Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πολλοί την εμίσησαν, ειδικά τα παρακάτω ζώδια. Παρόλο που εμείς περιμένουμε πως και πως να γιορτάσουμε την Ημέρα των Ερωτευμένων, κάποια άτομα αποτελούν την εξαίρεση και δεν θέλουν ούτε να ακούν για αυτήν. Θα τους ακούσετε συχνά να λένε πως ο Άγιος Βαλεντίνος είναι μία ‘σαχλή’ γιορτή, πως δεν περιμένουν αυτήν την μέρα για να εκφράσουν την αγάπη τους – τους είδαμε και τις υπόλοιπες – ή ότι είναι ένα ‘κόλπο’ της αγοράς για να πουλήσουν περισσότερα λουλούδια, σοκολατάκια και αρκουδάκια.

Έτσι, εάν σκεφτόσουν να γιορτάσεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά δεν ξέρεις εάν θα το εκτιμήσει το ταίρι σου, τσέκαρε το ζώδιο του/της.

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου ζώδια

Τα ζώδια που μισούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι υπεύθυνοι, αποφασιστικοί και πειθαρχημένοι, αλλά και απαισιόδοξοι και δεν τους αρέσει να τους λένε τι να κάνουν. Η πρακτικότητά τους μπορεί να μεταφραστεί και στο ότι δεν τους αρέσει να ξοδεύουν – γι’ αυτό και όταν τους λένε πως αυτή είναι η μέρα που πρέπει να πάρουν δώρο στους αγαπημένους τους, να δείξουν τα πιο βαθιά τους συναισθήματα και να συμπεριφερθούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, δεν λειτουργεί πολύ καλά με τους Αιγόκερους.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι έξυπνοι, φιλικοί και δημιουργικοί, αλλά μερικές φορές συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι. Τα καλλιτεχνικά τους μυαλά μπορούν μερικές φορές να τους κάνουν να δείχνουν λίγο ανεύθυνοι, οπότε αν ξεχάσουν τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δεν φταίνε! Αν έχουν πολλή έμπνευση να είναι ρομαντικοί και να γιορτάσουν τη μέρα, πιθανότατα θα σκεφτούν μία μεγάλη και μοναδική κίνηση, αλλά αν νιώσουν την πίεση να το κάνουν, θα το ξεχάσουν ή θα χάσουν το ενδιαφέρον τους.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι οργανωμένοι, εξαιρετικά υπεύθυνοι και ρεαλιστές, οπότε μία γιορτή για λουλούδια που πεθαίνουν, σοκολάτες που τρώγονται και πολυτελή δείπνα τους φαίνονται ανόητα. Προτιμούν να ξοδέψουν τα χρήματά τους σε κάτι που θα έχει διάρκεια, όπως μία επένδυση. Οι Παρθένοι είναι πολύ λογικοί για να ξοδέψουν τον μισθό τους σε μία σύνθεση από λουλούδια.

Διαβάστε ακόμη: Πώς κάνει σεξ το κάθε ζώδιο; Έρευνα αποκαλύπτει: