Αναλυτικά οι προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον όγδοο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα μετασχηματισμού, αναγέννησης, των κοινών πόρων με τον σύντροφο και με το σεξ. Η περίοδος που εγκαινιάζεται με αυτή την νέα Σελήνη σε βάζει σε διαδικασία να θελήσεις να πάρεις και πάλι τον έλεγχο σε πράγματα και καταστάσεις που το τελευταίο διάστημα είχες αφήσει να κινηθούν μόνα του ή που στο μυαλό σου αισθάνεσαι ότι είχαν ξεφύγει του ελέγχου σου. Η περίοδος σε προτρέπει να τολμήσεις να αλλάξεις τον εαυτό σου και να μεταμορφωθείς σε κάτι άλλο που μπορεί και να σε φοβίζει, αλλά είναι κάτι που αξίζει τον κόπο και το ξέρεις. Ρύθμισε οικονομικά ζητήματα και απόφυγε να έρθεις σε σύγκρουση με συνεργάτες ή να παίξεις παιχνίδια δύναμης, εντυπωσιασμού ή να εφαρμόσεις τακτικές εκδίκησης. Δεν θα σου βγει σε καλό. 
ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον έβδομο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συνεργασιών και συνεταιρισμών, με τις επιχειρήσεις και τους φανερούς εχθρούς, με τις γραπτές ή προφορικές δεσμεύσεις, τις νομικές υποθέσεις, τις μηνύσεις και τους αντιπάλους. Η περίοδος που εγκαινιάζεται με αυτή την νέα Σελήνη είναι σημαντική καθώς μέσα από τις κατατάσσεις που επικρατούν με την σχέση σου ή με τις συνεργασίες σου, καταλαβαίνεις ότι μάλλον ήρθε η ώρα για να κάνεις αυτό το σημαντικό βήμα που φοβάσαι, αλλά το σκέφτεσαι και το θέλεις καιρό τώρα. Μπορεί να είναι για καλό, μπορεί υποθετικά να είναι και για κακό, καθώς δεν ξέρεις το πιθανό αποτέλεσμα και για αυτό ακριβώς δεν έχεις τολμήσει μέχρι τώρα. Η σιγουριά που ζητάς αυτή την περίοδο δεν θα υπάρχει και εφόσον δεν θες να ρισκάρεις, τότε απλά μην μιλάς και συνέχισε την παράσταση. Γιατί η παράσταση θα συνεχίσει με ή χωρίς εσένα. 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον έκτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα καθημερινότητας, με τις συνθήκες, την προσέγγιση και την συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο και τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους και τους εργοδότες σου. Επίσης, ο οίκος σχετίζεται με τα θέματα της υγείας σου. Η περίοδος που εγκαινιάζεται με αυτή την νέα Σελήνη σίγουρα είναι περίοδος που χρειάζεται να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, σωματικά και πνευματικά, να ξεκουραστείς και να προσέξεις την υγεία σου. Είναι μια έντονη περίοδος που σου φέρνει σταδιακά εξελίξεις που δεν περιμένεις και είναι απρόβλεπτες στον τομέα της εργασίας σου ή της καθημερινότητάς σου. Απόφυγε να κινηθείς χωρίς προσοχή και απερίσκεπτα σε ερωτικά ζητήματα! 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον πέμπτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα δημιουργικότητας, ψυχαγωγίας, με τις ερωτικές σχέσεις, την διασκέδαση, το ρίσκο και την χαρούμενη πλευρά της ζωής. Η περίοδος που εγκαινιάζεται με αυτή την νέα Σελήνη σε προτρέπει να κινηθείς βαθύτερα μέσα στην συμπεφωνημένη πραγματικότητα και να μπορέσεις να χειριστείς με τον καλύτερο τρόπο πρόσωπα και καταστάσεις προς όφελός σου. Είναι περίοδος που γίνεσαι πολύ δημιουργικός σε όλα τα επίπεδα, σε βαθμό που μπορεί να είναι κουραστικός τελικά και εξουθενωτικός. Όμως η ικανοποίηση είναι η λέξη για σένα και δεν σκοπεύεις να παραιτηθείς και να εγκαταλείψεις το παιχνίδι προτού πάρεις ακριβώς αυτό: Ικανοποίηση! Παράλληλα και ταυτόχρονα ξεκαθαρίζουν πολλά πράγματα με συνεργάτες σου με τρόπο απρόβλεπτο και αναπάντεχο. 
