Tα Ζώδια της εβδομάδας 5/4 – 11/4/21: Η εβδομάδα ξεκινά όμορφα καθώς στις 6 Απριλίου η Αφροδίτη από τον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους ευνοώντας σημαντικά προσωπικές σχέσεις και οικονομικές υποθέσεις. Δεν θα διστάσουμε να εκφράσουμε τις ανάγκες μας στον σύντροφο ή σε πρόσωπο που μας κεντρίζει την προσοχή, καθώς είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε απόλυτη κάλυψη από την σχέση μας.

Μία νέα αρχή σε ότι αφορά τα αισθηματικά μας δεν αποκλείεται. Η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια που μας χαρακτηρίζουν θα μας φέρει πιο κοντά σε πρόσωπα που μας προκαλούν έντονο πάθος και αισθησιασμό. Σε οικονομικό επίπεδο έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε συμφωνίες που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα για εμάς.

Εύνοια σε προσωπικές σχέσεις και οικονομικές υποθέσεις.

Στις 10 Απριλίου το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενδέχεται να μην αφήσει περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη και δράση. Καλό είναι να μην εμπιστευόμαστε στον απόλυτο βαθμό πρόσωπα που μας προσεγγίζουν, καθώς το πιθανότερο είναι – ηθελημένα ή άθελα – να μας κατευθύνουν σε λάθος αποφάσεις. Στα επαγγελματικά, είναι απαραίτητο να αποφύγουμε σημαντικές συμφωνίες, καθώς πιθανότατα, επηρεαζόμενοι από τρίτους, να μην έχουμε ακριβή εικόνα των πραγμάτων και αυτό να οδηγήσει σε λάθη.

Ευτυχώς, στις 10 Απριλίου το εξάγωνο του Ερμή στον Κριό με τον Κρόνο στον Υδροχόο συμβάλλει στο να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση και υπευθυνότητα σε ότι κι αν κάνουμε. Δεν παρασυρόμαστε από τον παρορμητισμό και τον αυθορμητισμό και αυτό βοηθά να βελτιώσουμε σημαντικά τις σχέσεις με τους γύρω μας. Συμφωνίες μπορεί να υπάρξουν που θα έχουν μακροχρόνια βάση και θα μας δημιουργούν την διάθεση να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό.

Παράλληλα, το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Δία στον Υδροχόο λειτουργεί ευνοϊκά για την προσωπική μας ζωή, καθώς μας χαρίζει αρμονία, αισιοδοξία και διάθεση να απολαύσουμε κάθε στιγμή με το ταίρι μας ή το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει. Η ανάγκη να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και η ειλικρίνεια πώς μας διακατέχει θα λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για την προσωπική μας ζωή και για οικονομικές υποθέσεις που μας ενδιαφέρουν.

Δείτε τις προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο:

Κριός

Κριέ μου αυτή η εβδομάδα θα βοηθήσει ιδιαίτερα ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό αλλά και τον οικονομικό τομέα και η επικοινωνία που θα έχεις με τα πρόσωπα-κλειδιά στους παραπάνω τομείς θα παίξει σημαντικό ρόλο. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Άρη στους Διδύμους στις αρχές της εβδομάδας και το εξάγωνο της με τον Δία στον Υδροχόο στο τέλος της εβδομάδας, φέρνει εύνοια σε αυτά που θα επικεντρωθείς.

Στα ενδιάμεσα θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός καθώς στις 9/4 θα πραγματοποιηθεί το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς. Αυτό το τετράγωνο δείχνει ότι πιθανό να υπάρχει παρασκήνιο και συζητήσεις πίσω από την πλάτη σου για θέματα που σε αφορούν.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να συμμετάσχεις σε κάποιες συζητήσεις οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν ανησυχία και δεύτερες σκέψεις. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, που μπορεί να ενισχύσει το αίσθημα της ανασφάλειας.

Διαφύλαξε τον οικονομικό τομέα προσέχοντας τα έξοδά σου ώστε να μην υπάρξουν «παράπλευρες απώλειες» λόγω ανώφελων αγορών. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσένα να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις και να κινηθείς με βάση το συμφέρον σου.

Δίδυμος

Δίδυμε μου μία δυναμική εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 6/4 δείχνει ενέργεια και όρεξη για δράση! Έτσι λοιπόν θα έχεις διάθεση για να ρίξεις γέφυρες επικοινωνίας με πρόσωπα που μπορεί να υπήρξαν παρεξηγήσεις μεταξύ σας το προηγούμενο διάστημα.

Στα μέσα της εβδομάδας το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δείχνει πως οι κινήσεις που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου να μην προκύψουν μπερδέματα στη δουλειά.

Καρκίνος

Καρκίνε μου η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα αστρολογικά δρώμενα αυτή την εβδομάδα και θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Το εξάγωνο Αφροδίτης/Άρη στις 6/4 θα δημιουργήσει μία ευκαιρία για να διευθετήσεις ένα ζήτημα που αφορά τη δουλειά και έρχεται από το παρελθόν.

Στα μέσα της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε πληροφορίες που θα φτάνουν σε εσένα ακόμα και από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, καθώς το τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις γεγονότων και καταστάσεων.

