Από τις 11 Ιανουαρίου έως και τις 31 ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου με αποτέλεσμα να βρίσκουμε νέες ιδέες και λύσεις σε πρακτικά καθημερινά ζητήματα. Υπάρχει πλέον ρεαλισμός στη σκέψη μας και προσπαθούμε να διευθετήσουμε όλες μας τις υποχρεώσεις.

Πως θα επηρεάσει τα ζώδια ο Ερμής στον Αιγόκερω;

Στις 13/1 σχηματίζεται σύνοδος με τον Κρόνο με αποτέλεσμα να μας απασχολούν έντονα τα επαγγελματικά μας και η καριέρα μας αλλά και  να προκύπτουν νέες ευκαιρίες στον τομέα της εργασίας. Στις 20/1 σχηματίζεται εξάγωνο με τον Ποσειδώνα κάνοντας μας ιδιαίτερα δημιουργικούς.

Η σύνοδος Ερμή Πλούτωνα στις 24/1 φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά που αφορούν άτομα κύρους. Τέλος το τετράγωνο Ερμή Ουρανού φέρνει εξελίξεις που δεν περιμένουμε και δεν μπορούμε να διαχειριστούμε εύκολα.

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 11 Ιανουαρίου έως και τις 31 φέρνει εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Αυτό σημαίνει ότι το διάστημα αυτό θα έχετε κάποιες προτάσεις από άτομα κύρους για νέα εγχειρήματα με πάρα πολύ καλές προοπτικές. Πολλοί από εσάς επίσης θα πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε κάτι δικό σας που σκεφτόσασταν καιρό. Γενικά νιώθετε και γίνεστε πιο υπεύθυνοι αυτό το διάστημα και προσπαθείτε να διευθετήσετε τις εκκρεμότητές σας.  Προσπαθήστε να μην αμελήσετε τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις για την καριέρα σας γιατί θα έρθετε σε σύγκρουση με φιλικά πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 11 Ιανουαρίου έως και τις 31 δίνει άλλη διάσταση στον τρόπο σκέψης σας και σας κάνει περισσότερο μαχητικό όσον αφορά τον τομέα της καριέρας. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να ξεκινήσετε κάποια σεμινάρια προκειμένου να ολοκληρώσετε τις γνώσεις σας πάνω στο αντικείμενο σας. Παράλληλα το σενάριο για κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι πολύ πιθανό. Ακόμα θα έχετε την ευκαιρία να διευθετήσετε νομικά θέματα. Γενικά είναι μια δημιουργική περίοδος που ευνοούνται όλες οι αλλαγές που αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 11 Ιανουαρίου έως και τις 31 στρέφει το ενδιαφέρον σας σε οικονομικά ζητήματα και διευθέτηση υποχρεώσεων. Οφειλές που πιθανόν να έχετε από το παρελθόν τώρα σας απασχολούν έντονα. Θα καταφέρετε να βάλετε μια σειρά και να κάνετε έναν σωστό προγραμματισμό. Αν βρίσκεστε σε σχέση είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν τα οικονομικά του συντρόφου σας. Αν είστε ελεύθεροι ένα άτομο από το παρελθόν κάνει την επανεμφάνιση του ζητώντας επανασύνδεση. Ασχολείστε έντονα με την ψυχοσύνθεση σας αυτό το διάστημα και προσπαθείτε να κάνετε το καλύτερο δυνατό ώστε να νιώθετε εσείς καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 11 Ιανουαρίου έως και τις 31 στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα σχέσεων. Νέες συνεργασίες και νέα επαγγελματικά εγχειρήματα ευνοούνται. Είναι πολύ πιθανό να επιλέξετε αλλαγή επαγγελματικής πορείας. Συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε και τολμήστε να ρισκάρετε. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, αν είστε σε σχέση θα έχετε διάφορες συζητήσεις με το ταίρι σας για την πορεία της σχέσης σας ενώ αν είστε ελεύθεροι μια νέα γνωριμία που κάνατε πρόσφατα εξελίσσεται σε κάτι πολύ καλό.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 11 Ιανουαρίου έως και τις 31 επηρεάζει άμεσα τα επαγγελματικά σας. Αυτό σημαίνει ότι  θα υπάρχουν διάφορες ανακατατάξεις στον εργασιακό τομέα.  Μπορεί να αυξηθεί το ωράριο εργασίας σας ή να συνεργαστείτε με νέα πρόσωπα. Το καθημερινό σας πρόγραμμα θα είναι λίγο περισσότερο πιεσμένο αυτήν την περίοδο αλλά πρόκειται για ένα πολύ δημιουργικό διάστημα. Όσοι αναζητάτε εργασία τώρα δέχεστε αρκετές προτάσεις. Κάντε ένα σωστό προγραμματισμό και δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό. Είναι μια περίοδος που χτίζετε ευκαιρίες και δεν θα το μετανιώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 11 Ιανουαρίου έως και τις 31 σας δίνει τη θέληση να εκφράσετε τα ταλέντα σας και να αποδείξετε τι αξίζετε. Τώρα σας απασχολούν νέες δραστηριότητες και προσπαθείτε να υλοποιήσετε ένα όνειρό σας που αφορά τα επαγγελματικά σας. Ακόμα κι αν δεν κάνετε κάτι δικό σας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πιο δημιουργική την εργασία σας και να προβάλετε τα χαρίσματά σας. Παράλληλα ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνετε. Γνωρίζετε ενδιαφέροντα άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν και επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 11 Ιανουαρίου έως και τις 31 στρέφει το ενδιαφέρον σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σα και το σπίτι σας. Σκέφτεστε έντονα τώρα να αλλάξετε το χώρο που μένετε με μια ανακαίνιση ή απλά να κάνετε μετακόμιση. Κάποιο άτομο από την οικογένεια σας θα σας απασχολήσει έντονα και θα αναθεωρήσετε ορισμένα πράγματα που μέχρι τώρα θεωρούσατε δεδομένα. Πολλοί από εσάς θα έχετε την τάση να σκαλίσετε την παιδική σας ηλικία προκειμένου να λύσετε θέματα που σας απασχολούν.

Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 11 Ιανουαρίου έως και τις 31σα κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και φέρνει αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται στον επαγγελματικό τομέα και δεν τις αφήνετε ανεκμετάλλευτες. Ίσως τώρα να καταπιαστείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα προκειμένου να δείξετε τι αξίζετε. Οι ώρες εργασίας αυξάνονται αλλά και οι νέες προτάσεις για συνεργασίες. Προσπαθήστε να μην σκορπίζεστε και να ασχοληθείτε μόνο με ότι σας γεμίζει πραγματικά. Παράλληλα είναι μια περίοδος που σας απασχολούν έντονα οι σχέσεις σας με τα αδέρφια σας ή συγγενείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 11 Ιανουαρίου έως και τις 31 στρέφει το ενδιαφέρον σας στα υλικά αγαθά. Τώρα σας απασχολεί έντονα το εισόδημά σας και  ίσως προκύψουν επιπλέον έξοδα. Αναζητάτε νέες πηγές εσόδων και  είστε πρόθυμοι να κάνετε προσωπικές θυσίες προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Μια νέα επαγγελματική πρόταση σας φέρνει κοντά με καινούργιους συνεργάτες αλλά και αντικείμενο δουλειάς. Αν συνεχίσετε στον τομέα που είστε τώρα είναι πολύ πιθανό να συζητήσετε για αύξηση εισοδήματος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στο ζώδιο σας  από τις 11 Ιανουαρίου έως και τις 31 φέρνει εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αυτό σημαίνει ότι πρώτα από όλα δίνεται σχεδόν όλη σας την προσοχή στην καριέρα. Είναι ένα διάστημα όπου μπορείτε να δημιουργήσετε και να επιτύχετε στόχους και επιθυμίες που είχατε καιρό. Το κοινωνικό σας στάτους ανεβαίνει και άτομα κύρους προωθούν τα σχέδια σας. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, μια νέα γνωριμία, για τους ελευθέρους,  εξελίσσεται σε κάτι μόνιμο και με προοπτικές. Αν ανήκετε στους δεσμευμένους του ζωδίου να περιμένετε μέχρι και επισημοποίηση σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 11 Ιανουαρίου έως και τις 31 φέρνει εξελίξεις σε όλους τους τομείς που όμως θα γίνουν φανερές το επόμενο διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο ακόμα και από τη δική σας πλευρά αφού δεν αποκαλύπτετε τα σχέδια σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλετε να προχωρήσετε, να εξελιχθείτε και το καταφέρνετε.  Δώστε μόνο προσοχή στα άτομα που εμπιστεύεστε. Ίσως αισθανθείτε ότι δεν είναι άξια της αγάπης σας.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 11 Ιανουαρίου έως και τις 31 ανεβάζει την κοινωνικότητά σας και μπαίνετε στη διαδικασία να πετύχετε ένα μεγάλο σας όνειρο. Νέες συνεργασίες και προτάσεις σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε το θαυμασμό των γύρω σας για τις ικανότητές σας. Η σκληρή δουλειά ανταμείβετε και αυτό το βλέπετε πια στην πράξη. Μια φίλη/φίλος μπορεί να σας κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για συνεργασία. Παράλληλα στα αισθηματικά θα γνωρίσετε κάποιο άτομο που σας γοητεύει από το φιλικό σας περιβάλλον.

Πηγή: Ezwdia