ΛΕΩΝ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον τέταρτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συναισθηματικής ασφάλειας, προσκόλλησης, ενστίκτου και ιδιωτικής ζωής. Η περίοδος που εγκαινιάζεται με αυτή την νέα Σελήνη σε βάζει σε διαδικασία να σκεφτείς περισσότερο γύρω από την κατάσταση στο σπίτι ή στην οικογένειά σου ή να σε απασχολήσουν και να αναλάβεις εσύ προσωπικά την οικονομική διαχείριση. Καταλαβαίνεις καλύτερα τον εαυτό σου και τις ανάγκες που δεν έχουν καλυφθεί εδώ και πολύ καιρό, ίσως και χρόνια και αποφασίζεις να κάνεις κάτι για αυτό. Απόφυγε να έρθεις σε ρίξη με κοντινά σου πρόσωπα, αδέλφια, συγγενείς ή συνεργάτες και φρόντισε περισσότερο την υγειά σου αυτή την περίοδο. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον τρίτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα αντίληψης, σκέψης και επικοινωνίας και δείχνει το τρόπο που επικοινωνείς και έρχεσαι σε επαφή και διάλογο με το άμεσο περιβάλλον σου. Η περίοδος που εγκαινιάζεται με αυτή την νέα Σελήνη σε φέρνει σε βαθύτερη επαφή και ανακαλύπτεις νέα δεδομένα σε σχέση με πρόσωπα της καθημερινότητάς σου, αλλά και με συγγενείς και αδέλφια. Οι σχέσεις γίνονται λίγο περισσότερο απαιτητικές και θα χρειαστεί να κρατήσεις καλές ισορροπίες στα οικονομικά σου. Δεν είναι καλό να δανείσεις ή να ζητήσεις χρήματα αυτή την περίοδο γιατί όσο και να θέλεις να βοηθήσεις κάποιον δεν θα τα πάρεις πίσω και όσο και να τα έχεις ανάγκη, δεν θα μπορέσεις να τα επιστρέψεις.
ΖΥΓΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον δεύτερο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο, με τις αξίες, την αυτοεκτίμηση του, τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Η περίοδος που εγκαινιάζεται με αυτή την νέα Σελήνη σου δίνει μια γερή ώθηση για να βουτήξεις βαθιά μέσα σου και να ανασύρεις από τον βυθό σου την δύναμη που έχεις μέσα σου και την ικανότητα να δημιουργείς νέες πραγματικότητες, απλά και μόνο με λίγη θετική σκέψη. Η περίοδος εστιάζεται αρκετά σε θέματα αυτοπεποίθησης, αλλά και σε οικονομικά ζητήματα στα οποία χρειάζεται να είσαι προσεκτικός και αυτάρκης, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι δεν υπάρχει μια κάποια εύνοια σε αυτόν τον τομέα. Απόφυγε εντάσεις και κόντρες με άτομα της οικογένειάς σου και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις ή μην παίξεις παιχνίδια εντυπωσιασμού και δύναμης σε θέματα ακινήτων ή με πρόσωπα από το παρελθόν σου. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον πρώτο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα προσωπικότητας, εμφάνισης και σώματος. Η περίοδος που εγκαινιάζεται με αυτή την νέα Σελήνη σε ενδυναμώνει πάρα πολύ και σου δίνει την ενέργεια  να παλέψεις, να απαιτήσεις και να κερδίσεις αυτό που σου αξίζει. Οι φόβοι που έχεις μέσα σου θα μεγαλώνουν, έτσι όπως μεγαλώνει το φεγγάρι, μέχρι να φτάσουν στο σημείο να τους ξεπεράσεις και να μπορέσεις να προχωρήσεις την ζωή σου θετικότερα και χωρίς πολλές αγκιστρώσεις από πρόσωπα ή καταστάσεις. Στην όλη διαδικασία φρόντισε να ελέγξεις τα νεύρα σου και να ενισχύσεις τις αντοχές σου και να αποφύγεις να εμπλακείς σε λεκτικές εντάσεις, κόντρες και παιχνίδια δύναμης. 
