Τα ζώδια του Νοεμβρίου: Ο Νοέμβριος θα βοηθήσει ώστε να ξεπεράσουμε δυσκολίες στην επικοινωνία και σε επίπεδο δράσεων. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι Ερμής και Άρης επιστρέφουν σε ορθή πορεία και λειτουργούν ευεργετικά σε καθυστερήσεις και εμπόδια. Στις 04.11 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό, ανοίγοντας ένα παράθυρο αισιοδοξίας στην επικοινωνία. Σχέσεις και συνεργασίες εξομαλύνονται με αργούς ρυθμούς και προχωρούμε σε συμφωνίες που είχαν κολλήσει. Στις 10.11 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό και στρέφουμε και πάλι την προσοχή μας σε οικονομικές υποθέσεις. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι η καχυποψία θα είναι κακός σύμβουλος στις όποιες εξελίξεις.

Στις 12.11 πραγματοποιείται η δεύτερη και τελευταία σύνοδος του Δία και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντός του 2020. Ο νέος συνοδικός κύκλος περίπου 34 χρόνων σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές σε επίπεδο εξουσίας και οικονομίας. Σε προσωπικό επίπεδο, σπουδαίες ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο που θα αναγεννήσουν την δημόσια εικόνα μας. Στις 15.11 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να βοηθήσει σε οικονομικές συναλλαγές και συναισθηματικά ζητήματα. Είναι γεγονός ότι νέες ευκαιρίες ανακουφίζουν τον προϋπολογισμό μας και απογειώνουν το πάθος στην σχέση μας. Την ίδια μέρα ο Άρης επιστρέφει στον Κριό σε ορθή πορεία και έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε επιδιώξεις και επιθυμίες που αναθεωρήσαμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο δυναμισμός απογειώνεται και η αποφασιστικότητα πια κυριαρχεί.

Στις 21.11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και ανεβάζει την διάθεσή μας. Η ανάγκη για επικοινωνία και γνώσεις μας φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα που έχουμε κοινές πνευματικές αναζητήσεις. Η αισιοδοξία είναι πρωταγωνιστικός παράγοντας και βοηθά στις σχέσεις με τα πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό, θέση αδυναμίας για τον πλανήτη. Τα συναισθήματα γίνονται εντονότερα και οι ανασφάλειες που κρύβονται μέσα μας έρχονται στο φως. Οικονομικά ζητήματα ευνοούνται σημαντικά καθώς η διαίσθηση μας καθοδηγεί θετικά.

Στις 30.11 ο μήνας κλείνει με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που επικεντρώνει την προσοχή μας σε θέματα κοντινού και ευρύτερου περιβάλλοντος, ζητήματα γνώσεων και επικοινωνίας. Λογική και ευαισθησία μπορούν να μας οδηγήσουν ιδανικά, προσοχή σε σπασμωδικές κινήσεις και ένταση που θα οδηγήσουν σε λάθη.

Κριός

Κριέ μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος φαίνεται πολύ πιο «ειρηνικός» από τον Οκτώβριο, καθώς οι αστρολογικές αλλαγές προμηνύουν εξελίξεις και ευχάριστα γεγονότα. Στις 4/11 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού δίνοντας τέλος σε μία μεγάλη περίοδο παρανοήσεων και παρεξηγήσεων με τους συνεργάτες σου και με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Στις 11/11 κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού, δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα αξίζει να επικεντρωθείς στην οικονομική διαχείριση καθώς σε αυτό τον τομέα φαίνεται πως θα βγεις κερδισμένος. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 δείχνει τον επαγγελματικό τομέα και μπορεί να φέρει ευκαιρίες για επαγγελματική και κοινωνική αναγνώριση.

Ένα πολύ καλό νέο για αυτό το μήνα που σε αφορά άμεσα είναι πως τις 1511 θα επιστρέψει και ο Άρης σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, δίνοντας τέλος σε καθυστερήσεις και εμπόδια που μπορεί να προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα. Στις 22/11 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη αλλάζοντας το σκηνικό, δημιουργώντας εξωστρέφεια και διάθεση για να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και να επενδύσεις χρόνο στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ή ακόμα και να ξεκινήσεις σεμινάρια/πιστοποιήσεις που θα βοηθήσουν πολύ τη δουλειά σου. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη «δείχνοντας» πως ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση, τις μετακινήσεις, τα σχέδιά σου για το μέλλον καθώς και κάποια ζητήματα προσώπων που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον, θα έρθουν στο προσκήνιο.

