Πες μου το ζώδιο του να σου πω πώς να τον τρελάνεις στο κρεβάτι, με την στάση που θα διαλέξεις!

Κριός

Σαν πρώτο ζώδιο στον ζωδιακό, οι Κριοί τους αρέσει να είναι ηγέτες και να έχουν το πάνω χέρι. Η αγαπημένη στάση ενός Κριού είναι να είναι εκείνος από πάνω και να έχει το πάνω χέρι σε κάθε σεξουαλική στάση.

Ταύρος

Από την φύση του είναι πολύ επιφυλακτικός. Δεν του αρέσουν οι συχνές αλλαγές στο κρεβάτι και προτιμά την ιεραποστολική στάση. Παραδοσιακά πράγματα, δοκιμασμένα δηλαδή…

Δίδυμοι

Το ζώδιο που αλλάζει πρόσωπα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ποτέ δεν ξέρεις τι είναι αυτό που έχει στο μυαλό του ένας Δίδυμος, οπότε όποια στάση και να επιλέξεις θα του αρέσει. Για τον λόγο αυτό θα την αλλάξει μετά από… δευτερόλεπτα!

Καρκίνος

Ο ρομαντικός (φουλ) της παρέας. Θέλει την οικειότητα ανάμεσα σε εκείνον και τον παρτενέρ του. Έτσι, η αγαπημένη στάση του είναι πρόσωπο με πρόσωπο με τον άλλον, γιατί το eye contact είναι αυτό που τον κάνει να νιώθει ασφάλεια.

Λέων

Ανταγωνιστικός όπως είναι σαν ζώδιο, ένας Λέοντας θα προσπαθήσει για το καλύτερο! Μια στάση που θα τον κάνει αρχηγό είναι η αγαπημένη του. Όπως το ιεραποστολικό…

Παρθένος

Τελειομανής! Δίνεις το καλύτερο και απαιτείς το ίδιο. Μερικές φορές απογοητεύεσαι όταν δεν τα καταφέρνεις. Σπεσιαλιτέ του το… στοματικό σεξ, είτε μιλάμε για άντρα είτε για γυναίκα.

Ζυγός

Το ζώδιο που ισορροπεί ανάμεσα σε όλα. Πρώτα κάνει σεξ με το μυαλό και μετά με το σώμα. Αγαπημένη του στάση είναι στα πλάγια, ώστε να μπορεί να ελέγχει τον παρτενέρ του.

Σκορπιός

Ο άρχοντας του σεξ! Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος που θα καταλήξει το σεξ μαζί του. Αγαπημένη του στάση το doggy style με πολύ… spanking!

Τοξότης

Δεν είναι του πολύ extreme, σαν τον Σκορπιό, αλλά είναι μαχητικός! Ένας Τοξότης θα κοιτάξει πρώτα την δική του ικανοποίηση και μετά του άλλου. Είναι λίγο… τεμπελάκος, οπότε προτιμά να είναι παθητικός σε όλα!

Αιγόκερως

Οποιαδήποτε στάση αρκεί να είναι από πάνω εκείνος. Δεν του αρέσει να ελέγχεται αλλά δεν τρελαίνεται κιόλας να ελέγχει. Θέλει απλά να είναι από πάνω για να καταφέρει το πλάνο που έχει στο μυαλό του.

Yδροχόος

Το ανήσυχο παιδί του ζωδιακού. Χειρότερος και από τον Δίδυμο. Δεν ξέρει τι θέλει και πως το θέλει καθώς όλα του μοιάζουν βαρετά. Doggy Style αλλά για… λίγο αφού θα θέλει κάτι διαφορετικό!

Ιχθείς

Ο δεύτερος πολύ ρομαντικός του ζωδιακού. Θα προτιμήσει μια στάση που θα έχει πολύ στενή σωματική επαφή, όπως στα όρθια, κολλημένος στον παρτενέρ του.