα. Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση εξάρει την επικοινωνιακή σου διάθεση και δημιουργεί πολύ καλές ευκαιρίες για να έρθεις κοντά -μέσω τηλεφώνων, κοινωνικών δικτύων και όλων αυτών των τεχνολογικών μέσων που υπάρχουν- με αγαπημένους σου ανθρώπους ακόμα και αν εκείνοι βρίσκονται σε άλλη πόλη πιθανόν και σε άλλη χώρα! Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3, η οποία θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μία καλύτερη εικόνα για το ρόλο που παίζουν στη διάθεση αλλά και τις αποφάσεις σου τα πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου.

Ιχθείς

Ιχθύ μου ο Μάρτιος είναι ο πρώτος μήνας της άνοιξης και φαίνεται πως κατά τη διάρκεια του θα αναζητήσεις τρόπους ανανέωσης και της διάθεσης σου αλλά πολύ πιθανό και του χώρου που ζεις! Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 ευνοεί αλλαγές που αφορούν το σπίτι καθώς αν αλλάξεις ή αν βελτιώσεις κάποιο χώρο που σου αρέσει να περνάς πολύ χρόνο, φαίνεται πως αυτό θα επιδράσει πολύ θετικά και στη διάθεσή σου. Η επαφή με τη φύση θα σε βοηθήσει να νιώθεις καλά και δεν αποκλείεται να αποτελέσει το έναυσμα για σκέψεις που αφορούν μελλοντικά σχέδια. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 13/3 σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη μπορεί να φέρει κάποιες ανάγκες στο προσκήνιο, οι οποίες όμως δεν θα είναι ξεκάθαρες και φαίνεται πως θα σε μπερδέψουν.

Ο Ποσειδώνας θολώνει την κατάσταση και μπορεί να σε οδηγήσει να επικεντρωθείς σε ανάγκες που είναι δευτερεύουσες και να μην αφουγκραστείς αυτές που είναι σημαντικές για εσένα. Λίγες ημέρες μετά και συγκεκριμένα στις 16 του μήνα έχουμε και την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου, κάτι που δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακό για εσένα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να δώσεις προσοχή καθώς η διάθεσή σου για επικοινωνία μπορεί να σε οδηγήσει να γίνεις λαλίστατος και αυτό κάποιες φορές μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες. Στις 20/3 το κλίμα αλλάζει αισθητά καθώς ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού και εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα το οποίο ενδείκνυται για περισυλλογή. Προς το τέλος του μήνα αξίζει να ασχοληθείς με τα συναισθήματά σου, τις βαθύτερες σκέψεις σου αλλά και όλα αυτά που σε απασχολούν, καθώς από αυτά θα συνειδητοποιήσεις αρκετά πράγματα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3 δείχνει πως βρίσκεσαι σε φάση αλλαγών!

πηγή: myastro