Ταύρος

Ταύρε μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα έχει εκπλήξεις για εσένα αλλά και γνωριμίες με νέα πρόσωπα είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Στις 4/11 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού βάζοντας τέλος σε μία περίοδο κατά την οποία υπήρξαν ανατροπές στην καθημερινότητά σου, οι οποίες μάλιστα σου δημιούργησαν κούραση και εκνευρισμό. Στις 11/11 ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού και δείχνει πώς τον υπόλοιπο μήνα θα σε απασχολήσει αρκετά η σχέση που έχεις είτε με τους συνεργάτες σου είτε με το σύντροφό σου. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να γίνουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα βοηθήσουν στην εξομάλυνση των σχέσεων που είχαν προβλήματα το προηγούμενο διάστημα.

Στις 15/11 πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού που δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πώς μπορεί να υπάρξει ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι προς αναζήτηση κάποιου ανθρώπου ο οποίος θα σε εμπνεύσει και θα σου δημιουργήσει όμορφα συναισθήματα, είναι πιθανόν να υπάρξει κάτι αξιόλογο κοντά στις ημέρες της νέας Σελήνης. Στα συν αυτού του μήνα είναι πως ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία την ίδια ημέρα και βάζει ένα τέλος σε δυσκολίες και παρασκηνιακές ενέργειες, που υπήρξαν κατά το προηγούμενο διάστημα. Στις 22/11 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη δείχνει πως στο τέλος του μήνα αξίζει να επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, καθώς και οτιδήποτε αφορά παρελθοντικές ή οικονομικές εκκρεμότητες. Η τελευταία ημέρα του μήνα φιλοξενεί την Πανσέληνο/ έκλειψη Σελήνης στον άξονα Διδύμων-Τοξότη η οποία μπορεί να φέρει στην επιφάνεια αρκετές ανασφάλειες. Βέβαια αυτό μπορεί να γίνει η αφορμή για να διευθετήσεις καλύτερα τους τομείς από τους οποίους προέρχονται αυτές και τελικά να τις αφήσεις πίσω σου.

Δίδυμος

Δίδυμε μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος μπορεί να επαναφέρει κάποιες αισθηματικές καταστάσεις από το παρελθόν, καθώς ο Ερμής θα εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού (από τις 4/11 και μετά σε ορθή πορεία). Στις 11/11 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού φαίνεται πως το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται από την αισθηματική σου ζωή στα εργασιακά ζητήματα, καθώς και σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνεις ένα νέο βήμα σε ένα εργασιακό ζήτημα, να αλλάξεις την καθημερινότητά σου προς το καλύτερο και να ακούσεις τον οργανισμό σου! Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ξεκινήσεις μία αθλητική δραστηριότητα ή μια δραστηριότητα που θα σε αποφορτίζει και σωματικά αλλά και αισθηματικά. Την ίδια ημέρα με τη νέα Σελήνη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού δίνοντας ώθηση στην ενέργεια σου. Στις 22/11 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και από τη νέα του θέση φέρνει στο προσκήνιο προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 στον άξονα σου (Διδύμων-Τοξότη) σε ωθεί να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να αλλάξεις πράγματα που δεν σου αρέσουν σε αυτές, κάτι το οποίο δεν θα είναι εύκολο, όμως θα είναι πολύ βοηθητικό στην πορεία.

Καρκίνος

Καρκίνε μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στην προσωπική σου ζωή καθώς θα παρατηρήσεις πως θα υπάρξει κινητικότητα σε αυτή, ιδιαίτερα μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Στις 4/11 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού δίνοντας τέλος σε μία περίοδο η οποία είχε αρκετή εσωστρέφεια αλλά και συζητήσεις οι οποίες δεν οδήγησαν πουθενά. Στις 11/11 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει νέα τα οποία αφορούν ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή δεν αποκλείεται να φέρει και ένα φλερτ.

