Η συγκατοίκηση με τον σύντροφο σου δεν είναι απλή υπόθεση. Αντιθέτως είναι ένα αρκετά μεγάλο βήμα που θέλει ώριμη σκέψη πριν γίνει πράξη. Και με την έννοια ώριμη σκέψη, εννοούμαι φυσικά να δεις πως θα είναι ως συγκάτοικος σύμφωνα με το ζώδιο του!

Κριός
Άρχισαν τα όργανα να παίζουνε για σένα, πήρε το σπίτι σου φωτιά. Ή τουλάχιστον θα πάρει με το που σου έρθει με την βαλίτσα του. Αφού διακοσμήσει τον χώρο από την αρχή, γιατί σίγουρα δεν θα του αρέσουν κάποια πράγματα, θα καταλάβεις πως στην ουσία είναι ένας αρκετά περιποιητικός συγκάτοικος και εκείνος που θα τρέξει με μεγάλη του χαρά να σου πάρει γλυκό στις δυο τα ξημερώματα. Μεταξύ μας, μπόμπα θα περάσεις!

Ταύρος
Η κουζίνα θα γίνει εστιατόριο. Το μπάνιο, σπα. Το δωμάτιο σας, δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ μην απορρήσεις αν κάποια βράδια βρίσκεις σοκολατάκια στο μαξιλάρι σου. Το να συζείς με έναν Ταύρο σημαίνει καλοπέραση σε όλα τα επίπεδα, σπιτικό φαγητό κάθε μέρα και κάθε μικρή λεπτομέρεια να αποκτά άλλο νόημα. Είναι περιποιητικός αλλά αλίμονο αν δεν είσαι και εσύ μαζί του. θα γυρίσει πίσω στη μαμά του και το εννοεί!

Δίδυμος
Έλα, να σου πω, θα συζήσετε; Σε κώμα τον έριξες και τον μετακόμισες σπίτι μαζί με την αγαπημένη του βιβλιοθήκη; Πάντως μπράβο σου που τα κατέφερες και τον κατάφερες, τώρα αν δεν έχει γυρίσει σπίτι κανά τριήμερο, δουλειές θα έχει μην τον παρεξηγείς. Είναι που δεν μπορεί να κάθεται σε έναν καναπέ. Ενώ τις ώρες που θα είναι σπίτι θα γυρίζει από δωμάτιο σε δωμάτιο χωρίς λόγο. Και θα μαζεύει κόσμο κάθε βράδυ, επίσης χωρίς λόγο.

Καρκίνος
Σου αρέσει το τρίπτυχο καναπές-σοκολάτες-ταινιούλα; Σου αρέσουν και οι αγκαλιές που σε αγκιλώνουν σε μια στάση για κανά τρίωρο; Θα λατρέψεις την συγκατοίκηση με έναν καρκίνο. Είναι γλυκό το παιδί αυτό και μέσα στο σπίτι του, του αρέσει να χαλαρώνει και να αράζει μαζί σου. Όλη Την Ώρα! Ενώ θα απαιτεί συνεχώς την προσοχή σου.

Λέων
Αν προσπεράσεις το γεγονός πως το μεγάλο ντουλάπι για τα καλλυντικά θα το πάρει εκείνος, πως την καλή θέση στον καναπέ θα την έχει κατοχυρώσει από πριν και πως θα θέλει περισσότερη ώρα να ετοιμαστεί από εσένα, τότε μια χαρά θα τα πας με το λιονταράκι. Ήρεμο είναι, καλοδιάθετο είναι και γενικά πολύ γλυκό παιδί. Α! Λίγο σπάταλο μόνο. Μπορεί να μην έχετε δηλαδή για τα κοινόχρηστα, αλλά θα τρώτε σοκολάτα μαύρη, την καλή του 20ευρού!

Παρθένος
Ως από τη φύση μου ακατάστατο παιδί, σε ρωτώ μια πρώτη και τελευταία φορά. Είσαι σίγουρη; Θέλει τα πάντα σε τάξη, τακτοποιημένα και νοικοκυρεμένα. Μην τολμήσεις και αφήσεις το κουταλάκι του καφέ στον πάγκο, σε έφαγε ζωντανή. Το καλό βέβαια είναι πως θα κάνει εκείνος όλες τις δουλειές του σπιτιού, το κακό είναι πως θα κάνει συνέχεια μόνο δουλειές του σπιτιού. Αν πάντως δεν σε ενοχλεί ένα σπίτι-χειρουργίο, ένας Παρθένος χρειάζεται. Μια λάμπα να καεί, ένας καναπές να λερωθεί, εκείνον θα φωνάξεις!

