Στις 10 Οκτωβρίου έχουμε το σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εισόδου του Δία στον Σκορπιό, ο οποίος θα κάτσει στο ζώδιο αυτό μέχρι το Νοέμβριο του 2018. Ο ευεργετικός αυτός πλανήτης, θα δώσει την ευκαιρία τώρα να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας, να αποβάλλουμε άχρηστα πράγματα, να κλείσουμε κεφάλαια και να ανανεωθούμε. Παράλληλα, θα προσφέρει βάθος στη γνώση, θα είναι μια πολύ καλή περίοδος για ψυχανάλυση, έρευνα και για εσωτερική αναζήτηση – πολλές αποκαλύψεις, καλύτερη κατανόηση του εαυτού μας και των άλλων. Μεγαλύτερο επίσης αίσθημα ελέγχου, κάτι αρκετά απελευθερωτικό.

Στην πιο υλική του πλευρά, ο Δίας απ’ τον Σκορπιό θα φέρει διευκολύνσεις οικονομικές, πχ σε σχέση με δάνεια, εφορία, ασφάλειες, συντάξεις, κληρονομικά, διατροφή, χορηγίες κλπ, ενώ θα ευνοήσει διάφορες ρυθμίσεις αλλά και τις επενδύσεις. Αυτό δε σημαίνει ότι βγαίνουμε απ’ την κρίση – έχουμε καιρό ακόμα μέχρι το 2024, για όσο δηλαδή ο Πλούτωνας απ’ το ζώδιό της λιτότητας, τον Αιγόκερω, θα μας έχει σε στενό κλοιό. Ωστόσο κάποια ανακούφιση τώρα θα υπάρξει.

Επίσης ο Δίας απ’ τον Σκορπιό θα τονώσει την σεξουαλική μας ζωή, ενώ θα κάνει τις σχέσεις πιο βαθιές, με ουσιαστικότερο και πιο ικανοποιητικό δέσιμο με τον σύντροφο. Δεν λείπουν βέβαια οι υπερβολές στο σεξ – ο Δίας είναι ο πλανήτης των υπερβολών.

Πιθανόν η διέλευση αυτή να φέρει στο προσκήνιο ορισμένα άτομα απ’ τον υπόκοσμο, ενώ θα χρειαστεί προσοχή στη διόγκωση κάθε είδους εγκληματικότητας.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο, χωρίς να ξεχνάμε πάντα ότι αυτές οι προβλέψεις είναι γενικές, και μόνο η μελέτη του προσωπικού ωροσκοπίου μπορεί να δείξει με ακρίβεια το πώς θα επηρεαστούμε από κάθε αστρολογική επιρροή.

Προσοχή πάντα στις ακρότητες του Δία αλλά και στην επιπολαιότητα ή την αφέλεια στους ανάλογους τομείς.

 

Κριός

Τόνωση σεξουαλική κι ενθουσιασμός. Ενίσχυση οικονομική, πιθανές χορηγίες, βελτίωση στα οικονομικά του συντρόφου, εύνοια σε επενδύσεις, κληρονομιές και δάνεια, θετικές εξελίξεις και ευνοϊκές ρυθμίσεις σε ζητήματα εφορίας, ασφαλειών κλπ. Βαθύτερη κατανόηση του εαυτού, εύνοια σε ψυχανάλυση και στην έρευνα. Παίρνετε τον έλεγχο της ζωής και των παθών σας.

Ταύρος

Οι πιο τυχεροί στο θέμα των σχέσεων θα είστε για αυτή τη χρονιά, με το Δία να δίνει την ευκαιρία για νέους ενθουσιώδεις δεσμούς και για γάμο. Καλοί άνθρωποι και συνεργάτες έρχονται στη ζωή σας – βιώνετε το γενναιόδωρο πρόσωπο των ανθρώπων. Ωραία κοινωνική ζωή. Ευκαιρία να αποκατασταθούν οι ισορροπίες στη ζωή και στις σχέσεις σας.

Δίδυμοι

Ευκαιρίες στα επαγγελματικά, βελτίωση των εργασιακών αλλά και καθημερινών συνθηκών και του νοικοκυριού σας. Θα απολαύσετε περισσότερο τα καθημερινά και μικρά πράγματα. Βελτίωση σε θέματα υγείας και διατροφής – μπορεί να βρείτε κάποια θεραπεία ή δίαιτα ή πρόγραμμα fitness που θα φέρει καλά αποτελέσματα. Εύνοια και χαρά σε σχέση με τα κατοικίδια.

Καρκίνος

Πολύ ωραία ερωτική ζωή, αρκετό φλερτ και κατακτήσεις, αρκετές ευκαιρίες για διασκέδαση και παιχνίδι. Επιτέλους βιώνετε τη χαρά της ζωής! Περισσότερη δημιουργικότητα, αυτοπεποίθηση, λάμψη, ζωτικότητα. Εύνοια σε θέματα παιδιών, πιθανή εγκυμοσύνη. Επιτυχίες και ανοίγματα σε επιχειρηματικά θέματα. Θα είναι αρκετά ευεργετικός και θετικός για εσάς ο Δίας απ’ τον Σκορπιό.

