Δίδυμε ετοιμάζεσαι να αλλάξεις επιλογές, Παρθένε ετοιμάσου για συναντήσεις που θα σου αλλάξουν τη ζωή!

Αναλυτικά οι προβλέψεις:

Κριός

Συζητήσεις περί… ανέμων και υδάτων θα σε απασχολήσουν το Σαββατοκύριακο Κριέ. Θέματα, ιδανικά και διάβασμα θα σου τραβήξουν την προσοχή και στο τέλος του διημέρου θα νιώσεις ανανεωμένος!

Ταύρος

Μια περίεργη ενέργεια σε περιβάλλει το Σαββατοκύριακο Ταύρε. Να προσέχεις γιατί αν την διοχετεύσεις λάθος θα σε φέρει σε μπελάδες και σε τσακωμούς. Την Κυριακή θα την… κατανοήσεις καλύτερα αλλά πρόσεξε μην έχει γίνει η ζημιά.

Δίδυμος

Σαλπάρεις σε νερά που περίμενες πως θα ήθελες αυτό το Σαββατοκύριακο Δίδυμε. Οι επιλογές σου μπορεί να μην είναι σωστές, αλλά είναι δικές σου. Την Κυριακή όμως θα τις αναθεωρήσεις και θα δεις πως μπορείς να πάρεις ακόμη καλύτερες…

Καρκίνος

Το αίσθημα ευθύνης κάνει την εμφάνισή του το ΣΚ αυτό Καρκίνε. Σκέφτεσαι πόσο διαφορετικά θα είναι τα πράγματα αν αναλάβεις δράση και την Κυριακή θα δεις τα αποτελέσματα αφού είσαι… ασυγκράτητος!

Λέων

Μια αρνητική αύρα έχεις Λιονταράκι και δεν σου φταίει κανείς άλλος εκτός από εσένα. Μουρμουρίζεις χωρίς λόγο το Σάββατο και σου φταίνε όλοι και όλα. Την Κυριακή θα καταλάβεις πως τελικά μάλλον εσύ φταις, αλλά καλό θα είναι να το εκφράσεις σωστά.

Παρθένος

Είτε θέλεις, είτε όχι θα συμμετάσχεις σε δραστηριότητες που δεν θες αυτό το Σαββατοκύριακο. Περίμενε όμως Παρθένε, υπάρχουν και τα καλύτερα… Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες θα δεις και ένα πρόσωπο που σου έλειψε. Το ΣΚ θα γίνει ότι θες εσύ να γίνει…

Ζυγός

Όλο σχέδια και πλάνα είσαι αυτό το Σαββατοκύριακο Ζυγέ. Όμως να ξέρεις πως ποτέ δεν πάει τίποτα όπως το υπολογίζουμε και έτσι το Σάββατο θα τρέχεις για το… παραμικρό. Η Κυριακή θα είναι πιο ομαλή, αλλά το τρέξιμο θα παραμείνει!

Σκορπιός

Έκανες τα ξεκαθαρίσματά σου και τώρα περιμένεις τα αποτελέσματα Σκορπιέ. Στα κάρβουνα θα είσαι και το Σάββατο και την Κυριακή αλλά είσαι αποφασισμένος. Έδωσες τις μάχες σου και τα αποτελέσματα, άσχημα ή καλά, θα είναι και αυτά που θα πορευτείς. Σκορπίσια!

Τοξότης

Υπάρχουν θέματα που σε καίνε Τοξότη και ήρθε η ώρα να τα αντιμετωπίσεις face to face. Το Σάββατο θα κάνεις συζητήσεις που περίμενες καιρό να κάνεις και την Κυριακή θα έχεις να αντιμετωπίσεις τα… απόνερα τους. Κοίτα να είσαι ψύχραιμος…

Αιγόκερως

Γεγονότα που δεν περίμενες να συμβούν θα δεις μπροστά σου Αιγόκερε. Το Σάββατο θα κάνεις συναντήσεις με καρμικό χαρακτήρα και την Κυριακή θα αναζητήσεις τις αιτίες που συνέβησαν όλα αυτά. Άσε το σύμπαν να σου δώσει τις απαντήσεις…

Υδροχόος

Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί είσαι Υδροχόε. Ένα λεπτό χρειάζεσαι μόνο το Σάββατο για να κάνεις το μπαμ και δεν σε νοιάζει με ποιον θα είναι. Την Κυριακή προσπαθείς να είσαι πιο μαζεμένος αλλά περιμένεις πάλι ένα κλικ για να ξεσπάσεις!

Ιχθείς

Πανοπλία ετοιμάζεσαι να φορέσεις το Σαββατοκύρακο Ψαράκι αλλά… αχρείαστη θα είναι! Το Σάββατο από το πουθενά θα είσαι in love και την Κυριακή θα σε υπερασπιστούν άτομα που δεν περίμενες, ακόμη και για τα πιο μικρά θέματα!