Στις 15/11 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται και εκείνη στο Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ανθίσει μία νέα γνωριμία, πολύ πιθανόν να υπάρξει και ένας κεραυνοβόλος έρωτας ο οποίος πολύ γρήγορα θα σε οδηγήσει σε μία σχέση. Την ίδια ημέρα με τη νέα Σελήνη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού και βοηθά στη διευθέτηση επαγγελματικών ζητημάτων, τα οποία είχαν αρκετά εμπόδια το προηγούμενο διάστημα. Στις 22/11 το κλίμα αλλάζει άρδην καθώς ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και μεγεθύνει συναισθήματα, παράπονα, ανασφάλειες αλλά και το πάθος! Στις 30/11 η Πανσέληνος/ έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα φέρει στο προσκήνιο αρκετές ανασφάλειες που πιθανόν να έχουν ως βάση κάποιες οικονομικές υποθέσεις…

Λέων

Λέων μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα δημιουργήσει ευνοϊκές συγκυρίες σε ορισμένους τομείς οι οποίες με τη σειρά τους θα βοηθήσουν πολύ την εξέλιξη ζητημάτων, ιδιαίτερα όσα αφορούν εσένα και πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος. Από τις 4/11 ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού δίνοντας «ανάσες» στην επικοινωνία και λίγες ημέρες μετά στις 11/11 θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού. Από αυτή τη θέση θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν το σπίτι σου, κάποιες οικογενειακές υποθέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αρκετές συζητήσεις με πρόσωπα της οικογένειας σου.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 δημιουργεί ευνοϊκές συγκυρίες για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου είτε με κάποιες κομβικές αλλαγές στο ημερήσιο σου πλάνο είτε με την αρχή μιας νέας δραστηριότητας. Την ίδια ημέρα ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού, δίνοντας τέλος στο «πολεμικό» κλίμα που υπήρχε όλο το προηγούμενο διάστημα και μπορεί να είχε δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 σε γεμίζει αισιοδοξία καθώς φαίνεται να φέρνει ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή! Στις 30/11 η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί τον άξονα Διδύμων-Τοξότη, θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις το σημαντικό ρόλο που παίζει να κινείσαι στο ίδιο μήκος κύματος, είτε με το σύντροφό σου είτε με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.

Παρθένος

Παρθένε μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα στρέψει την προσοχή σου στον οικονομικό τομέα καθώς οι πλανητικές μετακινήσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του, θα σε ωθήσουν να διαμορφώσεις εκ νέου τον προϋπολογισμό σου. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στις 4/11 δείχνοντας πως εμπόδια του προηγούμενου διαστήματος τα οποία αφορούσαν οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες θα δώσουν τη θέση τους σε γόνιμες συζητήσεις. Στις 11/11 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει επικοινωνία με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος και δείχνει πως ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα εξωστρεφής.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 έχει ενδιαφέρουσες και βοηθητικές όψεις που μπορούν να δημιουργήσουν από μία νέα φιλική σχέση μέχρι και ένα νέο έρωτα. Στα συν της νέας Σελήνης είναι και η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού καθώς αυτή η επιστροφή θα επηρεάσει θετικά τη διάθεσή σου! Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 σηματοδοτεί μία εντελώς διαφορετική περίοδο από την προηγούμενη και φέρνει ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι στο προσκήνιο. Στις 30/11 η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία για μία αλλαγή στο σπίτι και δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκέφτεσαι και το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης.

