Μια Πανσέληνος στους Διδύμους δεν είναι ποτέ και η πιο εύκολη…

Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 3 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή! 

Αναλυτικά οι προβλέψεις:

Κριός
Η Πανσέληνος σας κάνει σπάταλους πολύ! Ναι μεν θα σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα, όμως θα καταλήξετε στο συμπέρασμα, πως πρέπει να επενδύσετε στον εαυτό σας, για να έρθουν τα καλύτερα. Που σημαίνει πως η εξωτερική σας εμφάνιση χρειάζεται ανανέωση. Το shopping therapy θα παίξει καθοριστικό ρόλο, στη ψυχολογία σας. Γίνεστε υπερβολικοί και παρορμητικοί ως συνήθως και ξεπαραδιάζεστε.

Ταύρος
Η Πανσέληνος σας κάνει φιλόδοξους πολύ! Τα όνειρά σας πάλι στο τραπέζι, ήρθε ο καιρός να πάρετε τις αποφάσεις σας και να βαδίσετε αναλόγως. Ότι λέει η καρδιά σας, αυτό να κάνετε, για να έρθει και η επιτυχία! Μια επαγγελματική ευκαιρία, κάτι το διαφορετικό μπορεί να προκύψει και να σας οδηγήσει εκεί που θέλετε. Μη φοβηθείτε να ρισκάρετε, αν έχετε τα φόντα. Προτιμήστε ένα μικρό ταξιδάκι, για ξεκούραση και ανανέωση.

Δίδυμος
Η Πανσέληνος σας στρεσάρει πολύ, για οικονομικά ζητήματα και επαγγελματικά. Κάτι που ετοιμάζετε καιρό τώρα, κατά πάσα πιθανότητα να μη συμβεί και να αγχωθείτε απίστευτα πολύ για τη πορεία σας. Κάτι θα ακούσετε που δε θα σας αρέσει και τόσο και κάπως έτσι θα προκύψουν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Ένα χέρι θα σας σώσει στο τέλος, ένας άνθρωπος που γνωρίζετε καιρό τώρα. Μπαίνει το νερό στο αυλάκι, όμως θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας πρώτα!

Καρκίνος
Η Πανσέληνο σας κάνει πολύ ερωτικούς! Τις μέρες αυτές επιμένει το σύμπαν, να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας, ή επιτέλους να ενδώσετε σε εκείνη τη νέα τη γνωριμία. Σε καμία περίπτωση μη προσμένετε να έρθει ο έρωτας, από τη καμινάδα! Να είστε προσεκτικοί σε όλους τους τομείς της ζωής σας, γιατί εκεί που εσείς θα βλέπετε καρδούλες παντού, θα προκύπτουν ζητήματα που θα χρειάζονται άμεση λύση και σοβαρότητα. Να είστε τυπικοί στις υποχρεώσεις σας και μην εκτίθεστε!

Λέων
Η Πανσέληνος σας κάνει αποφασιστικούς για τα προσωπικά σας τα ζητήματα. Οτιδήποτε ήταν στον αέρα καιρό τώρα, θα το τακτοποιήσετε. Μπορεί να τρέχετε και να μη φτάνετε στη δουλειά σας, σύντομα όμως θα ανταμειφτείτε για αυτό! Λίγη υπομονή ακόμα. Ξεκαθαρίστε ζητήματα ερωτικά, ή είστε μαζί, ή δεν είστε. Ενδιάμεσες καταστάσεις και συμβιβασμοί δεν υπάρχουν. Μην αφήνετε άτομα της οικογενείας σας να ανακατεύονται. Η ζωή είναι δική σας και όχι των άλλων. Όσο για το σωστό και το λάθος, όλα είναι σχετικά!

Παρθένος
Η Πανσέληνος σας κάνει να ονειρεύεστε ξανά, ένα λαμπρό μέλλον. Σας κάνει επίσης και πολύ δημιουργικούς. Τούτη τη φορά, μπορεί να θελήσετε να συνεργαστείτε με οικεία σας πρόσωπα, ή την οικογένειά σας, που μόνο εμπιστεύεστε. Το ενδεχόμενο να αλλάξετε δουλειά είναι μεγάλο, γιατί το σύμπαν πιέζει από όλες τις πάντες. Ιδιαίτερα όσοι είστε δυσαρεστημένοι με αυτό που ήδη κάνετε. Αν και οι εποχές είναι μυστήριες, εσείς θα βρείτε τον τρόπο να είστε σίγουροι και να επιλέξετε το σωστό.