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον δωδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα φαντασίας, με τις ψυχικές σου ικανότητες, την πνευματικότητά σου και το υποσυνείδητο. Έχει στενή σύνδεση με οτιδήποτε είναι κρυφό, τα μυστικά, το παρασκήνιο και τους κρυφούς σου εχθρούς. Η περίοδος που εγκαινιάζεται με αυτή την νέα Σελήνη είναι η αρχή για κάτι σημαντικό που γίνεται μέσα σου και που σε βοηθά να καθαρίσεις από φόβους και ανασφάλειες και να βουτήξεις με όλη σου την ενέργεια στο μέλλον και στην καλύτερη βερσιόν της ζωής σου. Α ξεκαθαρίσματα που θα γίνουν έχουν να κάνουν με φίλους και με άτομα που μέχρι τώρα μπορεί να φαίνονταν ως υποστηρικτές και φίλοι, αλλά τελικά είχαν μια δική τους ατζέντα. Φρόντισε τα οικονομικά σου και μην κάνεις πολλές σπατάλες αυτή την περίοδο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον ενδέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα συλλογικής δραστηριότητας στο ευρύτερο πλαίσιο της κοινωνίας και την ένταξη σου σε ομάδες με ανθρώπους, που φέρουν παρόμοιες ιδέες και αντιλήψεις. Επίσης, ο οίκος αυτός μιλάει για τους φίλους σου και τις σχέσεις που έχεις με αυτούς. Η περίοδος που εγκαινιάζεται με αυτή την νέα Σελήνη σε προτρέπει να ανιχνεύσεις καλύτερα τα κίνητρα των φίλων σου και να διερευνήσεις βαθύτερα τα δεδομένα που υπάρχουν σε σχέση με την υλοποίηση σχεδίων και την βοήθεια που μπορείς να έχεις. Απόφυγε να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα από τον εργασιακό σου χώρο και δώσε τον καλύτερο εαυτό σου στα επαγγελματικά σου, χωρίς να στέκεσαι στα μπερδέματα, τα μπλεξίματα και τις κακίες των άλλων που δεν είναι τόσο καλοί όσο εσύ. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον δέκατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα φιλοδοξίας, με τις προσδοκίες και την επιτυχία σου, τα επιτεύγματα, την αναγνώριση, τη φήμη και το κύρος. Είναι δείκτης της καριέρας σου και φανερώνει την ταυτότητα σου μέσα στην κοινωνία και την δημόσια εικόνα σου. Η περίοδος που εγκαινιάζεται με αυτή την νέα Σελήνη είναι σημαντική γιατί τώρα μπορείς να διεκδικήσεις άμεσα και ξεκάθαρα αυτό που δικαιούσαι στην καριέρα σου και να κάνεις κινήσεις για να ανέβεις περισσότερο, να γίνεις πιο γνωστός ή για να αποδιώξεις αυτό ή αυτούς που λειτουργούν ανατρεπτικά και εις βάρος σου. Θα αντιμετωπίσεις τους φόβους σου και στην διαδικασία της διεκδίκησης, καλό είναι να έχεις σφαιρική γνώση των καταστάσεων προτού δράσεις και φυσικά ψυχραιμία, ώστε να μην χάσεις το δίκιο σου. 
ΙΧΘΥΕΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στον ένατο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, με τα μακρινά ταξίδια ή τις διαδρομές μεγάλης διάρκειας, με την φιλοσοφία της ζωής, την θρησκεία, τα ήθη, και το κοινωνικό δίκαιο. Η περίοδος που εγκαινιάζεται με αυτή την νέα Σελήνη σε προτρέπει να επεκταθείς και να βιώσεις στο έπακρο κάθε εμπειρία, αντλώντας γνώση και βαθύτερη αντίληψη. Κάνε ένα καλό κουμάντο στα οικονομικά σου και βασίσου στις δικές σου δυνάμεις και όχι στην καλή ψυχή των φίλων σου και το σύμπαν σου ανοίγει διάπλατα τις πόρτες.
Πηγή: Astropedia.gr