Ζυγός

Ζυγέ μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας πολύ πιο ήρεμος και βατός για εσένα σε σχέση με τον Οκτώβριο και θα σου δώσει την ευκαιρία να διορθώσεις κάποια «κακώς κείμενα» είτε διαπροσωπικών σχέσεων είτε επαγγελματικών ζητημάτων που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Από τις 4/11 ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου κάτι το οποίο θα βελτιώσει κατά πολύ την επικοινωνία που θα έχεις με τους άλλους. Τώρα δεν αποκλείεται να ξεμπλοκάρουν και επαγγελματικές συζητήσεις οι οποίες είχαν αρκετά εμπόδια το προηγούμενο διάστημα. Στις 11/11 ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού και ταυτόχρονα εντείνει την καχυποψία η οποία θα επηρεάσει τη διάθεσή σου και τη συμπεριφορά σου απέναντι σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 «φωτίζει» κάποια ζητήματα τα οποία σου είχαν δημιουργήσει ανησυχία το προηγούμενο διάστημα ιδιαίτερα αυτά που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Την ίδια ημέρα η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως θα υπάρχει ένα καλύτερο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους σε γενικότερο πλαίσιο, καθώς οι άλλοι δεν θα είναι τόσο εριστικοί απέναντί σου όσο το προηγούμενο διάστημα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 δημιουργεί ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις για να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να συσφίξεις τις σχέσεις σου με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 30/11 σε βάζει στη διαδικασία αναθεώρησης των σχέσεων με πρόσωπα του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα υπάρχει μία πολυαστρία στο ζώδιό σου η οποία φαίνεται πώς θα σε δραστηριοποιήσει και σε επαγγελματικά αλλά και σε προσωπικά ζητήματα. Στις 4/11 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού δημιουργώντας μία πολύ καλή διάθεση σε συζητήσεις οι οποίες θα γίνονται χωρίς τις παρανοήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Από τις 11/11 που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιό σου δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο παρασκηνιακές συζητήσεις και ενέργειες που είχαν γίνει σε παρασκηνιακό επίπεδο το προηγούμενο διάστημα. Τώρα φαίνεται πως θα αποκτήσεις μία καλύτερη εικόνα και για πρόσωπα αλλά και για καταστάσεις οι οποίες φαινόντουσαν μπερδεμένες πριν από λίγο καιρό.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 15/11 έχει πολύ βοηθητικές όψεις οι οποίες δείχνουν πως γύρω σου υπάρχουν πρόσωπα έτοιμα να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε και αν χρειαστείς. Η υποστήριξη από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα είναι πολύ βοηθητική όχι μόνο σε ψυχολογικό επίπεδο αλλά και σε πρακτικό. Την ίδια ημέρα με τη νέα Σελήνη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού, κάτι που θα δώσει μία ανάσα στον οικονομικό τομέα. Στις 22/11 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει ιδέες οι οποίες θα μπορούσαν να αλλάξουν προς το καλύτερο στις οικονομικές σου απολαβές. Ένα μπόνους από τη δουλειά ή κάποια έξτρα έσοδα είναι πιθανό σενάριο για αυτό το μήνα. Βέβαια θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τη διαχείριση τους, καθώς η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη δείχνει πως με κάποιο τρόπο στο τέλος του μήνα το ταμείο θα είσαι «ίσα βάρκα, ίσα νερά».

Τοξότης

Τοξότη μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα έχει ευκαιρίες όμως θα έχει και αρκετό παρασκήνιο σε ζητήματα που σε απασχολούν και εκεί πρέπει να δείξεις την απαραίτητη προσοχή. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 4/11 στο ζώδιο του Ζυγού κάτι που θα βοηθήσει να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα στο φιλικό σου περιβάλλον. Τώρα επίσης φαίνεται πως θα ξεμπλοκάρουν κάποια σχέδια που αφορούν ομαδικές δραστηριότητες ή κάποια σχέδια που είχες με φιλικά σου πρόσωπα. Στις 11/11 ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού και θα εγκαινιάσει ένα διάστημα που θα συμβαίνουν αρκετά πράγματα σε παρασκηνιακό επίπεδο.

Στις 15/11 νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο Σκορπιό ευνοεί ζητήματα που αφορούν οικονομικές συμφωνίες και τους πόρους σου σε γενικότερο πλαίσιο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις σε παρασκηνιακό επίπεδο που θα αφορούν στον οικονομικό τομέα. Την ίδια ημέρα με τη νέα Σελήνη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού δίνοντας τέλος σε ένα μεγάλο διάστημα, κατά το οποίο φαίνεται πως υπήρχαν αρκετά εμπόδια στα σχέδιά σου. Στις 22/11 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας το μήνα των γενεθλίων σου και φέρνοντας ευκαιρίες για να βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων! Στις 30/11 η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Διδύμων-Τοξότη) σε ωθεί σε ξεκαθαρίσματα που αφορούν προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Οι διαφωνίες που είχες με συγκεκριμένα πρόσωπα το προηγούμενο διάστημα φαίνεται πως θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στο να κλείσουν κάποιοι κύκλοι.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που σε καλεί να επικεντρωθείς κατά το πρώτο μισό του σε οικογενειακές υποθέσεις και κατά το δεύτερο μισό του στις δημόσιες σχέσεις! Από τις 4/11 ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού κάτι που θα βοηθήσει ιδιαίτερα τη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν είτε πρόσωπα της οικογένειας σου είτε θέματα του σπιτιού. Στις 11/11 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποκτήσεις περισσότερη επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Τώρα ξεκινά ένα καλό διάστημα τόσο για προσωπικές όσο και οι επαγγελματικές επαφές, καθώς από αυτές θα βγεις κερδισμένος. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 δείχνει πως οι άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο στις υποθέσεις που σε απασχολούν.

