Τα άστρα έχουν τις απαντήσεις για το ιδανικό ταίρι σου!

Είσαι Σκορπιός. Θα ταίριαζες ποτέ με Δίδυμο; Μήπως με έναν Καρκίνο θα ήταν καλύτερα; Μην αγχώνεσαι, γιατί εμείς είμαστε εδώ για σένα και για να σου δώσουμε τις απαντήσεις!

Κριός: Ο Τοξότης είναι το ιδανικό ταίρι για έναν Κριό. Αν τα φέρει η μοίρα και συναντηθούν δεν θα ξεκολλάνε με τίποτα ο ένας από τον άλλο. Έρωτας με την πρώτη ματιά και μάλιστα κεραυνοβόλος. Όταν έρθει η ώρα να πάνε στο κρεβάτι, τα σεντόνια παίρνουν φωτιά. Όσο κι αν πολλοί τα θεωρούν άπιστα, αν κάνουν σχέση σοβαρή μεταξύ τους τότε δεν θα έχουν μάτια για άλλον και θα δείχνουν συνεχώς με διάφορους τρόπους την αγάπη τους.

Ταύρος: Το ιδανικό ταίρι για έναν Ταύρο είναι ο Αιγόκερως. Αυτά τα ζώδια ταιριάζουν σε όλα πάρα και ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Πατούν γερά στη γη και υπάρχει παραδοσιακά μια σχέση αγάπης. Είναι και οι δύο λάτρεις των υλικών αγαθών και αγαπούν την πολυτέλεια. Αγαπούν ό,τι είναι όμορφο και διαρκεί στο χρόνο. Η σχέση τους πολλές φορές είναι σαν μια συνεργασία που δίνεις και παίρνεις αλλά το σεξ είναι γεμάτο πάθος. Ο Αιγόκερως μπορεί να «λύσει» εύκολα τον Ταύρο στο κρεβάτι και να τον κάνει πραγματικά άλλο άνθρωπο.

Δίδυμοι: Υδροχόος και Δίδυμος γεννήθηκαν ο ένας για τον άλλον. Από την πρώτη φορά που θα συναντηθούν θα νιώσουν έλξη ο ένας για τον άλλον. Δεν υπάρχουν και ούτε πρόκειται να υπάρξουν ποτέ ταμπού μεταξύ τους. Αν και ένας Δίδυμος δεν φημίζεται για τη σταθερότητά του, στη σχέση του με έναν Υδροχόο θα γίνει πιστός. Ποτέ και οι δύο δεν θα παραμελήσουν τους φίλους τους και πάντα θα δίνουν ο ένας χώρο στον άλλο. Το σεξ είναι σίγουρα πολύ καλό αλλά και ενδιαφέρον αφού και στα δύο ζώδια αρέσει να πειραματίζονται.

Καρκίνος: Ο Καρκίνος βρίσκει τον απόλυτο έρωτα σε έναν ο Ιχθύ. Είναι και τα δύο βαθιά συναισθηματικά ζώδια και απόλυτα πιστά στη σχέση τους. Ο ρομαντισμός είναι αυτός που κυριαρχεί και όλοι τους βλέπουν σαν πρωταγωνιστές ενός παραμυθιού.

Λέων: Το ιδανικό ταίρι για ένα Λέων είναι ο Τοξότης. Τα λόγια είναι περιττά για αυτά τα δύο ζώδια όταν έρθει η ώρα να πάνε στο κρεβάτι. Κανείς δεν μπορεί να κάνει τόσο παιχνιδιάρικο αλλά και δυνατό σεξ όπως αυτοί οι δύο.

Παρθένος: Ο Παρθένος μπορεί να γίνει το τέλειο ζευγάρι με έναν Αιγόκερω. Στη μεταξύ τους σχέση υπάρχει αφοσίωση, ειλικρίνεια και θαυμασμός. Τα τρία αυτά στοιχεία τους βοηθάνε να προχωρήσουν γρήγορα στο επόμενο βήμα και να ολοκληρώσουν τη σχέση τους.

Ζυγός: Το ιδανικό ταίρι για ένα Ζυγό είναι ο Υδροχόος. Είναι και τα δύο ευγενικά και ανοιχτόμυαλα ζώδια. Έχουν σίγουρα τα ίδια γούστα και δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να διαφωνήσουν για το πού και με ποιόν θα βγούν έξω για να διασκεδάσουν. Και οι δύο είναι πολύ κοινωνικοί, περίεργοι και ζωηροί. Το φλερτ ανάμεσα τους είναι πολύ ξεχωριστό.

Σκορπιός: Το ιδανικό ταίρι για έναν Σκορπιό είναι ο Ιχθύς. Έχουν να μάθουν πολλά ο ένας στον άλλο και αυτό το βλέπουν κατά την διάρκεια της σχέσης. Είναι και οι δύο βαθιά συναισθηματικά και ρομαντικά ζώδια και ο Ιχθύς βοηθάει αρκετά τον Σκορπιό να βγάλει όλο αυτό το συναίσθημα που κρύβει μέσα του. Όσα νεύρα και να έχει ένας Σκορπιός και όσο πιεσμένος να είναι από τη δουλειά ο Ιχθύς θα τον κάνει να νιώσει αμέσως καλύτερα. Στο σεξ ο Σκορπιός βοηθάει πάντα το ταίρι του να βγάλει το πάθος που κρύβει μέσα του και του δείχνει τι σημαίνει πραγματικός έρωτας γεμάτος συναίσθημα.

Τοξότης: Το ιδανικό ταίρι για έναν Τοξότη είναι ο Λέων. Η σχέση ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια είναι σίγουρα ιδανική. Τα παιχνίδια δεν λείπουν ποτέ από το κρεβάτι και γενικότερα από την καθημερινότητα τους. Έχουν και οι δύο όρεξη για περιπέτεια και η λέξη πλήξη δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους. Δεν αφήνουν τίποτα να τους χαλάσει την διάθεση.

Αιγόκερως: Το ιδανικό ταίρι για έναν Αιγόκερω είναι ο Παρθένος. Είναι και τα δύο ζώδια που αγαπούν την ειλικρίνεια και που ποτέ δεν πρόκειται να πουν ο ένας ψέματα στον άλλο. Ο Παρθένος ψάχνει πάντα για άτομα που θα του είναι πιστά σε μια σχέση και ο Αιγόκερως μπορεί εύκολα να αφοσιωθεί και να μην πληγώσει με αυτόν τον τρόπο το σύντροφο του.

Υδροχόος: Το ιδανικό ταίρι για έναν Υδροχόο είναι ο Ζυγός. Η σχέση σας θα πάει σίγουρα πολύ καλά. Θα μάθετε πολλά ο ένας από τον άλλον και δεν υπάρχει ποτέ καμία περίπτωση να τσακωθείτε χωρίς λόγο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μαζί του θα περνάς πάντα καλά και ακόμα και αν η διάθεση σου είναι πεσμένη ο Ζυγός θα κάνει συνεχώς πράγματα για να στην ανεβάσει και να νιώσεις καλά

Ιχθύς: Το ιδανικό ταίρι για έναν Ιχθύ είναι ο Σκορπιός. Στη σχέση τους υπάρχει σιγουριά, κατανόηση, ρομαντισμός, αγάπη και πολύ καλό σεξ. Αυτά τα ζώδια αξίζει σίγουρα να είναι μαζί αφού συμπληρώνει το ένα το άλλο. Είναι απίστευτα ταιριαστά και όταν η μοίρα τα φέρει κοντά θα γίνουν και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι.