Αναλυτικά οι προβλέψεις

Κριός

Τα συναισθήματα σου παίζουν τον κύριο λόγο σήμερα. Κινείσαι όπως νιώθεις. Το κίνητρό σου σήμερα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο παρά ερωτικό.

Ταύρος

Η περίοδος που ακολουθεί είναι full στις δυσκολίες. Θα αρχίσεις να σκέφτεσαι λίγο τον εαυτό σου. Θα κάνεις προτεραιότητες τις ανάγκες σου επιτέλους και θα βάλεις σε δεύτερη μοίρα τους άλλους.

Δίδυμοι

Όπως και να το κάνουμε σου αρέσει να είσαι μπροστά, σου αρέσει να υπερέχεις σε όλα. Γι΄αυτό και σήμερα θέλεις αναδείξεις τις ικανότητές σου. Θα οργανώσεις την ημέρα σου όπως θέλεις. Θα αποδεχθείς τις ευθύνες και τις αρμοδιότητες σου!

Καρκίνος

Έχεις μια δυναμική προσωπικότητα! Μην αναλώνεσαι σε ανούσιες συζητήσεις και μην χαλάς την ενέργεια που σου έχει δώσει η ημέρα! Προσπάθησε επίσης να είσαι ρεαλίστρια και να κατανοείς πως έχουν τα πράγματα!

Λέων

Θα μάθεις πολλά από ανθρώπους που σκέφτονται το ίδιο με εσένα. Έχουν τη δυνατότητα να εντοπίζουν ποιο είναι το πρόβλημα και να το αντιμετωπίζουν! Κάνε και εσύ το ίδιο! Προσπάθησε να είσαι open-minded, να προσαρμοστείς στην κατάσταση πριν να είναι αργά!

Παρθένος

Η αλήθεια είναι ότι όταν ανήκεις σε μια ομάδα λειτουργείς καλύτερα. Όμως αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η συμπεριφορά σου. Πρέπει να γίνεις λίγο πιο διαλλακτική και προσαρμόσιμη!

Ζυγός

Πάντα ήθελες να αλλάξεις τον κόσμο γι΄αυτό και πάντα μοιραζόσουν τα όνειρά σου με τους φίλους σου! Σήμερα όμως δεν έχεις και τόση διάθεση για να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Κάτι σε έχει απογοητεύσει!

Σκορπιός

Έχεις την τάση να θέλεις να προγραμματίζεις τα πάντα! Θέλεις να βρίσκεσαι πάντα στο επίκεντρο και να περνούν όλα από τα χέρια σου. Όμως κάποια στιγμή πρέπει να αφεθείς και να αναπτύξεις την προσωπικότητά σου.

Τοξότης

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την ελευθερία σου. Το ξέρουν όλοι και γι΄αυτό πάνε με τα νερά σου. Βέβαια όχι για πολύ ακόμα διότι κάποια στιγμή θα βαρεθούν. Για αναρωτήσου τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί τελικά και κάνε πίσω μερικές φορές και εσύ για να ικανοποιήσεις τους δικούς σου ανθρώπους!

Αιγόκερως

Προσπαθείς να φτιάξεις τη ζωή σου και να την βάλεις σε νέες βάσεις! Προσπαθείς να αλλάξεις ακόμα και το σκεπτικό σου. Είσαι σε καλό δρόμο. Όποιο εμπόδιο και αν εμφανιστεί στο δρόμο σου μην πτοηθείς..keep going!

Υδροχόος

Μην ανακατεύεσαι πάλι εκεί που δεν πρέπει. Έχεις τώρα τελευταία αυτή την τάση και να ξέρεις πως δεν θα σου βγει σε καλό. Ξεκαθάρισε τη θέση σου και απομακρύνσου από καταστάσεις που μόνο μπλεγμένη μπορείς να βγεις!

Ιχθείς

Επιτέλους άλλαξες σκεπτικό, στάση, τακτική! Από εδώ και πέρα να είσαι προετοιμασμένη για για νέες περιπέτειες. Το αξίζεις άλλωστε! Πέρασες αρκετά! Ταλαιπωρήθηκες πολύ!