Κριέ άσε τα πάνω-κάτω ψυχολογικά,  Ζυγέ έχεις πάρει… ανάποδες!

Αναλυτικά οι προβλέψεις:

Κριός

Κριέ μου, μια πάνω μια κάτω είναι η διάθεση σου και δε σε βλέπω και στα πολύ καλά σου. Αρχή της βδομάδας είναι θα το συνηθίσεις σιγά-σιγά αυτό το κλίμα.

Ταύρος

Ταύρε μου, οι επιστροφές από το παρελθόν που έχουν αποδειχτεί καταστροφές, για ποιο λόγο να επαναληφθούν αναρωτιέμαι εγώ τώρα; Για απάντησε αν τολμάς. Μίλα στο συντροφό σου και εξέφρασε αυτά που νιώθεις.

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, κάτι έχεις κι όλα σου φταίνε. Είναι στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζεις; Δεν ξέρω, εγώ τι να πω; Ώρα για μια σοβαρή και ειλικρινή κουβέντα με τον εαυτό σου. Πώς σου ακούγεται; Υποχρεώσεις και καθήκοντα δε σε αφήνουν να ηρεμήσεις.

Καρκίνος

Καρκίνε μου, σήμερα σημασία έχει ο εαυτός σου και τι σε κάνει να χαμογελάς. Κι επειδή δύσκολα θα βρεις αυτό που σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο, όταν το εντοπίσεις, κράτα το γερά, με νύχια και με δόντια.

Λέων

Λιοντάρι μου, παίζεις με τα φλόγα και να το βλέπω εγώ το ολοκαύτωμα να έρχεται. Και τι μ’ αυτό; Πάλι ανασφάλειες και φοβίες και ξεχνάς να ζήσεις, δε θα έπρεπε όμως. Μικροαναποδιές σε εκνευρίζουν και δε σε αφήνουν να χαλαρώσεις.

Παρθένος

Παρθένε μου, πρέπει να βρεις κουράγιο και δύναμη να αντιμετωπίσεις πρέπει και θέλω τη βδομάδα αυτή. Πάντα, υπερτερεί το πρέπει, αλλά και το καημένο το θέλω τι σου έκανε και το αγνοείς; Μην αναλωθείς σε σκέψεις που δε σου χαλάνε τη διάθεση.

Ζυγός

Ζυγέ μου, έχεις πάρει ανάποδες στροφές και δεν ξέρω που θα σε βγάλει. Η δική σου αντίδραση σημαίνει ολική καταστροφή γιατί δε συμβαίνει συχνά. Έχει ενδιαφέρον πάντως.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, βουλιάζεις στη ρουτίνα τη βδομάδα αυτή και δυστυχώς δεν βρίσκεται εύκαιρο ένα χέρι να σε βγάλει από αυτό. Πάλεψε το με τον εαυτό σου τουλάχιστον. Μην δίνεις σημασία σε μικρολεπτομέρριες που σε χαλάνε.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, αρχή της εβδομάδας, κι εσύ σκέφτεσαι πότε θα έρθει το επόμενο Σαββατοκύριακο για να χαλαρώσεις. Έτσι δεν πάμε μπροστά να ξέρεις, επικεντρώσου στις υποχρεώσεις σου, κι άσε τα όνειρα τα τρελά.

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, απέφυγε πάντως είδους τσακωμούς και γκρίνιες τη βδομάδα αυτή. Φόρα αυτή τη μάσκα του ψύχραιμου και cool, ξέρεις εσύ και παίξε το ρόλο σου με επιτυχία, ό,τι και να ακούσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, μη φοράς παρωπίδες στα νέα δεδομένα, μπορεί εκεί να κρύβεται η λύση του προβλήματος. Μείνε σταθερός στα πιστεύω σου μεν, αλλά εξέτασε τα δεδομένα πριν απορρίψεις.

Ιχθείς

Ψαράκι μου, η σιωπή είναι χρυσός και θα το διαπιστώσεις και μόνο σου τη βδομάδα αυτή. Τουτέστιν, τα λόγια είναι περιττά κι εσύ δείξε με πράξεις αυτό που θες κι άσε την αμπελοφιλοσοφία για μια άλλη στιγμή.