Αυτά είναι τα ζώδια του νέου μήνα Ιουλίου. Ο φετινός Ιούλιος θα μας δώσει από την αρχή σημαντικές ανάσες σε επικοινωνιακό επίπεδο καθώς ο Ερμής στους Διδύμους έχει επιστρέψει για τα καλά σε ορθή πορεία και έχει αναπτύξει ταχύτητα. Παρ’ όλα αυτά Άρης και Αφροδίτη από τον Λέοντα σε αντίθεση με Κρόνο στον Υδροχόο και τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο θα δημιουργήσουν προβλήματα και σκαμπανεβάσματα σε προσωπικό επίπεδο το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Η ψυχρότητα και η αποστασιοποίηση που μπορεί να προκύψει μέσα από καβγάδες και ένταση θα οδηγήσουν σε αλλαγές στην προσωπική μας ζωή αν δεν καταφέρουμε να ισορροπήσουμε την δύσκολη διάθεσή μας.

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10 Ιουλίου μας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα που θα αφορά την οικογένεια και ζητήματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να προκύψουν. Θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που θα έρθουν αιφνιδιαστικά να μας ενθουσιάσουν και να δημιουργήσουν ένα νέο πλαίσιο σταθερότητας και ασφάλειας που δεν θα μοιάζει με καμία προηγούμενη κατάσταση. Είναι απαραίτητο να πρωτοπορεί σου με και να πάρουμε επαναστατικές αποφασίσεις αν χρειαστεί.

Στις 11 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο ενισχύοντας τις συζητήσεις και την ανάγκη για επικοινωνία μέσα στο οικείο περιβάλλον. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και δημιουργεί την διάθεση για επίλυση καταστάσεων. Προσοχή καθώς με ευκολία αφομοιώνουμε προβλήματα των γύρω μας.

Στις 13 Ιουλίου η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στον Λέοντα απογειώνει την προσωπική μας ζωή καθώς ενισχύει το πάθος, το αισθηματικό παιχνίδι, τον αισθησιασμό σε όλα τα επίπεδα της σχέσης μας. Η αυξημένη λίμπιντο θα οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές χαράς και πόθο σε προσωπικό επίπεδο που θα απογειώσουν την σχέση μας και θα δημιουργήσουν νέες συνθήκες στην προσωπική μας ζωή.

Στις 22 Ιουλίου η Αφροδίτη αρχικά περνάει στην Παρθένο, μία θέση που δεν της ταιριάζει. Επικεντρωνόμαστε σε λεπτομέρειες στην προσωπική μας ζωή που μπορεί να δημιουργήσουν γκρίνια και άγχος. Την ίδια μέρα ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα ενισχύοντας παράλληλα την ανάγκη για διασκέδαση, καλοπέραση και απολαύσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Στις 24 Ιουλίου η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου μας καλεί να κλείσουμε υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν έντονα φιλικές και προσωπικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα που θα επηρεάσουν την κρίση μας, προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε επικοινωνιακό επίπεδο καθώς η σκληρότητα μπορεί να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις.

Στις 28 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στον Λέοντα ενισχύοντας την ανάγκη για κέφι, έντονη επικοινωνία, έντονη προβολή του “εγώ”. Η αμετροέπεια και οι υπερβολές θα ενοχλήσουν αν δεν καταφέρουμε να κρατήσουμε το μέτρο. Την ίδια μέρα ο Δίας περνάει ανάδρομος στον Υδροχόο καλώντας μας να επανεξετάσουμε ζητήματα στόχων και φιλοδοξιών, ζητήματα φιλικών σχέσεων που υπάρχουν από το παρελθόν.

Στις 29 Ιουλίου ο Άρης περνάει στην Παρθένο φροντίζοντας να βάλει τάξη στην καθημερινότητα και να αυξήσει σημαντικά τις υποχρεώσεις στο εργασιακό περιβάλλον.

