Το ζώδιο μας φυσικά και επηρεάζει το πως αντιδρούμε στην καραντίνα. Ο κορωνοϊός COVID – 19 έχει αλλάξει τις τελευταίες εβδομάδες της καθημερινότητας μας και αναλόγως ποιο από τα ζώδια ανήκεις θα βρεις πολλές ομοιότητες. Μερικοί είναι πιο ψύχραιμοι ενώ μερικοί αισθάνονται ότι έρχεται το τέλος του κόσμου. Εσύ ποιος είσαι;

Κριός

Ο Κριός περνάει όλη του την μέρα με το να στέλνει μηνύματα για να ενημερώσει τους υπόλοιπους πόσο βαριέται. Τους υπενθυμίζει κάθε 45 λεπτά πόσο θέλει να βγει και έχει σκεφτεί μέχρι και να μετακομίσει την Ανταρκτική ώστε να σπάσει την καραντίνα. Κάνει 100 πράγματα την ημέρα ακόμη και τώρα που είναι σε καραντίνα και ακόμη βαριέται. Έχει αποθηκεύσει 100 άρθρα με προτάσεις και ιδέες για την καραντίνα, έχει κάνει σχεδόν τα μισά και έχει ήδη κουραστεί. Βγαίνει να πετάξει τα σκουπίδια και ενθουσιάζεται. Θα του περάσει.

Ταύρος

Ο Ταύρος βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να κλειστεί στο σπίτι. Δεν έχει βγει ούτε για να πετάξει τα σκουπίδια. Σχεδόν περνάει καλά στην καραντίνα αλλά ντρέπεται να στο πει. Έχει κατεβάσει ήδη την αγαπημένη του σειρά και την βλέπει ξανά από την αρχή και είναι αρκετά γενναίος ώστε να παραγγέλνει συχνά ντελίβερι.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος, εάν και στην αρχή στεναχωρήθηκε που δεν θα μπορεί να βγαίνει 32 φορές την ημέρα έξω, συνήθισε την ιδέα (κλασικός δίδυμος) γρήγορα. Εδώ και 4 μέρες έχει εξαφανιστεί καθώς φήμες λένε πως αναδιοργανώνει και την παραμικρή λεπτομέρεια στο δωμάτιο του. Εάν πρόκειται για γυναίκα δίδυμο, ίσως έκανε ένα διάλειμμα για να πειραματιστεί κόβοντας μόνη της τα μαλλιά της.

Καρκίνος

Ο ευαίσθητος καρκίνος είναι αυτός που τα φροντίζει όλα. Μοιράζει θετική ενέργεια, υπενθυμίζει ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή, κάνει χάρες για να διευκολύνει τους γύρω του και εάν είσαι τυχερή, θα σου φτιάξει και ένα γλυκάκι να φας. Ταυτόχρονα, προσπαθεί να μην πανικοβάλλεται και να διατηρεί την ψυχραιμία του.

Λέων

Ο Λέων πραγματικά στεναχωριέται που δεν θα βλέπει άλλους ανθρώπους. Πηγαίνει σουπερμάρκετ μόνο και μόνο για να έχει τις στοιχειώδεις ανθρώπινες επαφές. Ανυπομονεί να τελειώσει όλο αυτό για να δει τους φίλους του οι οποίοι πραγματικά του λείπουν. Ό,τι και να κάνει μόνος του, δεν είναι το ίδιο για εκείνον.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι αυτό το άτομο που θα ανεβάσει instastory το ποτήρι με το κρασί του. Βρήκε την τέλεια ευκαιρία να περάσει καλά με τον εαυτό του και το δείχνει προς τα έξω. Διαβάζει βιβλία, βλέπει σειρές, αυτοβελτιώνεται και όταν τελειώσει όλο αυτό θα σου απαριθμεί τα θετικά που προσκόμισε.

Διάβασε ακόμη: Διαλέξτε το καλύτερο πρώτο ραντεβού με βάση το ζώδιο του!

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι αυτός που έχει βυθιστεί στον κόσμο των social media. Θα κάνει instastory όπου θα δείξει πως περνάει την κάθε ημέρα, μετά θα μπει στο twitter να κάνει ένα πολιτικοκοινωνικό σχόλιο, μετά θα ξαναμπεί στο instagram για να κάνει ένα #throwback post με τις διακοπές του από την Ιταλία και γενικά δεν θα αφήσει τον κορωνοϊό να τον αποκόψει από την ενεργή συμμετοχή στα κοινά. Είναι πολύ πιθανόν να κάνει και live streaming.

Σκορπιός

O Σκορπιός δεν έχει καθόλου χρόνο παρά το γεγονός ότι είναι σε καραντίνα. Ξοδεύει όλη την ημέρα υπερναλύοντας σκηνικά του παρελθόντος και εξετάζοντας κάθε θεωρία συνωμοσίας για την προέλευση του κορωνοϊού. Διαβάζει κάθε μέρα για τα κρούσματα και για ότι αφορά τον ιό και πιθανόν να σε παίρνει και εσένα τηλέφωνο να σε ενημερώσει σχετικά. Είναι το ζώδιο αυτό που ίσως έχει αγχωθεί λίγο παραπάνω από τα υπόλοιπα για την καραντίνα.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι αυτός που μπαίνει κάθε μέρα και κοιτάει τιμές αεροπορικών εισιτηρίων παρά την απαγόρευση των ταξιδιών και γενικά συνεχώς ψάχνει τρόπο να κάνει κάτι δραστήριο. Πήρε τηλέφωνο στα γραφεία του ΕΟΔΥ να τους ρωτήσει εάν είναι ασφαλές να κάνει ποδήλατο στο βουνό ενώ επίσης στέλνει τουλάχιστον 4-5 φορές την ημέρα SMS για άσκηση στο 13033.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως για κάποιον λόγο έχει αγχωθεί πάρα πολύ και οτιδήποτε του στείλεις θα εκνευριστεί. Δουλεύει από το σπίτι πιο σκληρά και αφοσιωμένα από πριν γιατί θέλει να είναι τυπικός ενώ ταυτόχρονα πνίγεται σε μία κουταλιά νερό για όσα συμβαίνουν. Επίσης, αρνείται να το παραδεχτεί αλλά φοβάται ότι θα κολλήσει κορωνοϊό ακόμη και από τον αέρα.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο ντρέπεται να σου παραδεχτεί ότι περνάει τέλεια στην καραντίνα. Το μόνο του πρόβλημα είναι ότι έχει ξεμείνει από νέες σειρές να δει και ότι δεν μπορεί να παραγγέλνει ντελίβερι όσο συχνά όσο θέλει. Εάν θες να κάνεις συζήτηση για την επικαιρότητα με κάποιον ψύχραιμο, ο Υδροχόος είναι το κατάλληλο άτομο.

Ιχθείς

Τον Ιχθύ τον έχει πιάσει μία απίστευτη ανάγκη για αγάπη. Θέλει παγκόσμια ειρήνη, ελπίζει να βγούμε όλοι δυνατοί από αυτό και δεν θα σου το πει αλλά εύχεται να τον πάρει κάποιος μία σφιχτή αγκαλιά πριν κοιμηθεί. Έχει πολλή πίστη, θα σου δώσει πολλή θετική ενέργεια.