O Ερμής μπλέκεται σε τετραγωνάκι με τον Πλούτωνα και εξωτερικεύει φοβίες κι ανασφάλειές μας.

Κριός

Κριέ μου, η βδομάδα αυτή λέει ένα τεράστιο και φασαριόζικο ΝΑΙ στις σχέσεις και στις νέες συνεργασίες που μπορεί να καταλήξουν σε σχέση, γιατί όχι άλλωστε. Έχεις βρει τη χρυσή τομή μεταξύ άψογης επικοινωνίας και δημιουργίας απόλυτα απολαυστικών στιγμών στο κρεβάτι που χαράζονται στη μνήμη του τυχερού που θα βρεθεί εκεί. Τελικά, δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να παίζεις εγκεφαλικά παιχνίδια με το αντικείμενο το πόθου σου, κι εσύ παίρνεις άριστα σε αυτά. Όπως επίσης, παίρνεις άριστα στο να ξεφορτώνεσαι τους ανεπιθύμητους. Πες μας και μας το μυστικό.

Αγάπη μόνο: Κριός με Κριό, ω ναι

That’s  life my love: Τι να τον κάνεις τον Ιχθύ;

Ταύρος

Ταύρε μου, αυτό που είσαι απόλυτος και ότι πεις αυτό είναι, δε θα σου βγει σε καλό στο λέω να το ξέρεις. Μία σχέση δεν βασίζεται στο να δίνει εντολές ο ένας και να τις εκτελεί ο άλλος. Και ξέρεις, το ταίρι σου δεν είναι υποχρεωμένο να πρέπει να μυρίσει τα νύχια του για να καταλάβει το σε τρώει. Μήνες τώρα έκανες ξεκαθαρίσματα με τον εαυτό σου, οι επιλογές σου δείχνουν να είναι σωστές κι εσύ αντί να περνάς καλά με τον άνθρωπο σου, κατεβάζεις μούτρα; Γιατί καλέ μου; Μην είσαι τόσο μοναχικός, στεναχωριέμαι.

Αγάπη μόνο: Σκορπιός βέβαια

That’s  life my love: Τοξότης, άσε καλύτερα

Δίδυμος

Διχάζεσαι όσον αφορά τα ερωτικά σου, Δίδυμάκι μου. Ο ένας σου εαυτός απαιτεί σοβαρότητα και ξεκαθαρίσματα που θα σε βγάλουν από συναισθηματικές δυσκολίες, ενώ ο άλλος σε σπρώχνει στο να παίξεις νέα ερωτικά παιχνίδια και να περάσεις καλά. Εγώ πάλι θα έλεγα να πεις στους δύο  να γίνουν ένα γιατί κάπου εκεί ανάμεσα βρίσκεται η λύση. Καιρός να διώξεις το παλιό που σε πικραίνει και να πεις hello σε κάτι νέο που είναι ικανό να σε γλυκάνει και να θες κι άλλο. Και που είσαι, το νέο μπορεί να έρχεται από κάτι παλιό, πρώην φιλικό.

Αγάπη μόνο: Μμμμ με Ιχθύ

That’s  life my love: οοοοοχι με Τοξότη

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, είσαι των άκρων μερικές φορές. Εκεί που μπορεί να πνίγεις με αγάπη το ταίρι σου σε υπέρτατο βαθμό, εκεί συμπεριφέρεσαι αδιάφορα και του αλλάζεις τα φώτα. Μπορεί να έχεις χίλια δυο στο μυαλό σου τελευταία, αλλά θα είναι πολύ καλύτερο ότι αλλαγές ετοιμάζεις, να τις ζήσεις με τον σύντροφο σου που έχει σταθεί, εκεί στο πλάι σου, ακίνητος φρουρός κι έχει ανεχτεί και τη γκρίνια σου που ναι μεν θες αλλαγές αλλά όχι να κουραστείς γι αυτές. Χαλάρωσε και δείξε του την αγάπη που του αξίζει, άμεσα.