Δείτε τώρα τις προβλέψεις του μήνα Ιουλίου για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Κριός

Κριέ μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι, όμως μετά τα μέσα του μήνα η προσοχή σου θα στραφεί στη διασκέδαση και στην επαφή με φίλους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν κάποιες θέματα της καθημερινότητας και κάποιες υποχρεώσεις τις οποίες δεν θα μπορέσεις να αφήσεις στον αυτόματο πιλότο. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 10/7 στο ζώδιο του Καρκίνου θα ενισχύσει την ανησυχία σου για κάποια ζητήματα που σχετίζονται είτε με ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου είτε με κάποιες δουλειές του σπιτιού, όμως θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε αυτές τις ανησυχίες μιας και μπορεί να αποτελέσουν τη βάση για να κάνεις κάποιες βιαστικές κινήσεις. Επίσης την ίδια προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε κάποιες αισθηματικές σου υποθέσεις, οι οποίες μπορεί να σε εκπλήξουν.

Έως και τα μέσα του μήνα το κλίμα μπορεί να είναι περίεργο και να έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα σε διάφορους τομείς, για αυτό θα πρέπει να είσαι όσο πιο συνετός γίνεται με τις κινήσεις σου. Στις 11/7 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις καλύτερα δουλειές που σχετίζονται με την οικογενειακή εστία. Στις 22/7 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα μπορεί να έχει παραπάνω δουλειές από αυτές που είχες υπολογίσει, για αυτό θα πρέπει να θυμάσαι πως «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου μπορεί να δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για να εξελιχθεί μία νέα γνωριμία σε μία νέα σχέση ή να κλείσει τον κύκλο της μία παλαιότερη. Στις 28/7 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως η επικοινωνία θα συμβάλλει τη διευθέτηση πολύ πιθανό και στις «ανακατατάξεις» αισθηματικών υποθέσεων.

Ταύρος

Ταύρε μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που μπορεί να ξεκινήσει με υποχρεώσεις -όχι μόνο δικές σου αλλά και οικείων σου προσώπων- όμως κατά το δεύτερο μισό του θα φέρει ευκαιρίες για να κάνεις διακοπές από τις υποχρεώσεις, να ξεκουραστείς και να αφιερώσεις χρόνο σε πράγματα που θέλεις και σε ανθρώπους που επιθυμείς. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 θα φέρει στο προσκήνιο κάποια θέματα τα οποία αφορούν πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος και είναι πάρα πολύ πιθανόν να φέρει και πληροφορίες για συγκεκριμένες καταστάσεις, στις οποίες δεν θα αντιδράσεις και τόσο καλά. Απόφυγε τις σπασμωδικές αντιδράσεις καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσουν αποστάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Έως και τα μέσα Ιουλίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται πολύ κοντά με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα και θα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου, κάτι που δείχνει πως υπάρχουν καταστάσεις οι οποίες σε πιέζουν και σου δημιουργούν εκνευρισμό, όμως δεν θα πρέπει να αφήσεις αυτό τον εκνευρισμό να αναλάβει τα ηνία της διάθεσης σου αλλά και των κινήσεων σου.

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 11/7 τα πράγματα φαίνεται πως θα αρχίσουν να εξομαλύνονται καθώς και εσύ θα μπεις σε άλλη διάθεση περισσότερο επικοινωνιακή. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 έρχεται να σου «υπενθυμίσει» κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις, αλλά ταυτόχρονα θα φέρει και ευκαιρίες να κάνεις κάποιες αλλαγές και κάποια πράγματα που σχετίζονται με το σπίτι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 θα φέρει οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις στο προσκήνιο προκειμένου να τις διευθετήσεις άμεσα. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/7 φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο να αφιερώσεις χρόνο σε πράγματα που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα στα τέλη του μήνα.

Δίδυμος

Δίδυμε μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που κατά την αρχή του μπορεί να φέρει κάποιες ανησυχίες, ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 10/7 στο ζώδιο του Καρκίνου θα σε βάλει στη διαδικασία να περιφρουρήσεις τα κεκτημένα σου και μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Στις 11/7 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου θα ξεκινήσει μία πολύ παραγωγική περίοδος για να διευθετήσεις και να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα. Δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσφορο έδαφος και για μία νέα συμφωνία από την οποία θα βγεις κερδισμένος. 