Συγγενικά πρόσωπα, φίλοι και γνωστοί στηρίζουν τις αποφάσεις σου και βοηθούν με τον τρόπο τους. Στα θετικά της νέας Σελήνης είναι και επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού καθώς τώρα θα βγουν από τον πάγο κάποια ζητήματα τα οποία είχαν μπλοκάρει το προηγούμενο διάστημα. Ιδιαίτερα αν είχες κατά νου μία μετακόμιση ή μία αλλαγή στο σπίτι και όλο εμφανίζονταν προβλήματα, προσπάθησε να το ξαναδείς κατά το δεύτερο μισό του μήνα, μιας και η περίοδος θα είναι πολύ θετική. Στις 22/11 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη και φωτίζει κάποιες ανησυχίες, τις οποίες δεν θα πρέπει να αφήσεις να γιγαντωθούν. Αυτό θα επιτευχθεί αν δεν αφήσεις το μυαλό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σεναρίων για θέματα που σε απασχολούν. Στις 30/11 η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια τη σωματική αλλά και τη συναισθηματική κόπωση του προηγούμενου διαστήματος.

Υδροχόος

Υδροχόε μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας θα φέρει ευκαιρίες για τη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν την προσωπική σου ζωή και τον αισθηματικό τομέα, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν αυτό το διάστημα. Από τις 4/11 που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού θα διευκολύνει την επικοινωνία ιδιαίτερα με πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος, που το προηγούμενο διάστημα είχατε απομακρυνθεί λόγω κάποιων παρεξηγήσεων. Στις 11/11 ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και δείχνει πως οι επαγγελματικές σου υποθέσεις και ζητήματα που αφορούν τη δουλειά σε γενικότερο πλαίσιο, θα βρίσκονται στο προσκήνιο για τον υπόλοιπο μήνα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 φέρνει ευκαιρίες για ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, όμως για να υπάρξουν αυτές θα πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει κάποιες εκκρεμότητες σε αυτόν.

Την ίδια ημέρα με τη νέα Σελήνη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού κάτι που θα διευκολύνει ιδιαίτερα μετακινήσεις, ραντεβού, επαγγελματικά ταξίδια και οτιδήποτε είχε εμπόδια το προηγούμενο διάστημα. Στις 22/11 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Τοξότη δημιουργώντας εξωστρέφεια και την ανάγκη να στραφείς σε δραστηριότητες και ανθρώπους οι οποίοι αποτελούν «πηγές» χαράς για εσένα. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον θα παίξουν το δικό τους σημαντικό ρόλο στη διάθεσή σου προς τα τέλη του μήνα. Στις 30/11 η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη δείχνει πως υπάρχουν ξεκαθαρίσματα σε μπερδεμένες αισθηματικές υποθέσεις. Η γνώμη και η συμβολή αγαπημένων σου φίλων και προσώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σου.

Ιχθείς

Ιχθύ μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα έχει ευκαιρίες για να ενδυναμώσεις τη σχέση σου με πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος, να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος αλλά και να επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν γνώσεις, πληροφορίες και την εκπαίδευση σε γενικότερο πλαίσιο. Από τις 4/11 ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού και λίγο μετά στις 11/11 θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνοντας ευκαιρίες να διευθετήσεις κάποιες παρανοήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου. Αν σπουδάζεις ή αν έχεις κάποιες εκπαιδευτικές εξετάσεις αυτό το διάστημα φαίνεται πως θα είναι πολύ βοηθητικό για να μπεις ξανά σε ένα πρόγραμμα και να βγεις κερδισμένος από αυτό.

Η νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 φαίνεται πως θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς ένα νέο βήμα που αφορά είτε το εξωτερικό είτε την εκπαίδευση. Στα θετικά της νέας Σελήνης είναι πως εκείνη την ημέρα ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού κάτι που θα δώσει «ανάσα» στον οικονομικό τομέα. Στις 22/11 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη και δείχνει πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα μπορεί να προκύψει έντονη κινητικότητα σε επαγγελματικά ζητήματα. Θα πρέπει να θυμάσαι πως «ουδέν κακόν αμιγές καλού», καθώς αυτή η κινητικότητα μπορεί να σου χαρίσει την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου αναλαμβάνοντας ένα δύσκολο επαγγελματικό project. Στις 30/11 η Πανσέληνος/ έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν τον άξονα καριέρα-οικογένεια και σε ωθεί σε νέα βήματα και αποφάσεις.

πηγή: myastro