Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα κάνει τη φαντασία μας να οργιάσει και μας βάζει σε απαγορευμένα μονοπάτια…

zwdia

Κριός

 

Κριάρι μου, η διαλλακτικότητα σώζει την κατάσταση την εβδομάδα τούτη. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να προσαρμοστείς σε ότι νέο, καινούργιο και διαφορετικό μπαίνει στη ζωή σου και όχι να προσπαθήσεις να φέρεις στα μέτρα σου όλα τα παραπάνω. Μην είσαι αρνητικός και ξεροκέφαλός. Σίγουρα θα ζοριστείς αλλά με λίγο διπλωματία όλα καλά αγαπημένε μου.

Πάντα υπάρχει μία άλλη όψη του νομίσματος. Κι όμως.

 

Agapimono: Καρκινάκι ανεπιφύλακτα.

Thatslife my love: Λιονταράκι.

 

Ταύρος

 

Αγαπημένο Ταυράκι, η εβδομάδα ζητά από σένα να βρεις τη χρυσή τομή ώστε να ισορροπήσεις το μέσα με το έξω σου. Προσπερνώντας τα προβλήματα δεν διορθώνεις μια κατάσταση αλλά την επαναφέρεις ξανά και ξανά μπροστά σου. Μην παραπαίεις ανάμεσα στα δύο άκρα, η αλήθεια και η λύση είναι κάπου στη μέση.

Agapimono: Υδροχόος ναι.

Thatslife my love: Ιχθύες όχι.

 

Δίδυμος

 

Διδύμι μου, ώρα για μια νέα αρχή, ένα νέο ξεκίνημα και νέους αγώνες. Μη βλέπεις εμπόδια εκεί που δεν υπάρχουν. Είσαι θετικό και αισιόδοξο πλάσμα πράγμα που σημαίνει ότι έτσι πρέπει να αντιμετωπίσεις αυτή τη στιγμή και τη ζωή σου.

Καιρός να πάμε παρακάτω δε νομίζεις;

 

Agapimono: Ψαράκι. Ακόμα το σκέφτεσαι;

Thatslife my love: Υδροχόος; Δεν το θέλει κανείς μας.

 

Καρκίνος

 

Καρκίνε μου, η ανάγκη σου να κατασταλάξεις κάπου σε ωθεί να κάνεις πράγματα μάλλον που δεν ταίριαζουν στο χαρακτήρα σου. Η ανασφάλεια αυτή την εβδομάδα είναι κακός σύμβουλος. Ξεκαθάρισε τα δεδομένα που έχεις.

Μην αφήνεις ηθικούς φραγμούς να σε προσπερνάνε.

Αργότερα θα τα βρεις μπροστά σου.

 

Agapimono: Ταύρος, safe.

Thatslife my love: Κριός για γερά νεύρα.

 

 

 Για περισσότερα astro- νέα βρείτε μας στο blog Leta’s blog.

 

 

Λέων

Λέοντά μου, ύψωσες τον τοίχο του εγωισμού και της αλαζονείας και δεν θα σου βγει σε καλό. Αν, και αυτή τη στιγμή νιώθεις ότι ξαναγεννιέσαι από τις στάχτες σου να ξέρεις ότι το πλήρωμα του χρόνου θα σε φέρει πάλι αντιμέτωπο με ευθύνες και με ανοιχτούς λογαριασμούς που αρνείσαι να κλείσεις.

Μην κάνεις τα στραβά μάτια πονάς και το ξέρουμε.

Εκδηλώσου ρε τι σου ζητάμε;

 

Agapimono: Παρθένος χωρίς δεύτερη σκέψη.

Thatslife my love: Τοξότη; Αστειεύεσε.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, εκκρεμότητες κι ανοιχτοί λογαριασμοί επιμένουν αυτή την εβδομάδα να βάλεις τελεία, παύλα και να τραβήξεις μια κόκκινη γραμμή. Ο δρόμος του ξεκαθαρίσματος σαφώς θα είναι επίπονος όμως να θυμάσαι πως θα τη θα είναι η αρχή για νέες καταστάσεις και δεδομένα στη ζωή σου. Το αξίζεις.