Στις 22/7 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι πιθανό να αναζητήσεις περισσότερο την επαφή και την επικοινωνία με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Μία εκδρομή ή μία μετακίνηση για να συναντήσεις φίλους είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 θα ανοίξει ένα νέο κύκλο γνωριμιών και θα σε φέρει κοντά με πρόσωπα διαφορετικής κοσμοθεωρίας. Στις 29/7 ο Δίας θα περάσει ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου ενισχύοντας την εξωστρέφεια η οποία θα γίνει ιδιαίτερα εμφανής τις τελευταίες ημέρες του μήνα. Επίσης την ίδια ημέρα το βράδυ ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και θα σε οδηγήσει να επενδύσεις περισσότερο χρόνο και προσοχή σε οικογενειακές υποχρεώσεις και ζητήματα του σπιτιού.

Καρκίνος

Καρκίνε μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας ο όποιος θα έχει μεταπτώσεις και σκαμπανεβάσματα όμως όσο περνούν οι ημέρες του θα βοηθήσει στο να σταθεροποιηθούν κάποια πράγματα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 10/7 θα στρέψει την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα σε βάλει στη διαδικασία να τις αξιολογήσεις. Είναι πολύ πιθανό να εκπλαγείς αν διαπιστώσεις πως κάποιες σχέσεις δεν σου προσφέρουν τελικά αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Μία ημέρα μετά η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις καλύτερα τα θέματα που σε απασχολούν, τις ανησυχίες, τις επιθυμίες ακόμα και τα παράπονά σου και θα φέρει στην επιφάνεια την ειλικρινή πλευρά των σχέσεων. Στις 22/7 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και από τη νέα του θέση σε καλεί να κάνεις μία ενδοσκόπηση και να αφουγκραστείς προσεκτικά τα συναισθήματά σου.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα δεν αποκλείεται να απομακρυνθείς ακόμα και από πρόσωπα τα οποία ανήκουν στο στενό σου περίγυρο, καθώς θα νιώσεις πως θέλεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 σε προτρέπει να αφήσεις πίσω σου κεφάλαια της ζωής σου τα οποία έχουν κλείσει και να μην τα επαναφέρεις με τη σκέψη σου στο παρόν. Στις 29/7 ο Δίας περνά ξανά σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου και φέρνει ακόμα κάποιες ευκαιρίες για τη διευθέτηση οικονομικών και κληρονομικών ζητημάτων. Την ίδια ημέρα η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως μπροστά σου βρίσκεται ένας Αύγουστος γεμάτος συναντήσεις και μετακινήσεις!

Λέων

Λέων μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που σε καλεί «να σηκώσεις τα μανίκια» και να δώσεις προτεραιότητα σε κάποιες από τις υποχρεώσεις σου ώστε μετά να μπορέσεις να κάνεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές χωρίς το άγχος και την αίσθηση πως έχεις αφήσει πράγματα σε εκκρεμότητα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 10/7 στο ζώδιο του Καρκίνου σου δημιουργεί εσωστρέφεια και σε προτρέπει να κρατήσεις μυστικά τα επόμενα σχέδιά σου είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Έως και τα μέσα Ιουλίου θα υπάρχει ένας δύσκολος σχηματισμός όψεων, της Αφροδίτης και του Άρη που βρίσκονται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Αυτό δείχνει πως ενδεχομένως να υπάρξουν ζητήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις τα οποία θα σου δημιουργήσουν κούραση ή επιπλέον ευθύνες. Από τις 22/7 η διάθεσή σου θα αλλάξει αισθητά προς το καλύτερο καθώς ο Ήλιος θα περάσει στο δικό σου ζώδιο και θα δημιουργήσει ευκαιρίες για να ξεχωρίσεις! Τώρα ξεκινά ένα πολύ δημιουργικό διάστημα για εσένα που θα σε βοηθήσει να καταφέρεις κάποιους από τους στόχους σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Λέοντα- Υδροχόου) στις 24/7 σε πιέζει να κλείσεις οριστικά κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν σε σχέσεις και συνεργασίες. Στις 28/7 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιό σου δίνοντας σου ακόμα ένα μπόνους μέσω της επικοινωνίας και στις 29/7 η ανάδρομη πορεία του Δία θα συνεχιστεί το ζώδιο του Υδροχόου, κάτι που θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις οριστικά θέματα που άνοιξαν το προηγούμενο διάστημα και αφορούν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Παρθένος

Παρθένε μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που ενδείκνυται για να αφιερώσεις χρόνο στην κοινωνική σου ζωή και στα αγαπημένα σου φιλικά πρόσωπα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 ενισχύει την εξωστρέφεια σου και δημιουργεί πολύ καλές συνθήκες για να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που ξέρεις πως «μιλάτε την ίδια γλώσσα». Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου μία ημέρα μετά στις 11/7 φαίνεται πως συλλογικές δραστηριότητες καθώς και θέματα που αφορούν πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος θα σε απασχολήσουν αρκετά μέχρι το τέλος του μήνα. Στις 22/7 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και από τη νέα του θέση θα εγκαινιάσει μία περίοδο ενδοσκόπησης. Καλό θα ήταν να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου να αφουγκράζεσαι τα συναισθήματά σου, καθώς έτσι θα μπορείς να είσαι σε επαφή με το «κέντρο» σου και τις πραγματικές σου ανάγκες.

Στις 24/7 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια θέματα της καθημερινότητας και κάποια ζητήματα του παρελθόντος, τα οποία χρειάζεται να κλείσουν άμεσα. Στις 28/7 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα ενισχύσει το «αίτημα» του Ήλιου που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, για περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου. Στο τέλος του μήνα (29/7) ο Άρης θα περάσει στο δικό σου ζώδιο κάτι που θα σε βγάλει από την εσωστρέφεια που μπορεί να υπάρξει για κάποιο διάστημα αυτό το μήνα και θα σε ωθήσει στη δράση, προκειμένου να κερδίσεις αυτά που θέλεις.

Ζυγός

Ζυγέ μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που σε προτρέπει -κατά το πρώτο μισό του- να διευθετήσεις δουλειές και υποχρεώσεις ώστε να μπορέσεις -κατά το δεύτερο μισό του- να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, να επικεντρωθείς στην ξεκούραση σου και να κάνεις διακοπές! Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 φέρνει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν την επαγγελματική σου καθημερινότητα. Έως και τα μέσα Ιουλίου φαίνεται πως αυτά τα ζητήματα θα σε απασχολήσουν αρκετά, όμως ταυτόχρονα θα υπάρξουν και αρκετές ευκαιρίες για να τα διευθετήσεις καθώς μία ημέρα μετά τη νέα Σελήνη θα περάσει και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο.

Από τις 22/7 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα θα ξεκινήσει ένα διάστημα κατά το οποίο θα αλλάξουν οι προτεραιότητές σου και φαίνεται πως η ξεκούραση και η επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα και φίλους θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 δείχνει πως χρειάζεται να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν φιλικές ή αισθηματικές υποθέσεις. Στις 29/7 ο Δίας όντας ανάδρομος θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου -ένα ζώδιο που σου ταιριάζει πολύ- και θα βοηθήσει για άλλη μία φορά τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Κατά το διάστημα που βρισκόταν στις αρχικές μοίρες των Ιχθύων (από το Μάιο έως και τον Ιούλιο) ίσως να συνειδητοποίησες τι είναι αυτό που έχει σημασία για εσένα στην προσωπική σου ζωή και τώρα σου δίνεται η ευκαιρία επικεντρωθείς σε αυτό. Την ίδια ημέρα η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο θα πρέπει να είσαι επιλεκτικός με τους ανθρώπους που θα έχεις συζητήσεις που αφορούν προσωπικά και επαγγελματικά σχέδια.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που σε καλεί να επικεντρωθείς σε κάποιες απαιτητικές καταστάσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, ώστε να είναι πιο εύκολο κατά το δεύτερο μισό του να βρεις χρόνο να χαλαρώσεις, να κάνεις διακοπές και να περάσεις ξέγνοιαστες στιγμές. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία σχετίζονται με πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος καθώς και κάποια θέματα που αφορούν είτε την εκπαίδευση είτε ένα ταξίδι. Είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σου, όπως είναι εξίσου πιθανό να προκύψουν και νέα δεδομένα τα οποία θα σε κάνουν να αλλάξεις προτεραιότητες.