Αγάπη μόνο: Αιγόκερως που έχει και υπομονή

That’s  life my love: Δίδυμοι, καμία συνεννόηση

Λέων

Λιοντάρι μου, αυτή τη βδομάδα το παρελθόν θα σου χτυπήσει τη πόρτα και όλοι οι πλανήτες, τ’ άστρα και το διάστημα, φωνάζουν να μην την ανοίξεις. Εσύ ξέρεις καλύτερα απ’ όλους πως όσα άτομα άφησες πίσω σου, έμειναν εκεί για πολύ καλούς λόγους, τώρα τι θες να ξαναμπλέξεις μαζί τους; Μπορεί να αισθάνεσαι λίγο μόνος, και την ανάγκη να ερωτευτείς αλλά τα πισωγυρίσματα δεν  ευνόησαν κανέναν. Βγες έξω, γνώρισε κόσμο και θα γνωρίσεις σίγουρα και την προοπτική του έρωτα. Αλλά άσε το παρελθόν εκεί που βρίσκεται.

Αγάπη μόνο: Σκορπιός, για δυναμικά πράγματα

That’s  life my love: Υδροχόος, δεν αντέχεται

Παρθένος

Παρθενάκι μου, η βελτίωση των οικονομικών σου φαίνεται να σου αποσπά τη προσοχή από τα ερωτικά σου. Ναι δε λέω, καλό το χρήμα και κανείς δεν το μίσησε, αλλά βρε καλό μου παιδί, το σύντροφός σου που περιμένει καρτερικά να του δώσεις λίγη σημασία, τι φταίει να μένει στη γωνίτσα του μοναχός; Και εκείνο το άτομο που προσπαθεί να σου αποσπάσει τη προσοχή γιατί σε βρίσκει μια κινούμενη τελειότητα, γιατί το αγνοείς; Λέω πως καλά θα κάνεις να σηκώσεις τα μάτια από το πορτοφόλι και να ρίξεις μια ματιά στους ανθρώπους γιατί τα λεφτά από μόνα τους δεν φέρνουν την ευτυχία.

Αγάπη μόνο: Ζυγός μόνο

That’s  life my love: Σκορπιός, με τίποτα

Ζυγός

Έχεις νευράκια, Ζυγέ μου, ή μου φαίνεται; Έχεις, μη λες ψέματα. Φταίει λίγο και ο ανώμαλος δρόμος που τρέχεις για να φτιάξεις τα οικονομικά σου αλλά πρέπει να σταματήσεις να ξεσπάς τα νεύρα σου στον άνθρωπο σου. Δημιουργείς ένα κλίμα έντασης που δεν αντέχεται με τίποτα. Πάρε μια βαθιά ανάσα και κλείσε παλιούς λογαριασμούς και συγκεντρώσου στο σύντροφό σου πριν σε αφήσει και κλαις. Τα οικονομικά σου, για να σε ηρεμήσω και λίγο, μια χαρά θα είναι. Άντε να κάνεις σεξ τώρα και να περάσεις καλά. Η σωματική επαφή και ο έρωτας, λύνουν όλα τα προβλήματα.

Αγάπη μόνο: Παρθένος για money talk

That’s  life my love: Δίδυμος, σκορπάει πολλά.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, εσύ που πάντα είχες θέμα ν’ αφήσεις το παρελθόν πίσω, κάνεις την υπέρβαση και βάζεις ένα τεράστιο Χ στα πρόσωπα εκείνα που σε απογοήτευσαν κατά καιρούς. Σου δίνεται η δυνατότητα να βγεις έξω και να γοητεύσεις τα πλήθη, να βρεις εκείνο το ένα μοναδικό θήραμα που θα σε κάνει να νιώσεις πως θες να ερωτευτείς από την αρχή, δυνατά με πάθος, και να το κυνηγήσεις με το μοναδικό τρόπο που εσύ γνωρίζεις. Και ξέρεις καλά πως το αντικείμενο του πόθου σου δεν έχει καμία ελπίδα. Κι άσε το παρελθόν να κλαίει μόνο του.