 

Agapimono: Κριός. Σταθερή αξία.

Thatslife my love: Δίδυμος.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, Ερμής στον Αιγόκερω και η Νέα Σελήνη στον Τοξότη επαναφέρουν τη λογική στο κεφαλάκι σου και σου ανοίγουν τα μάτια. Πράγμα που σημαίνει ότι έχεις πολύ σοβαρές πιθανότητες να το πάρεις αλλιώς και να δεις διαφορετικά πράγματα και καταστάσεις τις οποίες είχες εξιδανικεύσει στο μυαλό σου. Μίλα ξεκάθαρα. Εξέφρασε αυτό που σκέφτεσαι και θυμήσου ότι δεν λύνεται κόβεται. Αντέχεις;

 

Agapimono: Το Λιονταράκι σου.

Thatslife my love: Παρθένο; Δεν θα θελα.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, η Αφροδίτη κάνει περίπατο στο ζώδιό σου και ναι τώρα μπορώ να μιλήσω για καλά νέα.

Η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις το παρελθόν στην άκρη και να βάλεις σε μια τάξη τα ασυμμάζευτα. Λίγη διαλλακτικότητα παραπάνω συνδυασμένη με λίγη καλή διάθεση κάνουν τον τέλειο συνδυασμό.

 

Agapimono: Τοξοτάκι. Θα με θυμηθείς

Thatslife my love: Ταύρο, ούτε λόγος.

 

Τοξότης

Από πότε Τοξότη μου ποντάρεις στην καλή θέληση των άλλων για να λύσεις τα προσωπικά σου προβλήματα. Βάλε στην άκρη τις ανασφάλειες και τους εγωισμό σου και κάνε κατά μέτωπον επίθεση μπας και βρεις αντίκτυπο. Ξεκαθάρισε καταστάσεις και εκκρεμότητες και μη μένει στάσιμος στη ζωή σου. Κι αναρωτήσου ότι δεν άλλαξε μέχρι τώρα μήπως δε το θέλησες πραγματικά;

Agapimono: Καρκίνος

Thatslife my love: Ψαράκι. Don’t.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου, δεν ανήκεις στην κατηγορία αυτών που ανακατεύονται με τα πίτουρα. Ξεκάθαρα, ειλικρινά, μιλημένα ξηγημένα όλα θέλεις να ‘ναι στη ζωή σου.

Τώρα γιατί πας να μου το χαλάσεις; Παίξε με ανοιχτά χαρτιά και άσε τα συναισθηματικά ρίσκα. Το σίγουρο είναι ότι θα θρηνήσουμε θύματα.

Πρόσεχε τι κάνεις πρόσεχε τι λες.

 

Agapimono: Δίδυμος. Εγγυημένα.

Thatslife my love: Ζυγός γιατί θα θρηνήσουμε θύματα.

 

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, οι σχέσεις χρειάζονται δουλειά αμοιβαίες υποχωρήσεις κι άλλα τέτοια διαφορά που εσύ τα βρίσκεις σωστά αλλά απ’ ότι φαίνεται μόνο στη θεωρία. Ωστόσο γίνε πιο ξεκάθαρος και μη στέλνεις λάθος μηνύματα διότι σίγουρα θα πρέπει να βρεις τρόπο να εξηγήσεις τα ανεξήγητα μετά. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων προφυλάξε τον εαυτό σου.

 

Agapimono: Με έναν Ζυγό και γιατί όχι;

Thatslife my love: Σκορπιό; Αηδίες.

 

Ιχθύες

 

Αν και ψάρι δεν ψαρώνεις εύκολα τη βδομάδα αυτή.

Νέας Σελήνη στον Τοξότη κι Αφροδίτη στο Σκορπιό σου δίνουνε το Ups που χρειάζεσαι για ξεκαθαρίσματα αλλά και για γενναίες αποφάσεις. Σταμάτα να σκεπάζεις προβλήματα και βάλε φρένο στους ελιγμούς.

Κατά μέτωπον επίθεση. Ό,τι σπείρεις θα θερήσεις.

 

Agapimono: Σκορπιό. Δυνατές καταστάσεις.

Thatslife my love: Αιγόκερω; Χιουμοράκι