Λίγο πολύ όλοι μας γνωρίζουμε κάποια βασικά στοιχεία των ζωδίων ακόμα κι αν δεν είμαστε φανατικοί στο κομμάτι των προβλέψεων. Είμαι σίγουρη όμως ότι την απώτερη κρυφή τους σκέψη που δεν θα παραδεχτούν ποτέ δεν την φανταζόμαστε!

Κριός

“Λατρεύω όταν οι άνθρωποι ζητούν τη συμβουλή μου, παρόλο που προσποιούμαι ότι είμαι ενοχλημένος. Χαϊδεύει τον εγωισμό μου όσο τίποτα άλλο!”

Ταύρος

“Μπορεί να συμπεριφέρομαι απόλυτα πρακτικά και με ευθύτητα, αλλά βαθιά μέσα μου, έχω μια μυστική στοιβάδα από συναισθηματικές άγκυρες που δεν μπορώ να αφήσω”.

Δίδυμοι

“Δεν μπορώ να αντισταθώ στο να κρυφακούω συζητήσεις, ειδικά όταν περιλαμβάνουν κουτσομπολιά. Είναι σαν την προσωπική μου σαπουνόπερα!”

Καρκίνος

 

“Μπορεί να συμπεριφέρομαι σκληρά εξωτερικά, αλλά κλαίω σε κάθε συγκινητική διαφήμιση. Μην το πεις σε κανέναν, είναι η ένοχη απόλαυση μου”.

Λέων

“Δεν θα το παραδεχτώ ποτέ, αλλά αφιερώνω πάρα πολύ χρόνο στην εξάσκηση της ομιλίας αποδοχής για το Νόμπελ. Λίγη αυτοπεποίθηση δεν βλάπτει ποτέ, σωστά;”

Παρθένος

“Δεν μπορώ να το κρύψω – κρίνω κρυφά τα γραμματικά και τα ορθογραφικά λάθη των ανθρώπων στο μυαλό μου. Ο ορθογραφικός έλεγχος είναι ο καλύτερός μου φίλος!”

Ζυγός

“Πάντα ισχυρίζομαι ότι μισώ τις συγκρούσεις, αλλά για να πω την αλήθεια, απολαμβάνω ένα καλό καβγά. Είναι σαν πνευματική γυμναστική για μένα!”

Σκορπιός

“Έχω μια συλλογή από φαντασιώσεις εκδίκησης φυλαγμένες στο παλάτι του μυαλού μου. Μη πεις σε κανέναν ότι απλά μένουν στο μυαλό μου!”

Τοξότης

“Όσο και αν αγαπώ την περιπέτεια, έχω έναν κρυφό φόβο μήπως χάσω τις τελευταίες τάσεις. Δεν ταξιδεύω τόσο όσο λέω ότι μ΄ αρέσει!”

Αιγόκερως

“Μπορεί να φαίνομαι όλο σοβαρός και επιχειρηματίας, αλλά έχω μια ευχάριστη πλευρά για αστείες ρομαντικές κωμωδίες. Δώσε μου τα χαρτομάντιλα!”

Υδροχόος

“Προσποιούμαι ότι είμαι πρεσβευτής της ισότητας, της δικαιοσύνης και της ελευθερίας, αλλά βαθιά μέσα μου, έχω μια κρυφή επιθυμία να είμαι ο κυρίαρχος μιας φουτουριστικής ουτοπικής κοινωνίας”.

Ιχθύς

“Πάντα ονειροπολώ και χάνομαι στις σκέψεις μου, αλλά αν με πιάσεις ποτέ να τραγουδάω και να χορεύω μπροστά σε έναν καθρέφτη, απλώς προσποιήσου ότι δεν συνέβη!”