Στον κόσμο της αστρολογίας, κάθε ζώδιο έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και γνωρίσματα. Αλλά έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα αντιδρούσαν αυτά τα ζώδια στα μικρά πλάσματα του κόσμου των εντόμων; Λοιπόν, μην αναρωτιέστε πια, γιατί ξέρουμε το πώς κάθε ζώδιο θα χειριζόταν ένα ανατριχιαστικό ήχο ή πώς θα αντιδρούσε στη θέα μιας κατσαρίδας.

Κριός

Αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι γνωστό για την τολμηρή και δυναμική φύση του. Έτσι, όταν συναντούν ένα έντομο, είναι πιθανό να το στριμώξουν, να το σκοτώσουν και να συνεχίσουν τη μέρα τους. Δεν χρειάζεται να σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια σε κάτι τόσο ασήμαντο όπως ένα ασήμαντο πλάσμα.

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο της γης είναι γνωστό για την πρακτικότητα και την ευαισθησία του. Έτσι, όταν συναντήσουν ένα έντομο, είναι πιθανό να το απομακρύνουν ήρεμα από τον χώρο τους. Δεν πρόκειται να αφήσουν ένα μικρό ζωύφιο να χαλάσει την ήρεμη και μαζεμένη συμπεριφορά τους. Εκτός κι αν το βρουν ως μια εκλεκτή λιχουδιά!

Δίδυμοι

Αυτό το ζώδιο του αέρα είναι γνωστό για την προσαρμοστικότητα και την ευελιξία τους. Έτσι, όταν συναντούν ένα έντομο, είναι πιθανό να το βγάλουν μια γρήγορη φωτογραφία και να το δημοσιεύσουν στο Instagram με μια πνευματώδη λεζάντα. Δεν πρόκειται να αφήσουν ένα μικρό μαμούνι να διακόψει το παιχνίδι τους στα social media.

Καρκίνος

Αυτό το ζώδιο του νερού είναι γνωστό για τη συναισθηματική και ευαίσθητη φύση του. Έτσι, όταν συναντούν ένα έντομο, είναι πιθανό να αρχίσουν απλώς να κλαίνε και να ζητήσουν από κάποιον άλλο να το αντιμετωπίσει. Δεν πρόκειται να αφήσουν ένα μικρό ζωύφιο να φέρει τραυματικές αναμνήσεις.

Λέων

Αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι γνωστό για την αυτοπεποίθηση και την υπερηφάνειά του. Έτσι, όταν συναντούν ένα έντομο, είναι πιθανό να το κοιτάζουν και να το εκφοβίζουν μέχρι να φύγει. Δεν πρόκειται να αφήσουν ένα μικρό ζωύφιο να τους κάνει να φαίνονται αδύναμοι.

Παρθένος

Αυτό το ζώδιο της γης είναι γνωστό για την προσοχή του στη λεπτομέρεια και την τελειομανία. Έτσι, όταν συναντούν ένα έντομο, είναι πιθανό να σχεδιάσουν σχολαστικά τον καλύτερο τρόπο για να το απομακρύνουν χωρίς να το βλάψουν. Δεν πρόκειται να αφήσουν ένα μικρό ζωύφιο να χαλάσει την καθαριότητά τους.

Ζυγός

Αυτό το ζώδιο του αέρα είναι γνωστό για τη δικαιοσύνη και τη διπλωματία του. Έτσι, όταν συναντούν ένα έντομο, είναι πιθανό να προσπαθήσουν απλώς να διαπραγματευτούν μαζί του και να βρουν μια ειρηνική λύση που να λειτουργεί και για τα δύο μέρη. Δεν πρόκειται να αφήσουν ένα μικρό ζωύφιο να καταστρέψει το αίσθημα δικαιοσύνης τους.

Σκορπιός

Αυτό το ζώδιο του νερού είναι γνωστό για την ένταση και το πάθος του. Έτσι, όταν συναντούν ένα έντομο, είναι πιθανό να φωνάζουν με πάθος για το πόσο μισούν τα έντομα και πόσο θέλουν να τα σκοτώσουν. Δεν πρόκειται να αφήσουν ένα μικρό ζωύφιο να σβήσει τη φωτιά τους.

Τοξότης

Αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι γνωστό για την περιπλάνηση και το περιπετειώδες πνεύμα τους. Έτσι, όταν συναντούν ένα έντομο, είναι πιθανό να το δουν απλώς ως μια ευκαιρία για μια νέα και συναρπαστική περιπέτεια και να προσπαθήσουν να το πιάσουν για τη συλλογή τους. Δεν πρόκειται να αφήσουν ένα μικρό μαμούνι να τους επιβραδύνει.

Αιγόκερως

Αυτό το ζώδιο της γης είναι γνωστό για τη φιλοδοξία και την ορμή του. Έτσι, όταν συναντούν ένα έντομο, είναι πιθανό να το χρησιμοποιήσουν απλώς ως κίνητρο για να εργαστούν σκληρότερα και να ανέβουν στην εταιρική σκάλα. Δεν πρόκειται να αφήσουν ένα μικρό ζωύφιο να σταθεί εμπόδιο στην επιτυχία τους.

Υδροχόος

Αυτό το ζώδιο του αέρα είναι γνωστό για την εκκεντρικότητα και τη μη συμμόρφωσή του. Έτσι, όταν συναντούν ένα έντομο, είναι πιθανό να προσπαθήσουν απλώς να το κάνουν φίλο και να ξεκινήσουν ένα επαναστατικό κίνημα για τα δικαιώματα των εντόμων. Δεν πρόκειται να αφήσουν ένα μικρό πλάσμα να συμμορφωθεί με τα κοινωνικά πρότυπα.

Ιχθύς

Αυτό το ζώδιο του νερού είναι γνωστό για την ονειρική και ευφάνταστη φύση του. Έτσι, όταν συναντούν ένα έντομο, είναι πιθανό να το δουν ως σύμβολο ή σημάδι κάτι βαθύτερου και πιο ουσιαστικού. Μπορεί ακόμη και να αρχίσουν να βλέπουν το έντομο ως πνευματικό οδηγό ή αγγελιοφόρο από το σύμπαν. Δεν πρόκειται να αφήσουν ένα μικρό ζωύφιο να διακόψει τη σύνδεσή τους με το πνευματικό βασίλειο.