Ζυγός
Η Πανσέληνος σας προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό για οικονομικά ζητήματα. Αλλιώς τα υπολογίζετε και αλλιώς θα σας έρθουν και αυτό θα σας ρίξει πολύ ψυχολογικά. Το κερασάκι στη τούρτα είναι κάτι κουτσομπολιά που θα μάθετε και ποιοι σας σκάβουν το λάκκο. Δε θα το αφήσετε έτσι σε καμία περίπτωση, αντιθέτως θα βγείτε στην αντεπίθεση ανεξάρτητα από τις συνέπειες. Μέχρι πότε να αντέξετε και εσείς. Το ταμείο είναι άδειο, κανείς δε σας καταλαβαίνει και θα πρέπει να το παλέψετε ξανά από την αρχή.

Σκορπιός
Η Πανσέληνος βάζει το χεράκι της για να γίνετε ακόμα πιο σκοτεινοί και μυστικοπαθείς. Επαγγελματικά είναι τα θέματα που σας βασανίζουν κυρίως, έχετε ιδέες πολλές, αλλά ακόμα δε πρέπει να μάθει κανείς τίποτα. Μια καλή ευκαιρία να δείτε ποιοι είναι οι έμπιστοι άνθρωποι δίπλα σας, να τη κάνετε να προκύψει, γιατί έτσι θα γνωρίζετε πολύ καλύτερα το τι σας συμβαίνει. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας είτε αφορά τους συναδέλφους σας, είτε τον ερωτικό σας το σύντροφο. Μιλήστε την αλήθεια, για να λάβετε την αλήθεια.

Τοξότης
Η Πανσέληνος φέρνει το χάος μέσα στη ζωή σας! Ξαφνικά θα είστε ανικανοποίητοι με το οτιδήποτε και θα προσπαθήσετε να οργανώσετε τα θέματά σας, το σπίτι σας, την οικογένειά σας, τη δουλειά σας, έτσι ως να μην υπάρχουν εκκρεμότητες πουθενά. Ωραίο όλο αυτό, αλλά όταν υπάρχουν και άλλοι στη μέση, τότε να προσμένετε αντιδράσεις και εντάσεις. Από αλλού θα ξεκινήσετε και από αλλού θα βρεθείτε, για αυτό να έχετε εναλλακτικό σχέδιο. Μια νέα επαγγελματική ευκαιρία μπορεί να αυξήσει το εισόδημά σας! Ρίξτε εκεί το βάρος σας καλύτερα.

Αιγόκερως
Η Πανσέληνος κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς! Βέβαια τώρα που εσείς έχετε ορεξούλες, δεν έχουν οι άλλοι, αλλά σας αρέσουν και τα δύσκολα. Θέλετε δε θέλετε, θα μαγέψετε το σύντροφό σας, ή το ενδιαφερόμενο το πρόσωπο, θα συμβιβαστείτε με κάποιες παραξενιές, θα ερωτοτροπήσετε μέχρι η φλόγα να σβήσει. Ευκαιρία είναι άλλωστε! Επαγγελματικά κάτι νέο μπορεί να προκύψει, κάτι το διαφορετικό και να φέρετε τα πάνω-κάτω στη ζωή σας και στη ζωή των άλλων. Θα τη ρίξετε τη βόμβα, αφορά μόνο εσάς!

Υδροχόος
Η Πανσέληνος σας κάνει πολύ δυνατούς και ανεξάρτητους! Η προσοχή σας είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Κάτι ετοιμάζετε εσείς, πολύ μοναδικό, φέρνετε τα πάνω-κάτω στο χώρο σας, είστε ασυγκράτητοι! Που σημαίνει πως δεν έχετε καθόλου χρόνο για τη προσωπική σας τη ζωή και ο έρωτας ήταν ωραίος μια φορά και έναν καιρό. Εντάσεις φυσικά προκύπτουν από τους δεσμευμένους της παρέας, αλλά εσείς έχετε άλλους στόχους. Τη καριέρα σας και την επιτυχία.

Ιχθύς
Η Πανσέληνος σας κάνει ευαίσθητους και πολύ συναισθηματικούς. Θα αποζητήσετε οικογενειακά πρόσωπα να είναι κοντά σας, βελτιώνονται οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας και βοηθάτε όπου μπορείτε. Ουσιαστικά επιθυμείτε την ασφάλεια, την αγάπη και το ενδιαφέρον τους, γιατί έτσι θα γεμίσουν οι μπαταρίες σας. Βέβαια, μήπως να κάνατε το πρώτο βήμα εσείς; Ευτυχώς δε θα νιώσετε κάποιον εκνευρισμό, αντιθέτως θα είστε ήρεμοι και μες στη γλύκα. Μην είστε απόλυτοι, μπορεί κάπου να κάνετε λάθος. Να συζητάτε όλες τις περιπτώσεις και να κινείστε στο ενδιάμεσο!