Έως και τα μέσα Ιουλίου θα είναι σε ισχύ δύσκολοι σχηματισμοί όψεων μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη που βρίσκονται στο ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Υδροχόο. Αυτό δείχνει πως κάποια ζητήματα ιδιαίτερα αυτά που αφορούν επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να σου δημιουργήσουν πίεση. Από τις 22/7 που θα βρίσκεται και ο Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να διευθετήσεις θέματα που αφορούν τη δουλειά αλλά και να ξεχωρίσεις με τις επαγγελματικές σου ικανότητες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 φέρνει για άλλη μία φορά στο προσκήνιο εκτός από επαγγελματικά θέματα και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις τις οποίες έχεις παραμελήσει. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 29/7 θα ξεκινήσει ένα διάστημα πολύ πιο άνετο και χαλαρό για εσένα, καθώς φαίνεται πως θα δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε οτιδήποτε θέλεις να κάνεις και όχι μόνο σε αυτά που πρέπει να κάνεις.

Τοξότης

Τοξότη μου ο Ιούλιος είναι ένας φιλικός μήνας προς εσένα καθώς μπορεί να υπάρχουν δύσκολοι σχηματισμοί όψεων που θα μας επηρεάσουν όλους, όμως φαίνεται πως το δικό σου ζώδιο είναι ένα από αυτά που θα επηρεαστεί λιγότερο. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση η οποία δεν θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς ζητήματα και ιδιαίτερα θέματα στα οποία τα συναισθήματα παίζουν τον πρώτο ρόλο. Κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος ίσως να ανοίξουν ξανά και θα χρειαστούν αποστασιοποίηση προκειμένου να μπορέσεις να τις δεις καθαρά. Έως και τα μέσα του Ιουλίου η Αφροδίτη και ο Άρης μπορεί να βρίσκονται στο Λέοντα -ένα ζώδιο που σε ευνοεί- όμως η δυσαρμονική όψη που θα σχηματίζουν με τον Κρόνο στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο φρενάρει λίγο αυτή την εύνοια.

Ίσως να υπάρχουν ζητήματα στην καθημερινότητά σου τα οποία δεν θα σε αφήσουν να χαρείς μία γνωριμία ή κάποιες δραστηριότητες που είχες κατά νου, καθώς στο μυαλό σου πάντα θα υπάρχει και μία εκκρεμότητα η οποία πρέπει να διευθετηθεί. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 φαίνεται πως θα υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να ξεκινήσεις τις διακοπές σου μιας και τα ταξίδια θα αποτελούν πιθανό σενάριο του τελευταίου δεκαημέρου του Ιουλίου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 σε φέρνει κοντά με πρόσωπα που ενδεχομένως να μη φανταζόσουν πως έχεις κοινά. Μάλιστα δεν αποκλείεται να φέρει και μία γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 29/7 θα υπάρξουν κάποια δεδομένα τα οποία θα σε οδηγήσουν να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν τη δουλειά.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που φέρνει διπλά μηνύματα για εσένα καθώς από τη μία θα έχει κάποιες απαιτητικές ημέρες από την άλλη θα έχει ευκαιρίες ιδιαίτερα για την προσωπική σου ζωή. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 φέρνει στο προσκήνιο παράπονα, απωθημένα, βαθύτερες ανάγκες και έντονα συναισθήματα. Όλα τα παραπάνω από τη μία μπορεί να σε φέρουν κοντά με ένα πρόσωπο το πιο πιθανό όμως είναι να σε οδηγήσουν σε ένα ξέσπασμα είτε προς το σύντροφό σου είτε σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 11/7 και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία στους Ιχθύς θα υπάρξουν ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις και να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν σε μία προσωπική σου σχέση ή σε μία συνεργασία.

Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 θα υπάρξουν στιγμές οι οποίες θα φέρουν στο προσκήνιο αναμνήσεις του παρελθόντος, όμως την ίδια ημέρα η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως τώρα ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για να ασχοληθείς με τις αισθηματικές σου υποθέσεις, την προσωπική σου ζωή και να βρεις χρόνο για να επικεντρωθείς στο παρόν και όχι σε πράγματα τα οποία είχαν γίνει κάποτε. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 δείχνει την ανάγκη να κλείσεις την πόρτα σε κάποια θέματα τα οποία σου είχαν δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση και σε είχαν ταλαιπωρήσει αρκετά κατά το προηγούμενο διάστημα. Στις 29/7 ο Άρης περνά στο ζώδιο της Παρθένου και από τη νέα του θέση προσυπογράφει πως ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για διακοπές!

Υδροχόος

Υδροχόε μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα έχει κάποιες απαιτητικές ημέρες ιδιαίτερα κατά τις αρχές του όμως όσο πηγαίνουμε προς τα μέσα του Ιουλίου, τόσο πιο πολύ θα ομαλοποιούνται τα πράγματα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 στρέφει την προσοχή σου στην καθημερινότητά σου και δείχνει πως τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να «μαζέψεις» κάποιες δουλειές και κάποιες υποχρεώσεις προκειμένου να μπορέσεις να είσαι πιο χαλαρός μετά. Έως και τα μέσα Ιουλίου η δυσαρμονική όψη Άρη Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Κρόνο μπορεί να δημιουργούν πίεση σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες και αυτή η πίεση θα αποτελέσει το έναυσμα για να πάρεις αποφάσεις.

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 εγκαινιάζει μία νέα περίοδο κατά την οποία δεν αποκλείεται να βελτιωθούν αρκετές από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, να υπάρξουν κάποιες νέες και να γίνουν και συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 δείχνει πως για να γίνουν όλα τα παραπάνω θα πρέπει να έχεις κλείσει οριστικά κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν σε σχέσεις του παρελθόντος και να τοποθετήσεις την κάθε σχέση στη σωστή κλίμακα. Στις 29/7 ο Δίας όντας ανάδρομος θα περάσει ξανά στο ζώδιό σου φέρνοντας ευκαιρίες ιδιαίτερα σε εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Την ίδια ημέρα και ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και από τη νέα του θέση δείχνει πως ο Αύγουστος θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα!

Ιχθείς

Ιχθύ μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα σου προσφέρει ευκαιρίες για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, να κάνεις διακοπές, να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να αφιερώσεις χρόνο είτε στο σύντροφό σου είτε στην προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10/7 στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και δημιουργεί μία πολύ ωραία συναισθηματική ατμόσφαιρα. Σε αυτό θα βοηθήσει και η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του καρκίνου στις 11/7 καθώς και η αρμονική όψη που θα σχηματίσει με το Δία, μιας και θα συμβάλει ουσιαστικά στην εξέλιξη μιας γνωριμίας ή μιας σχέσης στην οποία έχεις επενδύσει. Τα θετικά νέα για την προσωπική σου ζωή είναι ένα πάρα πολύ πιθανό σενάριο για αυτό το μήνα, μιας και φαίνεται πως οι συγκυρίες που θα δημιουργηθούν θα φέρουν έντονα συναισθήματα.

Στις 22/7 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και από τη νέα του θέση θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητά σου, στις υποχρεώσεις της και σε όλα αυτά τα οποία σε απασχολούν σε ημερήσια βάση. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 24/7 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σε προτρέπει να κάνεις μία αλλαγή στο καθημερινό σου πλάνο η οποία θα είναι προς όφελός σου. Είναι πάρα πολύ πιθανό να εντάξεις σε αυτή μία δραστηριότητα η οποία σε γεμίζει θετική ενέργεια ή να αποφασίσεις κάποιες αλλαγές οι οποίες αφορούν την ευεξία σου. Στις 29/7 ο Δίας σε ανάδρομη πορεία θα περάσει στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου ενισχύοντας τη ψυχολογία σου και την πεποίθηση σου πως όλα θα πάνε καλά. Την ίδια ημέρα ο Άρης περνά στο ζώδιο της Παρθένου και από τη νέα του θέση θα αναμοχλεύσει σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες θα σου τραβήξουν την προσοχή.

πηγή: myastro