Λέων

Λέων μου ξεκινά μία επικοινωνιακή εβδομάδα η οποία θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις από θέματα της καθημερινότητας μέχρι προσωπικές υποθέσεις καθώς και κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 6/4 φέρνει θετικές ειδήσεις και ευχάριστα νέα από αγαπημένα σου πρόσωπα.

Οι επόμενες ημέρες χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή καθώς στις 9/4 θα πραγματοποιηθεί το τετράγωνο μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτό το τετράγωνο δείχνει πως θα πρέπει να δώσεις προσοχή στον οικονομικό τομέα ώστε να μην παρασυρθείς σε μία λάθος ενέργεια.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επιλέξεις να κρατήσεις αποστάσεις από συγκεκριμένα πρόσωπα, καθώς θα είσαι αρκετά καχύποπτος με κάποιες καταστάσεις. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους κάτι το οποίο δείχνει πως μία κίνηση μπορεί να σου αποφέρει κέρδος στον οικονομικό ή τον επαγγελματικό τομέα.

Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στα μέσα της εβδομάδας που μπορεί να μπερδέψει λίγο τις καταστάσεις και δείχνει πως για να έχεις κέρδος θα πρέπει να εκτιμήσεις σωστά τα δεδομένα σου σε οποιοδήποτε θέμα.

Ζυγός

Ζυγέ μου η εβδομάδα ξεκινά με μία θετική συνάντηση μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτή η συνάντηση μιλά για την εξέλιξη μιας προσωπικής σχέσης ή μιας γνωριμίας που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα.

Στα μέσα της εβδομάδας ο Άρης θα συναντήσει μέσω μιας δυσαρμονικής όψης τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, κάτι που μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο ξεχασμένα εργασιακά ζητήματα. Προσπάθησε να μην αφήσεις εκκρεμότητες -ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν τη δουλειά και την καθημερινότητα σου- καθώς όσο περνούν οι ημέρες τόσο πιο απαιτητικές θα γίνονται.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου η καθημερινότητα θα δώσει δυναμικό παρών σε αυτή την εβδομάδα καθώς όλο και κάποιες νέες δουλειές ή αγγαρείες θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα σε κρατήσουν απασχολημένο. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους στις 6/4 δείχνει πως ο μόνος τρόπος για να μη σε ανησυχούν θέματα της καθημερινότητας είναι να αναλάβεις δράση προκειμένου να τα διευθετήσεις.

Στις 9/4 το τετράγωνο μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να περάσει κάποια λανθασμένα μηνύματα από την επικοινωνία σου με τους άλλους.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή η εβδομάδα θα δημιουργήσει πολύ καλό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους ανθρώπους που θα επικοινωνήσεις κάτι το οποίο θα φέρει θετικές εξελίξεις σε προσωπικές και αισθηματικές σχέσεις. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους και στο τέλος της εβδομάδας άλλο ένα εξάγωνο με τον Δία από τον Υδροχόο. Αυτές οι δύο θετικές όψεις θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την καλή σου διάθεση και θα φέρουν ευχάριστα νέα σε αισθηματικές υποθέσεις.

Στα μέσα της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, δείχνει πως είναι πιθανό να παρασυρθείς από τη γνώμη άλλων και τελικά να μην κινηθείς προς όφελός σου σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε θέματα που αφορούν οικογενειακές υποχρεώσεις καθώς και κάποιες δουλειές που μπορεί να έχει ένα οικείο σου πρόσωπο και με κάποιο τρόπο εμπλέκεσαι και εσύ σε αυτές. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους αποτελεί μία πολύ βοηθητική όψη για να διεκπεραιώσεις τα θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Στα μέσα της εβδομάδας το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως θα πρέπει να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες σου και να μην θεωρήσεις πως έχεις άπλετο χρόνο για συγκεκριμένα ζητήματα, καθώς κάτι τέτοιο θα είναι μία πλάνη.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές συζητήσεις οι οποίες θα αφορούν τη διευθέτηση κάποιων θεμάτων που σε απασχολούν και τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων στις αρχές της εβδομάδας, ενισχύει την επικοινωνία και το καλό κλίμα μεταξύ εσένα και των άλλων.

Στα μέσα της εβδομάδας στο τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στα έξοδά σου, καθώς φαίνεται πως θα πάρουν την ανιούσα χωρίς να το καταλάβεις.

Ιχθείς

Ιχθύ μου ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που θα βρίσκεται στο προσκήνιο για αυτή την εβδομάδα και μαζί του θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διαπραγματευτείς και να διαχειριστείς προς όφελός σου ανοιχτές οικονομικές υποθέσεις. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει μία ευνοϊκή όψη με τον Άρη στους Διδύμους στις αρχές της εβδομάδας και άλλη μία με το Δία στον Υδροχόο στο τέλος της εβδομάδας.

Αυτό δείχνει πως θα είναι πιο εύκολο όχι μόνο να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες αλλά με κάποιο τρόπο να βγεις κερδισμένος από μία διευθέτηση που θα αφορά μία οικονομική συμφωνία. Στα μέσα της εβδομάδας το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σου λέει να είσαι προσεκτικός καθώς είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία λάθος εκτίμηση.

πηγή: myastro