Αγάπη μόνο: Λέων για να ξεχάσετε παρέα

That’s  life my love: Τοξότης, άσε καλύτερα

Τοξότης

Μπερδεμένο συναισθηματικά σε βρίσκει αυτή η βδομάδα, Τοξοτάκι μου. Δεν έχεις αποφασίσει ακόμα τι θες, και τι αισθάνεσαι πραγματικά για τους μνηστήρες εκείνους που σε διεκδικούν. Περνάς καλά με όλους αλλά σίγουρα αυτό μόνο σε μπελάδες μπορεί να σε βάλει. Ή θα διαλέξεις, έστω με ά μπε μπα μπλομ ένα άτομο, ή μείνε μοναχός για να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς ψάχνεις. Γρήγορα όμως γιατί οι αποφάσεις τελικά θα παρθούν από τους μνηστήρες και θα μείνεις ξέμπαρκος θες δε θες. Και δε θες σίγουρα, ξέρω τι λέω.

Αγάπη μόνο: Λιοντάρι και ξερό ψωμί

That’s  life my love: Είπαμε, όχι στο Σκορπιό

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου, θα σε μαλώσω. Έχεις αφήσει τα επαγγελματικά σου να ρίξουν την ερωτική σου ζωή σ’ ένα απαίσιο τέλμα που δεν παλεύεται με τίποτα. Εσύ εκεί, με τα μούτρα κρυμμένα σε ένα τόνο χαρτί να βάζεις υπογραφές και να κλείνεις συμφωνίες, αλλά και την πόρτα στον έρωτα που στέκεται απ’ έξω και βαρά να του ανοίξεις κλαίγοντας σπαραχτικά. Αγαπώ την αφοσίωση σου στη δουλειά σου αλλά έχεις συνειδητοποιήσει πως το ταίρι σου βρίσκεται με το ένα πόδι στην πόρτα έτοιμο για έξοδο; όχι; όταν το συνειδητοποιήσεις θα είναι αργά.

Αγάπη μόνο: Κριός ο διεκδικητικός

That’s  life my love: Λέων, δεν παλεύει τελευταία

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, λάτρη των θεωριών συνωμοσίας, πέφτεις στην παγίδα του να φτιάξεις μερικές και για το ταίρι σου αυτή τη βδομάδα. Αν έχεις αμφιβολίες για κάτι, τότε αντί να φτιάχνεις σενάρια στο μυαλό σου, θα σε συμβούλευα να καθίσεις κάτω και να κάνεις διάλογο ώσπου να λύσεις όλες εκείνες τις παρεξηγήσεις που νομίζεις πως υπάρχουν μεταξύ σας. Ίσως έτσι ηρεμήσει λίγο το μυαλό σου και αρχίσεις ξανά να περνάς καλά, αφού η περίοδος είναι κατάλληλη για ταξιδάκια ερωτικά. Μη χάσεις την ευκαιρία για μερικά από αυτά.

Αγάπη μόνο: Δίδυμοι για τα ταξίδια που λέγαμε

That’s  life my love: Καρκίνος, όχι, ασυζητητί

Ιχθύες

Ψαράκι μου, κανείς δεν είναι τόσο τυχερός ώστε να τον βρει το καλό ενώ εκείνος κοιμάται στον καναπέ, αγκαλιά με το μαξιλάρι του. Τι εννοώ με αυτό; Η τύχη σου δουλεύει κι εσύ δεν την εκμεταλλεύεσαι. Θα έπρεπε να είσαι εκεί έξω, να διασκεδάζεις, να φλερτάρεις και να κερδίζεις τον θαυμασμό του αντίθετου φύλλου. Σήκω, ντύσου και κάνε τα κόλπα σου αλλά να θυμάσαι, μην δώσεις τα πάντα από την πρώτη στιγμή, κράτα κάτι και για σένα, και ξέρεις, το μυστήριο προσθέτει αλατοπίπερο στις σχέσεις.

Αγάπη μόνο: Σκορπιός για πάθος και μυστήριο

That’s  life my love: Ταύρος, πολύ αγενής για τα γούστα σου