Λέων

Ο Δίας απ’ τον Σκορπιό θα δώσει την ευκαιρία να κάνετε μια ωραία μετακόμιση, πιθανόν σε μεγαλύτερο ή πιο άνετο σπίτι, αλλά ακόμα και μετοίκιση στο εξωτερικό. Εύνοια γενικά σε θέματα ακινήτων, διαμονής, σπιτιού, οικογένειας. Πιθανές ανακαινίσεις που θα “ανοίξουν” το χώρο σας. Διεύρυνση της οικογένειας. “Άνοιγμα” συναισθηματικό, πιο χαρούμενα αισθήματα.

Παρθένος

Ωραία για την επικοινωνιακή και νοητική σας ζωή θα είναι η διέλευση του Δία απ’ τον Σκορπιό, καθώς θα φέρει ωραίες γνωριμίες και συναντήσεις, ενώ ο νους σας θα γίνει πιο θετικός. Μια περίοδος με πολλές γνώσεις και πληροφορίες, με μαθήματα, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα, ιδέες. Βελτίωση στις σχέσεις με τα αδέρφια. Εύνοια στις μετακινήσεις, αγορά καινούργιου μέσου μεταφοράς.

Ζυγός

Μπορεί να φεύγει ο ευεργέτης Δίας απ’ το ζώδιό σας, αφού πρώτα σάς προσέφερε μια χρονιά με δώρα, επιτυχίες κι ανοίγματα, όμως τώρα θα ευνοήσει τα οικονομικά σας, με βελτίωση στα έσοδα. Ωραίες αγορές, καλές πωλήσεις. Θα απολαύσετε περισσότερο τη ζωή, τις αισθήσεις, τη φύση, τα αποκτήματά σας. Αίσθημα ασφάλειας. Επίσης ο Δίας θα ανεβάσει την αυτοεκτίμησή σας.

Σκορπιός

Θα είστε βέβαια οι πιο ευνοημένοι του Δία τώρα, καθώς μπαίνει στο ζώδιό σας, και ξεκινά μια χρονιά με επιτυχίες, γνώσεις, δημοφιλία, ανοίγματα, ταξίδια, δώρα, αφθονία, επιτυχία στις σπουδές. Θα ανεβάσει τη ζωτικότητα, το θάρρος και την αυτοπεποίθησή σας. Θα κάνετε νέα και θετικά ξεκινήματα. Μια ευτυχισμένη χρονιά, που θα πραγματοποιήσετε κάποια θέλω σας.

Τοξότης

Πιο διακριτικά θα σας επηρεάσει ο Δίας απ’ τον Σκορπιό, προσφέροντας μια ανανέωση ψυχική και άνοιγμα πνευματικό. Βελτίωση στον ύπνο. Καθώς θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα είναι μια χρονιά που θα κλείσετε αισίως ορισμένα θέματα και κύκλους, ενώ ταυτόχρονα θα κυοφορηθούν ιδέες και οράματα που θα έρθουν σε εκδήλωση απ’ τον Νοέμβριο του 2018 που θα μπει στο ζώδιό σας.

Αιγόκερως

Ο κοινωνικός σας κύκλος αναμένεται να ανοίξει, με νέους καλούς φίλους και γνωστούς να έρχονται στη ζωή σας. Εύνοια στη δικτύωση και σε ομαδικές δραστηριότητες, σε συλλόγους, οργανώσεις, κόμματα κλπ. Εύνοια επίσης σε διαδικτυακά project, αλλά και σε ό,τι εναλλακτικό. Το μέλλον φαίνεται πιο θετικό και κάνετε σχέδια με περισσότερη πίστη στη ζωή.

Υδροχόος

Επαγγελματικές επιτυχίες, ευκαιρίες και ανοίγματα αναμένεται να φέρει σε σας ο Δίας απ’ τον Σκορπιό, ενώ αυξάνει η δημοφιλία σας, σε κοινωνικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Καιρός να διαφημιστείτε. Άτομα εξουσίας λειτουργούν ευεργετικά. Παράλληλα, θα μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας και να τακτοποιήσετε πιο εύκολα τις υποχρεώσεις σας.

Ιχθύες

Θα σας ευνοήσει αρκετά ο Δίας απ’ τον Σκορπιό, και μπαίνετε σε μια τυχερή χρονιά επιτέλους, με επιτυχίες, ανοίγματα, αισιοδοξία, ταξίδια, ενώ θα έχετε ιδιαίτερη εύνοια σε θέματα εκπαίδευσης και νομικών. Εύνοια από δασκάλους. Παράλληλα, θα μάθετε πολλά πράγματα, θα ανοίξουν οι πνευματικοί και γνωστικοί σας ορίζοντες, και θα νιώσετε ότι η ζωή έχει νόημα κι ελπίδα.

Πηγή: astroteam.oroskopos.gr