Κάθε ζώδιο έχει τα χαρακτηριστικά του και τις αδυναμίες του. Αυτό φυσικά, επηρεάζει τόσο το στιλ του, όσο και τα beauty looks, που επιλέγει για τα μαλλιά του. Δηλαδή τόσο καιρό εσύ νόμιζες πως ήταν το τυχαίο που κόβεις πάντα αφέλειες; Όχι, βέβαια! Το ζώδιο φταίει.

Πες μου, λοιπόν, το άστρο σου να σου πω τι χτένισμα σου ταιριάζει.

Κριός

Οι γυναίκες του ζωδίου αγαπούν τις αλλαγές και τολμούν να βάψουν τα μαλλιά τους σε διάφορες αποχρώσεις. Οι Κριοί προτιμούν χτενίσματα που μπορούν να περιποιηθούν μόνοι τους χωρίς να σπαταλούν πολύ χρόνο, ενώ όσο καλοκαιριάζει αρχίζουν να σκέφτονται τις ανταύγειες.

Ταύρος

Οι Ταυρίνες έχουν πιο σοφιστικέ στιλ και αποφεύγουν τις υπερβολές. Κάποιες φορές υιοθετούν ένα επιμελώς ατημέλητο look, αλλά σχεδόν πάντα προτιμούν τα καλοχτενισμένα και φρεσκολουσμένα μαλλιά. Για να πετύχεις τα τέλεια looks, πρέπει να έχεις και τον κατάλληλο σύμμαχο, δηλαδή τον κομμωτή σου!

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι λατρεύουν τα ιδιαίτερα χτενίσματα και τα πρωτότυπα κουρέματα. Μπορεί να αποφασίσουν να κόψουν τα μακριά μαλλιά τους από τη μια στιγμή στην άλλη, για να αποκτήσουν ένα μοντέρνο pixie haircut. Συνήθως όμως, δεν αποχωρίζονται εύκολα το χρώμα των μαλλιών τους.

Καρκίνος

Οι γυναίκες Καρκίνοι προσπαθούν να τονίζουν την πιο girly πλευρά τους με τα χτενίσματα που επιλέγουν κάθε φορά. Οι χαλαρές μπούκλες, αλλά και τα μακριά ίσια μαλλιά είναι τα αγαπημένα τους looks. Το καλοκαίρι είναι η εποχή τους κι έτσι κάνουν πιο εύκολα αλλαγές.

Λέων

Οι Λέοντες δεν ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, αλλά πάντα τολμούν με κάτι διαφορετικό. Δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην περιποίηση των μαλλιών τους και έχουν αδυναμία στα δυναμικά χτενίσματα.

Παρθένος

Οι Παρθένοι προτιμούν τα κομψά και στιλάτα χτενίσματα και έχουν πάντα περιποιημένα μαλλιά. Τους αρέσει το μεσαίο μήκος και τα κοντά κουρέματα, ενώ πάντα είναι καλοχτενισμένες.

Ζυγός

Οι Ζυγοί λατρεύουν τις πλεξούδες και τις κοτσίδες. Είναι πολύ στιλάτες και δεν επιλέγουν ποτέ βαρετά χτενίσματα.

Σκορπιός

Μία Σκορπίνα ξέρει πάντα να εντυπωσιάζει με το sexy χτένισμά της, το κομψό της σινιόν ή το λαμπερό χρώμα των μαλλιών της. Επιλέγει πάντα κουρέματα που κολακεύουν το πρόσωπό της και τονίζουν τα δυνατά της σημεία.

Τοξότης

Οι Τοξότες προτιμούν τα girly, ζωντανά και ευφάνταστα κουρέματα. Δεν συμπαθούν ιδιαίτερα τα χτενίσματα που απαιτούν πολύ χρόνο περιποίησης, αλλά δεν φοβούνται τις συχνές αλλαγές.

Αιγόκερως

Στους Αιγόκερους αρέσουν τα πιο κλασικά hairstyles. Οι γυναίκες του ζωδίου φροντίζουν να είναι πάντα στιλάτες και δεν αλλάζουν συχνά αποχρώσεις.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι λατρεύουν να πειραματίζονται με τα μαλλιά τους. Αντιμετωπίζουν θετικά τις αλλαγές και δεν λένε ποτέ “όχι” σε δυναμικά και ιδιαίτερα χτενίσματα. Ωστόσο, καλό είναι να μην το παρακάνουν, για να μη φθείρουν τα μαλλιά τους.

Ιχθύες

Οι γυναίκες του ζωδίου προτιμούν τα κομψά χτενίσματα. Επηρεάζονται εύκολα από τις φίλες τους και τελικά μπορεί να τολμήσουν μια σχετικά μεγάλη αλλαγή που θα τις ανανεώσει.