Ζώδιο του Αέρα, ο Δίδυμος κυβερνάται από τον πλανήτη Ερμή. Αυτό δίνει στους Διδύμους το κίτρινο δυναμικό τους χρώμα. Πέφτοντας κάτω από τον τροπικό ζωδιακό κύκλο, οι Δίδυμοι που αγαπούν τη διασκέδαση και είναι παιχνιδιάρικοι θα ανθίσουν σε τροπικά σχήματα. Συνδυάστε το κίτρινο με άλλες αισιόδοξες και τροπικές αποχρώσεις όπως το γαλαζοπράσινο, το πράσινο λάιμ και το πορτοκαλί jaffa.

Ο αισθητικά σκεπτόμενος Ζυγός κυβερνάται από τον πλανήτη της ομορφιάς, την Αφροδίτη. Αυτό προσδίδει το ροζ ως το δυναμικό χρώμα αυτού του ζωδίου. Ως ζώδια του αέρα, οι Ζυγοί θα επωφεληθούν επίσης από σχέδια που περιλαμβάνουν το μπλε, μια απόχρωση που επηρεάζεται από τον ουρανό που αντανακλά την ανάγκη αυτού του ζωδίου για διαύγεια, ηρεμία και ισορροπία σε όλα τα πράγματα.

Ο Υδροχόος, που συμβολίζεται από το νερό, είναι στην πραγματικότητα ζώδιο του αέρα. Κληρονομεί μερικά από τα πιο κοινά χαρακτηριστικά του Αέρα, όπως η κοινωνικότητα και η δημιουργικότητα. Όσοι γεννήθηκαν κάτω από τον Υδροχόο θεωρούνται ανθρωπιστές με γενναιόδωρο πνεύμα. Το χρώμα ισχύος αυτού του ζωδίου, που δίνεται από τον κυβερνώντα πλανήτη του Ουρανό, είναι το μπλε. Αυτό είναι ένα γαλήνιο και στοχαστικό χρώμα. Η πνευματική φύση του Υδροχόου μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω με την προσθήκη βιολετί και μωβ.