Ζυγός
Η αρμονία είναι το Α και το Ω στο χώρο του. Μην πειράξεις τα κεριά του. Μην μετακινήσεις τα βάζα του και μην δει πως τα κάδρα του είναι στραβά. Πόλεμος! Θέλει ομορφιά, συμμετρία και ηρεμία ο Ζυγός. Θέλει μεγάλη βιβλιοθήκη, θέλει ωραία έπιπλα, θέλει και ψυγείο γεμάτο. Όλα αυτά βέβαια θα πρέπει να τα κάνεις εσύ στο μεγαλύτερο βαθμό, καθώς εκείνος ακόμα θα αμφιταλαντεύεται στο που να τοποθετήσει το αγαλματάκι του Βούδα. Ναι, τι και αν πέρασαν τρεις μήνες; Δεν σε καταλαβαίνω…

Σκορπιός
Ξεκινήσατε ήδη να μένετε μαζί; Και τον ψάχνεις; Στο δωμάτιο του είναι. Ναι, από την προηγούμενη Πέμπτη, γιατί έχεις πρόβλημα; Ένας Σκορπιός λατρεύει την απομόνωση, λατρεύει την ηρεμία στο χώρο του και λατρεύει την σιωπή. Μέχρι να κάνεις φυσικά κάτι που θα τον εκνευρίσει. Γιατί έτσι και γίνει κάτι τέτοιο ετοιμάσου για τσιμπήματα μέχρι θανάτου, ξεσπάσματα και φωνές. Θα ηρεμήσει γρήγορα, μόλις δει πως εσύ κατευθύνεσαι προς την κρεβατοκάμαρα.

Τοξότης
Μένετε μαζί ε; Έχει τα πράγματα του εκεί; Εκείνος λείπει πάλι ε; Λογικό! Ένας Τοξότης δεν μπορεί να κλειστεί μέσα σε ένα σπίτι για κανέναν λόγο. Θέλει να είναι συνεχώς έξω, για καφέ, για φαγητό, για βόλτα. Σπίτι επιστρέφει μόνο για να κοιμηθεί, ενώ τις φορές που θα κάθεται μέσα θα θέλει τουλάχιστον πέντε άτομα παρέα. Είναι κοινωνικός τι να τον κάνουμε; Εσύ ήθελες να μείνεις μαζί του. Α! Και τον ξενώνα να φτιάξετε, θα σας χρειαστεί.

Αιγόκερως
Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Αυτές είναι οι τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν την συγκατοίκηση με έναν Αιγόκερω. θα δουλεύει συνεχώς, θα μιλάει στο τηλέφωνο πολύ και θα απαιτεί το χώρο του. Ενώ παρόλο που επιφανειακά δεν συμμετέχει σε πολλά θέματα του σπιτιού, λογαριασμός απλήρωτος δεν θα μείνει! Ενώ είναι αρκετά έντονος και θα γεμίσει το σπίτι με μουσικές, φωνές και τον ίδιο. Να κοιμάται μονίμως στον καναπέ, χαζεύοντας τηλεόραση.

Υδροχόος
Εφόσον το σκέφτηκες, τα ζύγισες και κατέληξες πως θέλεις να συζήσεις με έναν Υδροχόο, καλή τύχη σου ευχόμαστε όλοι εμείς εδώ στο That’s Life. Ακατάστατος, τσαπατσούλης και απρόσεκτος, καλό θα ήταν να στολίσεις τα βάζα στα ψηλά ράφια, να μην αφήνεις καλώδια εκτεθειμένα και να μαγειρεύεις κανά φαγητό, γιατί αυτός ζει και σκέψεις. Κατά τα άλλα ωραία θα περάσετε, σαν παιδί κάνει οπότε τουλάχιστον θα γελάς!

Ιχθείς
Το ψαράκι αναζητά συνεχώς την προσοχή και όταν συζήσεις μαζί σου αυτό δεν θα αλλάξει. Απλά πλέον θα ζητάει την δική σου προσοχή συνεχώς. Όλη την ώρα. Για πάντα! Αν του την δώσεις πάντως να ξέρεις πως θα σε περιποιείται απίστευτα, θα σου μεγειρεύει και θα σου κάνει όλα τα χατίρια. Μια μικρή συμβουλή μόνο. Προσπάθησε να τον αποφεύγεις εκείνες τις μέρες που τον πιάνουν οι μαύρες του!