Αναλυτικά οι προβλέψεις

Κριός

Ξαφνικά νιώθεις μια ακατανίκητη δύναμη μέσα σου. Νιώθεις ότι όλα είναι με το μέρος σου και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι στόχοι σου θα επιτευχθούν!

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα υπόσχεται εκρηκτικές εξελίξεις. Γι’ αυτό καλό θα είναι να είσαι λίγο προσεκτικός και να έχεις τα μάτια σου 24! Τυχαία και αυθόρμητα γεγονότα θα σε αποσυντονίσουν.

Δίδυμοι

Σε έχει καταβάλλει μια απίστευτη ορμή ενέργειας και δεν σε σταματάει τίποτα. Θέλεις να αναλάβεις δράση στις υποθέσεις σου που τρέχουν και παράλληλα να βοηθήσεις και αυτούς που σε χρειάζονται!

Καρκίνος

Η σχέση σου με έναν συνεργάτη φαίνεται να είναι λίγο μπερδεμένη. Επειδή όμως αυτο τον καιρό βρίσκεσαι σε σύγχυση πρόσεξε τις κινήσεις σου και το τι λες…

Λέων

Το τελευταίο τρίμηνο η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα είναι ζόρικα. Βρίσκεις αντίσταση από παντού. Μην περιμένεις να βρεις στήριγμα από άλλους.

Παρθένος

Έχεις τρομερή διορατικότητα και ένστικτο και όχι μόνο! Όλες οι αισθήσεις σου έχουν ενεργοποιηθεί. Τώρα είναι η στιγμή που θα καταλάβεις ακριβώς πως αισθάνονται οι γύρω σου.

Ζυγός

Παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και αντιμετωπίζεις με αμεσότητα δύσκολες καταστάσεις που πριν δεν μπορούσες να διαχειριστείς. Το κάνεις με μεγάλη ταχύτητα και χωρίς ιδιαίτερη σκέψη.

Σκορπιός

Eάν κάποιος προσπαθήσει να σε κριτικάρει, μην πτοηθείς απλά υπεράσπισε τον εαυτό σου! Δράση και αντίδραση είναι το μοτο σου…

Τοξότης

Μείνε κοντά στους φίλους σου και θα σημειώσεις μεγάλη πρόοδο. Μην ζητάς υποστήριξη μόνο από τους άλλους. Συμμάχησε με τους άλλους ,βοήθησε τους όταν σε χρειαστούν και θα δεις πως το αντάλλαγμα θα είναι πολύ περισσότερο από αυτό που θα έχεις δώσει.

Αιγόκερως

Μια μικρή αφορμή μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στις υποθέσεις σου. Πρόσεξε τις κινήσεις σου. Θα λουστείς τις συνέπειες των πράξεων σου.

Υδροχόος

Νέα ξεκινήματα έρχονται δυναμικά να δώσουν μια ανανεωμένη ώθηση στη ζωή σου.  Θα κατανοήσεις τα αισθήματα του συντρόφου σου και θα πας ένα βήμα παραπέρα τη σχέση σου.

Ιχθύες 

Μην κολλάς σε παλιές καταστάσεις που έχουν λήξει πριν καιρό. Πάρε τα χαμπάρια σου και προσαρμόσου στις νέες εξελίξεις της ζωής σου.